Sarah Barløse - Personlig træner Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Så sluttede et forløb med en virkelig fantastisk coach. Jeg startede ved Sarah, da jeg var kørt fast - spiste sundt (mente jeg selv) og dyrkede sport, men der røg ingen kilo, og jeg kunne ikk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Da jeg begyndte mit forløb hos Sarah var jeg kommet til et punkt i mit voksne liv, hvor badevægten var blevet et fjernt minde og tanken om at genfinde den og sågar stige op på den var angstfremkaldend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sarah har virkelig været den perfekte støtte for mig i mot forløb, altid hurtige svar, god sparring och pep når jeg havde en tungere periode. Har fået en rigtig god oplevelse og en forandring som bare... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sarah er utrolig dygtig og både nærværende og professionel. Hun er yderst tilgængelig og giver individuel og løbende feedback. Hun har en rigtig god fornemmelse af, hvem hun står overfor og hvad der... See more

1. Personal Trainer

Information provided by various external sources

Få din egen personlige træner nu og skab et bedre liv! Sarah Barløse tilbyder dig personlig træning for at du kan nå dine mål! Du kan også få lagt en kostplan eller for timebaseret vejledning til bedre kostvaner. ✓Fremgang ✓Livskvalitet ✓én-til-én træn...

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

29 reviews in the last 12 months

Write a review

Super nærværende coach

Mit forløb hos Sarah har været den bedste investering i mig selv og min sundhed, og jeg har lært min krop at kende på en helt anden måde. Sarah har altid været tilgængelig og klar til at svare på alverdens spørgsmål. Det vigtigste jeg har lært er helt sikkert hvordan jeg skal balancere min hverdag i forhold til mad, og hvordan jeg sagtens kan deltage i sociale arrangementer og fester med god samvittighed, uden at jeg føler det ødelægger min fremgang. Jeg ELSKER mad, og jeg har vitterligt spist al slags mad det sidste halve år 😆, og ikke følt, at der har været noget jeg har manglet. Jeg føler mig MEGET mere glad og tilfreds i min egen krop, og jeg glæder mig til at arbejde videre på egen hånd. 🙏🏼. Jeg vil give Sarah min varmeste anbefaling til alle, der gerne vil forbedre deres sundhed, hun er fantastisk at arbejde med, og brænder virkelig for at hjælpe og inspirere folk til at nå deres mål 🙏🏼. Jeg har aldrig aldrig fortrudt, at jeg valgte Sarah til at hjælpe mig. Så bare TUSIND TUSIND tak for dig Sarah ❤️.

16 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kompetent, hjertevarm og nærværende coach

Jeg har netop afsluttet et helt igennem fantastisk og ikke mindst givende forløb ved Sarah. Jeg gik ind med det mål, at jeg gerne ville få opbygget noget mere muskelmasse samt smide et par kilo grundet et fysisk krævende arbejde. Jeg har selv styrketrænet en del år og før været på et online coachingforløb, men jeg må bare sige, at der ikke er noget, der kan sammenlignes med det som Sarah kan tilbyde. Sarah er den mest hjertevarme og nærværende coach, der møder sine klienter lige der, hvor de er, hvilket i min optik er så afgørende for et godt forløb. Mine mål ændrede sig undervejs, og hver eneste gang har Sarah formået at være på pletten og imødekommet mig. Jeg har følt mig i så trygge hænder hele vejen igennem, og jeg har opnået så meget mere end jeg havde turde håbe på. Med Sarah som coach får du en enorm kompetent og dygtig coach, der virkelig har styr på det hun laver. Hun har forståelse for livets op og nedture, og hvordan dette kan påvirke dagligdagen og ens mål. I disse situationer møder Sarah dig med en kæmpe forståelse og aldrig med en løftet pegefinger, hvilket bare er så betydningsfuldt, da man selv tit godt kan “dunke” sig selv i hovedet over, ikke at have nået alle ens mål for ugen.
Jeg har på intet tidspunkt følt, at jeg var på kur, og at der var noget, der var forbudt at spise. I stedet har jeg opnået en rigtig stor forståelse for, hvad min krop har brug for, som bare er blevet en helt naturlig del af min hverdag. Jeg har aldrig haft det så godt i min krop og i mit sind og aldrig stået skarpere, og det kan jeg takke Sarah for. Det har uden tvivl været den bedste investering i mig selv at starte i et forløb hos Sarah, og hun får mine varmeste anbefalinger. Hun er det skønneste menneske, så nærværende og utrolig hjertevarm. Jeg har nydt hvert et øjeblik af min tid hos Sarah.

