Sarah Barløse - Personlig træner Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Så sluttede et forløb med en virkelig fantastisk coach. Jeg startede ved Sarah, da jeg var kørt fast - spiste sundt (mente jeg selv) og dyrkede sport, men der røg ingen kilo, og jeg kunne ikk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Da jeg begyndte mit forløb hos Sarah var jeg kommet til et punkt i mit voksne liv, hvor badevægten var blevet et fjernt minde og tanken om at genfinde den og sågar stige op på den var angstfremkaldend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sarah har virkelig været den perfekte støtte for mig i mot forløb, altid hurtige svar, god sparring och pep når jeg havde en tungere periode. Har fået en rigtig god oplevelse og en forandring som bare... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sarah er utrolig dygtig og både nærværende og professionel. Hun er yderst tilgængelig og giver individuel og løbende feedback. Hun har en rigtig god fornemmelse af, hvem hun står overfor og hvad der... See more

1. Personal Trainer

Information provided by various external sources

Få din egen personlige træner nu og skab et bedre liv! Sarah Barløse tilbyder dig personlig træning for at du kan nå dine mål! Du kan også få lagt en kostplan eller for timebaseret vejledning til bedre kostvaner. ✓Fremgang ✓Livskvalitet ✓én-til-én træn...

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

31 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk coach!

Fantastisk coach! Meget nærværende og kompetent.
Ønsker tydeligvis sine klienter det bedste!
Varmeste anbefalinger af Sarah!

21 March 2026

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏🏼
Jeg er glad for, at du oplever mig som både nærværende og kompetent – det er præcis det, jeg bestræber mig på i mit arbejde.
Tak fordi du vil anbefale mig 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dygtig og nærværende træner

Virkelig dygtig og nærværende! Føler mig meget set og hørt. Hun er der hver dag til at støtte og hjælpe! Den bedste beslutning!

21 March 2026

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – det betyder enormt meget 🙏🏼
Jeg er så glad for at høre, at du føler dig set og støttet, for det er præcis det, jeg ønsker for alle jeg arbejder med. Og kæmpe ros til dig for at tage valget om at investere i dig selv – det er dér det hele starter.
Tak fordi du vil dele din oplevelse 🤍

Rated 1 out of 5 stars

6 måneders forløb 1300 om måneden

6 måneders forløb 1300 om måneden. Standart mad og træningsplaner, der blev kun vist interesse hvis man havde et vægttab.
Ikke pengene værd.

18 March 2026

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse. Jeg er meget ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse af forløbet. Mest af alt fordi jeg er enormt uforstående overfor det du skriver. Jeg har igennem hele forløbet prøvet at rette til, imødekomme dine ønsker, snakket med dig, ændret i programmerne og generelt været med på din rejse og prøvet at opnå det du ønskede. Vi har endda haft perioder hvor vi har haft fast daglig dialog, talt i telefon og prøvet forskellige ting med din mad, hverdag og træning.
Du her ikke fortalt mig at ikke ikke følte dig hørt eller set og derfor undrer dette mig meget. Også når jeg læser det igennem igen. Jeg kan jo desværre ikke læse tanker og det kan være meget svært for mig, at rette til hvis jeg ikke ved der er et problem.

Jeg har aldrig et ønske om, at have nogen på forløb som er kede af det, så jeg er ked af at vi ikke har fået talt om dette. Jeg vil, trods forløbet er slut, meget gerne tale med dig og finde en løsning så du ikke har den her oplevelse. Så send mig meget gerne en sms eller mail. Det har aldrig været min intention at give dig en dårlig oplevelse, tværtimod ♥️
Jeg håber vi tales ved om lidt.

Hjælp til sundere livsstil

Jeg havde fulgt Sarah i et stykke tid på Instagram og tænkt, at hun havde et fornuftigt syn på kost og motion. Jeg tænkte i første omgang, at jeg ville prøve en af hendes bootcamps, men endte efter en samtale med at vælge et 1-1 forløb. Jeg var lidt nervøs for, om det var pengene værd, for 1300 kr. om måneden i 6 måneder er alligevel en del. Det viste sig heldigvis at være alle pengene værd for mig, for forløbet med Sarah gav mig den nødvendige motivation og viden til at skabe bedre vaner og en sundere livsstil, som jeg ønskede.