15 October 2024

En positiv oplevelse!

Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Sarah, som bestemt har været en positiv oplevelse! Jeg har længe forsøgt at smide de ekstra kilo som var kommet på efter både en diskusprolaps og graviditet, men selvom jeg følte jeg spiste sundt og trænede, skete der ingenting. Det gjorde der tilgengæld efter at jeg startede hos Sarah, og efter 6 mdr. har jeg nu smidt knap 13 kg. og hele 36 cm! Jeg føler mig tilpas i min egen krop, og specielt overfor min datter på 3 år, betyder det alt at kunne vise hende, en mor med selvtillid. Sarah har gennem hele forløbet været med på sidelinjen, og givet mig den støtte jeg havde brug for. Hun har sendt mig opskrifter på mad som hele familien kunne spise, så jeg ikke følte at jeg skulle side og spise "diæt mad" foran min datter.
Halvvejs inde i forløbet satte jeg mig et mål om at ville kunne løbe 5 km, og hun var hurtig til at sende mig et løbe program som passede lige til mig, og som kunne supplere min styrketræning.
Jeg har lært en masse om mig selv og min krop, og jeg har på intet tidspunkt gået sulten i seng. Jeg føler mig 100% klar til at skulle stå på egne ben, og komme i mål med at tabe det sidste kilo, for at nå mit mål. Tusind tak for nogle fantastiske 6 måneder!

15 October 2024

Kompetent og unikt forløb hos Sarah Barløse

Med Sarah ved din side, får du den mest kompetente og unikke oplevelse i din rejse, mod en sundere version af dig selv - ikke kun fysisk, men også mentalt.
Sarah ser HELE mennesket, og laver mad og træningsplaner som tager udgangspunkt i, hvordan din hverdag ser ud.
Der er intet forbudt, og madplanerne samt kostskemaet er overskueligt, og det er nemt at stå på egne ben, når man bliver sluppet fri, af Sarahs kyndige hænder.
Sarah har min varmeste anbefaling, og vil aldrig fortryde mit valg.
TAK TAK TAK!!!

29 September 2024

Online forløb 6 mdr

Tak for den vildeste rejse Sarah. Jeg vil savne dig♥️
Jeg valgte at starte i forløb hos Sarah fordi jeg ikke kunne kende mit eget spejlbillede. Jeg var utilpas i alt mit undertøj og tøj, og synes det var træls med buler og deller, som gjorde jeg var ked af det, når jeg så mig selv i spejlet.
Jeg valgte at starte hos Sarah, fordi jeg havde brug for, at få en livsstilsændring med sundere vaner og daglig aktivitet, uden at skulle slagte mig selv i et fitnesscenter. At have en at committe sig selv til, har hjulpet mig, særligt de ugentlige opdateringer.
Hos Sarah har jeg fået de rette redskaber til MIN livsstilsændring og ikke et QuickFix.
Sarah har været der 110% igennem hele mit forløb, og har tilpasset sin vejledning efter mit behov, som har ændret sig igennem forløbet.
Jeg har bl.a. fået peptalks, videoer, daglig kostvejledning, sparring og motivationen for at fortsætte, når mit overskud ikke var det største!
Jeg har opnået en KÆMPE ro omkring min mad og jeg kan i dag, slet ikke undvære min daglige aktivitet i form af 10.000 skridt og løb 4 x ugen. Dette har jeg gjort i mit vægttab, og det beviser bare at man kan komme langt med gode og sunde vaner, ud fra den rette hjælp - og det er helt klart noget jeg vil tage med mig videre og fortsætte på egne ben.
Jeg er gået 2 størrelser ned i tøj og har fået en form jeg er stolt af🏃🏼‍♀️‍➡️
Jeg er gået fra XL/L til S/M og det er så fedt. Jeg føler mig tilpas og kan sagtens gå rundt i undertøj uden at føle mig flov længere. En kæmpe selvtillid er vokset, og min livsglæde er peaket! Smilet har aldrig været større - TAK Sarah♥️

28 August 2024

Kæmpe anbefaling til Sara Barløse…g

Kæmpe anbefaling til Sara Barløse forløb. Skræddersyet forløb som passede præcis til mig og min hverdag. Personlig guidning også når det var svært. Madplaner der var nemme at følge og masser af motiverende peptalk undervejs. Jeg har tabt 10,2 kg på 6 måneder og havde ikke klaret det uden støtte. Har aldrig følt det som en slankekur, men udelukkende som en rejse hvor jeg har gjort noget godt for mig selv.