Undervejs i mit forløb har jeg lært at balancere min kost, så jeg både holder mig mæt og har mulighed for at vælge kage, slik, vin eller andre lækkerier til. Jeg har især brugt Sarah til at give feedback på min mad, så jeg efterhånden har lært hvor meget, og hvad jeg har brug for at spise.

Derudover har Sarah hjulpet mig i gang med styrketræning og givet inspiration til mine løbeture. Jeg har været glad for de løbeprogrammer og træningsprogrammer hun har lavet til mig, og når jeg har haft specifikke ønsker, har hun justeret programmerne efter det.

Appen man bruger under forløbet fungerer godt til at holde overblik over hvor langt man er i træningen, og hvor meget pause man skal holde. Appen giver også adgang til Sarahs mange gode opskrifter. Er man mere struktureret med madplaner end mig, så kan man også lave indkøbslister i appen - super nemt.

Efter mit 1-1 forløb er jeg fortsat i Sarahs after care program, hvor jeg stadig har adgang til appen - dog i et lidt andet format. I after care formatet er der en kalorietracker, som jeg kan bruge nu hvor jeg ikke længere har 1-1 feedback fra Sarah. Kalorietrackeren er nem at bruge, og den kunne måske også have været rar at have under 1-1, så man hurtigt kan tjekke, hvad det betyder for ens daglige indtag, hvis man tilføjer en fødevare, for når man får feedback på billeder fra Sarah, er der selvfølgelig lidt ventetid. I after care er der også et rigtig godt check-in overblik, som jeg savnede lidt i 1-1 formatet.

Alt i alt har jeg været super glad for mit forløb med Sarah. Hun har givet mig motivationen og redskaberne til at nå mit mål om at blive sundere, stærkere og gladere for mit spejlbillede. Jeg har flere gange haft en intention om at gøre noget godt for min sundhed, men det er ikke lykkedes, før jeg kom under Sarahs vinger.
Jeg kan på det varmeste anbefale Sarah, hvis man har brug for hjælp til at komme i gang med en sundere livsstil ❤️

26 February 2026

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Tusind tak for din virkelig fine og ærlige anmeldelse ❤️
Det betyder meget for mig, at du deler din oplevelse – og især at du sætter ord på den proces, mange står i: tvivlen om det er pengene værd, og ønsket om at skabe vaner der faktisk holder i hverdagen.
Jeg er så glad for at have været en del af din rejse og for at høre, at du både har fået mere ro omkring kosten, fundet glæde i styrketræning og løb – og vigtigst af alt føler dig sundere, stærkere og mere glad i din egen krop.
Tak fordi du havde tilliden til at komme “under mine vinger” – og hvor er jeg glad for, at du stadig er med i after care ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Et sundere liv er muligt trods travlhed

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Sarah og står tilbage til meget mere, end jeg kom efter. Jeg har tabt mig mere, end jeg forventede, men vigtigst af alt er jeg kommet i form, blevet stærkere og har fået meget mere overskud og kropslig selvtillid. Og det er vel og mærke sket i en hverdag med et travlt arbejdsliv, tre børn og mange sociale aktiviteter.
Mit behov var ikke konkrete mad- og træningsplaner, selv om jeg klart har brugt dem som inspiration. For mig handlede det om at få sat struktur på tingene og blive holdt til ilden. Det gjorde hele set-uppet med Sarahs daglige kommentarer og de ugentlige check-ins helt perfekt for mig.
Jeg var meget i tvivl inden, om jeg kunne forlige mig med at lave maddagbog og logge træningsaktivitet, men det er gået meget let og gav netop struktur på tingene for mig. Og så gjorde det pludseligt det hele meget synligt - både de gode og de dårlige vaner.
Det vil være løgn at påstå, at jeg ikke har følt afsavn undervejs, men Sarah har været rigtig god til at sætte det hele i perspektiv, så det stadig føltes rigtigt og fungerede for mig.
Så alt i alt - en kæmpe anbefaling herfra

17 December 2025

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Tusind tak for de ord ❤️ det betyder virkelig meget at læse – både fagligt og personligt. Jeg er så glad for, at du ikke kun har fået resultater på kroppen, men også mere overskud, styrke og selvtillid i en hverdag, der allerede er fuld af liv. Det er præcis dét, jeg ønsker, at et forløb skal kunne: fungere i virkeligheden og ikke kun på papiret.
Tak for tilliden, for indsatsen og for at dele din oplevelse så fint – og kæmpe respekt for det arbejde, du har lagt i processen 💪

TAK bare tak 😍

TAK bare tak 😍 Aldrig havde jeg turde drømme om mit opnået resultat og slet ikke efter at have født. Det ville aldrig have været sket uden Sarahs hjælp. Sarah formår at gøre det simpelt, så man ikke føler at hele ens hverdag bliver ændret, men det er “nemt” at gå til og forstå og der bliver lyttet til ens ønsker. Det er ikke bare et vægttab, men en livsstilsændring, så man også selv kan holde det efter forløbet og videreudvikle sig selv!
Af hjertet tak for din støtte igennem hele forløbet ❤️

13 November 2025

Tillid og tryghed

Mange trænere er fagligt dygtige, men Sarah har, ifølge mig, en særlig evne til at skabe tillid og tryghed mellem hende og hendes klienter. For mig - har Sarah altid været lyttende, støttende, forstående og motiverende. Jeg vil anbefale Sarah tll alle, som har brug for en personlig træner :)

14 February 2025

TAK - BARE TAK! 🙏🏼

Hele mit forløb hos Sarah har været så “nemt”. Og det siger jeg med al respekt for Sarah, fordi jeg kan kun forestille mig at hun lægger et enormt stykke arbejde bag det, for at vi på den anden side skal kunne komme igennem det hele uden at det nødvendigvis behøver at være raketvidenskab at ændre livsstil. Man kan så tydeligt mærke at det ikke er et højt antal af kilo eller centimeter som Sarah går efter når hun arbejde med sine klienter. Hun giver plads til at prøve ting af og gøre ting som måske ikke rykker det store rent fysisk, men så kan man lære sin egen krop at kende og mærke efter hvad der virker. Hun sørger for at man selv kan fortsætte den nye livsstil efter endt forløb. Der er intet quickfix over er forløb hos Sarah, men til gengæld massere af læring om kost, træning og egen krop.
KUN kæmpe roser herfra! WOW Sarah er et empatisk, nærværende og behageligt menneske og det afspejler sig virkelig i hendes arbejde!

13 September 2025

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Tusind tak for din utrolig fine anmeldelse 💛
Det betyder alverden for mig at høre, at forløbet har føltes “nemt” for dig – netop fordi det kræver meget arbejde bag kulissen at gøre tingene enkle og overskuelige i praksis.
Jeg er rigtig glad for, at du har mærket, at mit fokus ikke kun er på kilo og centimeter, men på at skabe plads til at lære kroppen bedre at kende og finde løsninger, der kan holde i længden 🙌 Det er lige præcis det, jeg ønsker – at du står stærkere og kan fortsætte med din livsstil, også efter forløbet.
Tak for de kærlige ord om mig som person – jeg bliver så rørt over at læse dem 🫶 Det er fantastisk at mærke, at det skinner igennem i mit arbejde.
Kæmpe tak fordi du ville dele din oplevelse! 🌸

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har haft et 6 måneders 1:1 forløb …

Jeg har haft et 6 måneders 1:1 forløb med Sarah

Jeg deler fuldstændig den oplevelse Camilla beskriver i sin anmeldelse den 31. juli. Jeg havde også en føles af at alt var standard - både øvelser, madplaner og beskeder - og alt med fokus på vægttab. Hvilket ikke var mit ønske med forløbet.