27 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vælg Sarah: du vil ikke fortryde det🤍

Jeg har været i et forløb hos Sarah i seks måneder, og det har været en fantastisk oplevelse!

Jeg opsøgte Sarah, fordi jeg var utilfreds med det, jeg så i spejlet, og følte mig ikke tilpas i min egen krop. Jeg håbede på at få hjælp og støtte til at blive mere tilfreds med mit udseende, og det viste sig at være den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget for mig selv!

Det, der gør et forløb hos Sarah særligt, er hendes fokus på, at det ikke handler om et quick fix, men om en reel livsstilsændring. Det betyder meget for mig, at det kun er hende selv, som er træner og coach i hele forløbet.

Man er dagligt i kontakt med Sarah, og hun udsender en masse videomateriale, der dækker alt fra træning og kost til mental sundhed. Jeg har lært en masse nyt undervejs, som jeg nu bruger i min hverdag.

Sarah er nærværende, sød, forstående og, bedst af alt, målrettet på den helt rigtige måde, og giver en masse motivation!

Jeg er simpelthen så glad for at have investeret i mig selv og været i forløb hos Sarah, og jeg vil fremover bruge al den viden, hun har givet mig, til at opretholde mine nye, sunde vaner.

Så hvis du overvejer at få hjælp så gør det, det er det hele værd!

15 August 2024

KÆMPE ANBEFALING! <3

Mit hidtil bedste forløb har uden tvivl været hos Sarah!

Jeg er altid blevet opdraget med, at jeg ikke skulle gå op i min vægt, men mit spejlbillede. Hvis jeg er tilfreds med mit spejlbillede, så er det fuldstændig ligegyldigt hvad jeg vejer og hvis ikke jeg er tilfreds - så er det også ligegyldigt hvad jeg vejer, men så skal jeg gøre noget ved det.
Og da tid var inde til at jeg ville gøre noget ved spejlbilledet tog jeg efter lang tids overvejelse fat i Sarah for at hører om det var noget hun kunne hjælpe med. Vi snakkede om mine mål, mine forventninger til forløbet herunder et ønske om ikke at veje mig og hvad et godt forløb er for mig og jeg må bare sige - Sarah har levet 100% op til mine forventninger og lidt til. Det vigtigst i mit valg af coach har været at finde en der var kompetent og nærværende og det har Sarah været hele vejen igennem. Jeg er så glad for at jeg valgt hende! Hun har været der 100% hele vejen igennem forløbet og jeg har på intet tidspunkt følt mig som "et nummer i rækken", men derimod følt at hun har haft al tid i verden til at være der for mig når jeg har haft brug for det. Hun har troet på mig og heppet på mig når jeg ikke selv har været i stand til det, hun har været i næsten daglig dialog med mig, ændret mine planer når jeg har haft behov, lært mig sindssygt gode vaner og generelt været der hele vejen igennem og DET betyder alt for mig.
Jeg føler ikke at jeg på noget tidspunkt har skulle gå på kompromis med ting jeg gerne har ville, som sociale arrangementer, byture, kage på arbejdet mm. Sarah guider dig og tilpasser dine planer efter hvad du skal og godt kunne tænke dig og det gør at forløbet hos hende klær dig på til at ændre din livstil på en sund måde.
Så hvis du drømmer om at ændre dit spejlbillede på en sund og overskuelig måde uden restriktioner og med mad og træning der passer ind i DIN hverdag - og ønsker du en nærværende, kompetent og virkelig dygtig coach. Så vil jeg til enhver tid vælge Sarah <3

31 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste investering jeg har lavet