I de første madplaner blev der taget højde for mine særlige kostpræferencer. De seneste jeg modtog indholdt desværre fødevarer, som jeg ikke ønsker at spise, hvilket for mig indikerede, at forløbet var gået på autopilot

Mit ønske var som nævnt ikke vægttab, men at blive stærkere og sundere. Men hurtig gik fokus over på centimeter, kalorier og kilo. Min mistanke er lidt, at det er det, der passer bedst ind i standardproduktet. Jeg forsøgte undervejs at føre fokus hen på, hvad mit oprindelige ønske med forløbet var.

Min oplevelse var faktisk at Sarah blev lidt fornærmet over, at jeg kritiserede hendes tilgang. Jeg lod den derfor ligge. Betalte troligt de sidste måneder, men fik faktisk mere personlig og tilpasset vejledning af ChatGPT undervejs end af Sarah

Jeg glædes over, at jeg kan læse at andre har en anden oplevelse af at være i forløb med Sarah - og måske har jeg bare været uheldig, at mit forløb har været samtidig med både en graviditet og flytning?

En ekstra ærgrelse er, at så snart forløbet slutter mister man adgangen til de træningsplaner og kostplaner man har modtaget undervejs - og trods alt betalt dyrt for

Samlet set levede forløbet ikke op til mine forventninger om personlig og tilpasset vejledning.

31 July 2025

Hej Lene

Jeg er virkelig ked af at læse, at du sidder tilbage med den oplevelse af forløbet – for det har på ingen måde været min intention. Jeg har netop læst vores dialog igennem, og det er derfor svært for mig at genkende det, du beskriver. I hele vores forløb har jeg flere gange spurgt ind til dig generelt – og dine svar har hver gang været, at alt var godt og du var glad.

Når jeg ikke får at vide, at noget ikke fungerer, kan jeg desværre ikke justere eller tilpasse løbende, og det er netop dét, jeg altid stræber efter at gøre for at sikre, at mine klienter får et forløb, der passer til deres ønsker og behov. Jeg er derfor ærgerlig over, at du ikke har delt din utilfredshed undervejs – for så havde vi haft mulighed for at rette op på det.

Jeg kan kun beklage, at du står tilbage med følelsen af, at det ikke blev personligt nok, for det er præcis det modsatte, jeg ønsker, at mine klienter skal opleve.

Tak fordi du deler din oplevelse – også selvom den er svær at læse – for det giver mig mulighed for at lære og blive endnu bedre.

Sarah

Rated 2 out of 5 stars

Jeg havde store forventninger…

Jeg havde store forventninger til at hyre en personlig træner og få tilpasset planer 100% efter mine behov. Desværre har oplevelsen ikke levet op til det. Jeg følte jeg blot fik tilsendt standardøvelser og madplaner, som på ingen måde virkede personlig eller målrettet mine ønsker.
Jeg oplevede heller ikke, at der blev lyttet til mine behov undervejs. Alt i alt føler jeg ikke, at jeg har fået den service, jeg betalte for (1300 kroner om måneden i 6 måneder) og jeg er derfor ikke tilfreds.

31 July 2025

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at læse, at du ikke oplevede forløbet, som du havde håbet.

Når det er sagt, har jeg svært ved at genkende din oplevelse. Undervejs i forløbet har jeg flere gange justeret dine programmer ud fra dine ønsker, lavet ekstra materiale til dig, tilbudt ekstra samtaler og altid udarbejdet alt specifikt til dig fra bunden.

Hvis du føler, der er noget, du mangler eller ikke har fået, ligger al vores korrespondance stadig gemt, og jeg deler det naturligvis gerne med dig.

Derfor kan jeg ærligt sige, at jeg har svært ved at se, hvordan jeg kunne have imødekommet dig mere – særligt når flere af mine forslag undervejs blev afvist.

Jeg sætter en ære i at give alle mine klienter den bedst mulige oplevelse og står fortsat til rådighed for dialog.