Efter adskillige år uden motion og kontrol over madindtag besluttede jeg at starte i et online-forløb hos Sarah i februar. Der er mange coaches på markedet, men det der tiltalte mig ved Sarah var hendes gode energi og særligt at det (kun) er hende man har kontakt med og ikke et team.
Det er den bedste beslutning jeg har taget. Jeg har under hele mit forløb følt mig i trygge hænder og jeg har på intet tidspunkt fortrudt.
Jeg ønskede et vægttab samt at få indarbejdet nogle gode og sunde vaner i min hverdag og vi er i den grad kommet i mål💪🏻
Jeg fik gode træningsplaner og forslag til madplaner og der var plads til restaurantbesøg og hygge under forløbet. Jeg kunne hurtigt se resultater og når jeg blev for utålmodig og ikke synes der skete nok, fik Sarah overbevist mig om at jeg var på rette vej. Vi var i daglig dialog under hele forløbet over appen og hun var altid sød, rosende og motiverende.
De værktøjer Sarah skubbede i min retning, har virkelig fundet plads hos mig og i min hverdag og jeg er mega glad for at jeg valgte at række ud til Sarah og have hende i ryggen på min rejse mod en sundere livsstil♥️ Det har været med til at ændre mit syn på en sund livsstil, hvor intet er forbudt så længe der er balance💪🏻

24 July 2024

En fantastisk træner💪🏽

Sarah har formået at lave en super trænings og kostplan til mig som passer til MIG og MIN hverdag. Hun har formået at rykke mig ikke kun kostmæssigt men helt klart også træningsmæssigt. Jeg ville ikke have nået så langt hvis jeg ikke havde haft hende i den anden ende. Hun er super reel og er super til at planlægge det omkring ens hverdag men er også klar til at lave en ny plan hvis man skal noget. Kan helt klar anbefale hende❤️☺️ Hun er super god til at forberede en trin for trin og meget behjælpelig hvis man oplever problemer. Hun er super nem at snakke med og så sød. Hun formår at hjælpe en med at komme i mål med ens mål💪🏽

1 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vælg Sarah: en unik og nærværende coach

Jeg kontaktede Sarah i håbet om at rykke træning til det næste stadie: at blive stærkere og mere fit! Og vi kom GODT i mål ❤️

Jeg har fået så meget mere værdi end bare ‘et vægttab’ og ‘styrke’. Jeg har fundet en balance, som er uerstattelig i min hverdag. Det har været SÅ positivt og lærerigt at være i forløb med Sarah.

Forløbet har været unikt, da du får en coach som Sarah, der udviser en ægthed, en nærhed og en realistisk tilgang og ro, som ikke hænger på træerne. Hun er en dygtig og unik coach, der VIRKELIG vil sine klienter det bedste. Sarah formår være der for én og hjælper med at skabe et realistisk bud på, hvordan man nyder livet og samtidig er ambitiøs omkring sin træning. Jeg er glad for, at jeg valgte Sarah som min coach, og jeg havde valgt hende igen, hvis jeg skulle vælge på ny🫶🏼

Vi havde nogle enkelte udfordringer med det tekniske i form af videoer og betaling, hvilket var irriterende, men det kommer på ingen måde som minus i vurderingen, da Sarahs faglighed og tilgang vægter SÅ meget højere og overskygger de andre ‘småting’. Du vil ikke fortryde at række ud til Sarah!

31 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

BEDSTE beslutning for mig selv!

Jeg havde født mit første barn og havde taget over 20 kg på i min graviditet. De sidste 10 kg ville simpelthen ikke forsvinde. Jeg havde aldrig været i et vægttabsforløb før, hvilket også gjorde at jeg ikke vidste hvor jeg skulle starte. Det er her Sarah kommer ind i billedet. Jeg havde flere venner og bekendte der anbefalede Sarah, så jeg tænkte pyt skidt da. Det er UDEN tvivl det bedste jeg har gjort! 🌟

På blot 4 måneder formåede jeg at tabe mig 9,5 kg! Jeg vejede i starten af forløbet 69,6 kg og står nu med en vægt på 60 kg, som er endnu bedre end inden jeg blev gravid! 😍

Jeg fik tilpasset træningsplan som passede til mit nye liv som mor, samt inspiration til overskuelige kaloriefattige retter, som også passede ind i hverdagen 🫶🏼 Jeg har under forløbet lært en hel masse både træningsmæssigt og kostmæssigt! Man havde rig mulighed for at spørge Sarah til råds og hun var der altid til at støtte en 🥰

Selvom man var på kostplan, så var der rig mulighed for at hygge sig med venner eller til arrangementer en gang imellem og STADIGVÆK se resultater 🏋🏼‍♀️ Jeg ved nu hvilke værktøjet jeg skal bruge for at fortsætte, så jeg kan opnå mine mål takket være Sarah 🌟

Jeg ville til HVER en tid anbefalde Sarah, hvis man står og ikke ved hvor man skal starte. Det er i hvert fald en smuk begyndelse på en ny og bedre livsstil 🥳

17 June 2024

5 ud af 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har startet et 1:1 forløb hos Sarah, og har nu været igang i 1 måned. Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget. Jeg har virkelig haft brug for at investerer i mig selv, for at blive en sundere og bedre udgave af mig selv.

Sarah har allerede på den korte tid vi har været igang, givet mig en kæmpe ro omkring mad. Intet er forbudt, tværtimod handler det om mængder. Man får skræddersyet træningsprogrammer lige præcis til hvor man er i livet og det giver så meget motivation og overskud!

Sarah veksler mellem personlige videoer og dialog enten via tale eller besked. Hvor man både får tips og tricks til alt fra fællesarrangementer, kost og til hvordan man kan arbejde med sit mindset og så meget mere! Hun kommer med konstruktiv feedback og hepper på en hele vejen!

Så hvis man ønsker en passioneret, personlig, motiverende coach. Så er Sarah det helt rigtige valg. Det er bare at springe ud i det, du vil ikke komme til at fortryde det!

6 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nærværende, passioneret, medmenneskelig og vanvittig fantastisk coach

I fredags sluttede et 8 mdr forløb ved Sarah. Sikke en vild rejse det har været.
Da jeg startede mit forløb var jeg nok lidt i en livskrise. I fertilitetsbehandling, havde lige fået diagnosen adenomysose og som 36 årig skulle jeg sættes en medicinsk overgangsalder i 3 mdr. KRISE. Samtidig havde jeg taget en del kilo på og havde det ikke længere godt i min krop.
I dag har jeg det fantastisk i min egen krop igen, jeg kan genkende mig selv og hviler mere i mig selv.

Sarah fik lavet nogle gode planer som var holdbare og fungerede i en hverdag med run på og skiftende arbejdsplan. Maden lækker og overskuelige. Jeg var aldrig under 1800 kcal. Træningsplanerne udfordrende og hold op hvor jeg flyttede mig 👏🏻 der blev puttet masser af styrke i kroppen 💪🏻

Hele vejen igennem har Sarah været så nærværende, ingen tvivl om at hun interessere sig for hendes klinenter og det hun laver. Så passioneret, professionel, dygtig. Hun er relaterbar og virkelig et medmenneske. Hun glæder sig næsten mere over de positiv ting der sker i ens liv end man selv gør.

Hele forløbet har ligget mig så naturligt og nemt. Jeg har på intet tidspunkt følt at jeg undværede eller manglede noget.
Det er ikke mange coach’s der smider slik og vin på en kostplan (siger det bare 😉)

Jeg kan uden at blinke sige at jeg til en hver tid vil vælge Sarah som coach. Og jeg vender uden tvivl tilbage igen engang. Man kan altid optimere et eller andet og der ved jeg at Sarah vil være den rigtige.

3 June 2024

Fantastisk forløb 💪🏻

Jeg har nu været en måned i forløb hos Sarah, og det har været en fantastisk oplevelse.

Som tidligere eliterytter har jeg rygskader, som har gjort det svært for mig at finde motivationen til at træne efter, at jeg stoppede med at ride. Men siden jeg begyndte hos Sarah, har jeg aldrig følt mig mere motiveret. Hun har sammensat flere træningsprogrammer, der er skræddersyet til mine behov, og jeg kunne ikke have undværet hendes motiverende støtte.

Også på kostområdet har oplevelsen været meget positiv. Jeg har justeret i min hverdag uden at give afkald på lækkert mad. Sarah har givet mig de nødvendige værktøjer til at forstå, hvad der er vigtigt for min krop. Jeg glæder mig til at blive endnu klogere på det område.

Jeg kan uden tvivl anbefale Sarah til alle, der ønsker en motiverende og personlig tilgang til træning og kost.

29 April 2024

100% anbefaling

Jeg har og er på et 1:1 forløb hos Sarah Barløse, og jeg vil først understrege, at jeg har været så uhyggeligt glad for at have taget beslutningen om at starte hos en online coach, og at det så har været hos og med Sarah, har jeg på intet tidspunkt fortrudt, for hold nu op, hvor hun er god til at motivere og hive fat i det positive, når jeg selv har følt, at det fx er gået i stå med træning.
Hendes vildt gode madplaner og træningsprogrammer, har været en omvæltning af min hverdag som sofakartoffel - men en omvæltning, der både var velkommen og 100% til at overskue.
Sarah er helt vildt god til at være der for en, når man enten vil dele en sejr eller de dage, hvor man synes, det hele er lidt svært. Hun kan altid finde noget positivt, men samtidigt komme med konstruktive råd ift. at få en videre.
Sarah veksler imellem personlige videoer eller beskeder direkte til dig, og så gode universelle råd om fx din kost i generelle videoer, der bliver sendt ud til flere. Det fungerer helt vildt godt, for de slutter ofte med et spørgsmål, så man kan have en snak om, hvordan man selv har forstået indholdet.

Jeg kan kun anbefale hendes forløb - og hvis man ikke har noget imod at få kommentarer på, at man har tabt sig og ser godt ud, så er forløbet også noget for en!

26 May 2024

Sarah er guld værd

Sarah er guld værd. Intet mindre.
Jeg har ikke trænet eller haft nogen føling med, hvad jeg spiser, i mere end 20år. Jeg har manglet motivation og viden om hvad der ville gøre mig godt og give resultater, og Sarahs støtte, skræddersyede træningsprogram og kostplan har skubbet mig i gang! Hun hjælper mig ved at dele ud af sin stærke faglighed og viden, og har gjort det muligt for mig at tage de rette skridt for både en sund krop og et sundt sind. App’en er nem at bruge og kontakten med Sarah føles som altid at have en personlig træner ved min side.
På første uge tabte jeg et kilo, og det samme ugen efter - og var chokeret over hvor meget der kan ske ved rette indsatser på kost og motion målrettet mig og min hverdag.
Jeg er endnu ikke færdig med mit forløb, så glæder mig blot til at se hvor det tager mig hen.

14 May 2024

FEM KÆMPE STJERNER TIL SARAH 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg tog kontakt til Sarah da jeg havde nogle graviditetskilo jeg gerne ville smide og samtidig bruge det som anledning til at komme i gang med styrketræning. Nu er jeg 2,5 måneder inde i forløbet, og Sarah har på alle måder levet op til forventningerne.
Ift. kosten får du en kostplan, og noget af det jeg så godt kan lide ved Sarah er, at der ikke er noget, der er decideret forbudt at spise. Kostplanen er en guideline, som ikke nødvendigvis skal følges 100%.
Sarah er god til at motivere en, hvis ens egen motivation ikke er i top. Og hun sørger også for masser af ros og hep, når det går godt.
Udover at Sarah løbende deler teoretisk viden om kost og træning giver hun også tips og tricks ift. fx vaneændringer mv.
Hun er nem at få fat på og hurtig til at svare på beskeder.
Sarah sørger for at klæde en godt på til at kunne stå på egne ben efter endt forløb hos hende - både hvad angår kost og træning.
Jeg ser forløbet hos Sarah som en livsinvestering i min sundhed, og Sarah får de varmeste anbefalinger herfra.

13 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super sød og utrolig kompetent træner

Jeg har nu været igang med mit 1:1 forløb hos Sarah i godt en måned, og det er uden tvivl den bedste beslutningen, jeg har truffet!!! Sarah er super sød og utrolig kompetent 😍 Hun har en realistisk tilgang til både kost og træning, som gør det muligt at realisere sit mål. Hun guider og motivere en til at træffe de rigtige valg, og så er hun der til sparre med en hele vejen igennem forløbet 🤩

3 April 2024

Take a closer look