Rated 5 out of 5 stars

Sarah er den bedste wing-woman♥️

Sarah er den mest motiverende, inspirerede og dygtige coach - både når det gælder træning og kost. Hun skræddersy alt til den enkeltes behov, så det hele passer ind i arbejde og privatliv. Hun er lyttende, nysgerrig og har altid et godt råd til ændringer, når behovet er eller når man har brug for et ekstra kærligt hep. En kæmpe varm anbefaling til hendes 1:1 forløb (4 mdr), som har givet mig så mange redskaber, jeg kan tage med videre, når jeg nu står på egne ben - både kost og træningsmæssigt. Så hvis du ønsker vægttab, gode/nye madvaner, nye træningsøvelser og en wing-woman ved din side hele vejen, så vælg Sarah♥️.

17 June 2025

Jeg har lige afsluttet et 6 måneders forløb

Jeg har lige afsluttet et 6 måneders forløb hos Sarah, og sikke en rejse det har været🙏
Sarah er så utrolig kompetent, og ekstremt dygtig til hendes arbejde, og man er ikke et sekund i tvivl om, at hun virkelig brænder for det hun gør 🤩
Sarah står altid klar med hjælp, et skulderklap eller blot tage mod et surt opstød når alting føles træls og nytteløst, og hun vil gøre alt for at din rejse bliver en succes😄❤️
Jeg har haft stor gavn af de små videoer der blev tilsendt, med en masse viden om hvad der sker med kroppen i et vægttab og værktøjer til hvordan du skal komme videre på egen hånd..🤩
Lige nu er jeg en glad kvinde, der elsker hvad jeg ser i spejlet, nyder at træning og sund/fornuftigt mad er blevet en del af min hverdag og jeg atter kan være aktiv med min familie😃 Alt dette er Sarahs fortjeneste med det forløb hun har tilpasset til netop mig❤️ Jeg er stolt over at have taget skridtet og gjort dette for mig selv, og TØV ikke hvis du overvejer et forløb😄 Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i 4 år.. Man bliver glad og lykkelig indeni❤️❤️
Tak Sarah❤️ Tak for alt ❤️ Tak for dig❤️

4 June 2025

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Det er MIG som takker for et fantastisk forløb. Du har været så skøn, at arbejde med og jeg har virkelig sat pris på hele forløbet og vores samarbejde ❤️❤️

TAK! og du kan tro at jeg også er MEGA stolt af dig!

Rated 5 out of 5 stars

Stærk igen efter 2 graviditeter og fødsler!

Tusind tak til Sarah, for at hjælpe mig med at blive tilpas i min "nye" mor-krop 🙏🏼 det har været guld værd at være på dit forløb! Troede ikke det var muligt for mig at tabe mig. Jeg har prøvet flere gange selv, men jeg kunne kun holde det ud i få uger af gangen og endte med at tage vægten på igen... Men dine opskrifter og måden de er lavet på en familie venlig måde har været en game changer! 8 kg på 4 måneder - troede ikke det var muligt!
Jeg har også for første gang i mit liv løbet 5 km i streg 😂👏🏻 og været til Nordic race, hvor det gik bedre end forventet! Er så glad og føler mig stærk og hjemme i min krop igen!
TUSIND TAK FOR DIG!

4 June 2025

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Det er MIG, som takker ❤️❤️ Jeg er SÅ glad for, at du valgte mig som træner og jeg er så GLAD for hvor langt du er kommet. Du er sej og det har været fantastisk at arbejde med dig ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Sarah er en fantastisk personlig træner…

Sarah er en fantastisk personlig træner og kostvejleder. Det er første gang jeg har opnået reelle forandringer, og det sker på en måde, hvor jeg stadig kan leve mit liv. Sarah er nærværende, motiverende og giver en masse gode råd og ved alt, man skal vide. Kæmpe anbefaling!

18 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sara er engageret og vidende

Sara er virkelig engageret og interesseret i de mennesker der er i forløb hos hende. Er rigtig god til at følge op, motivere og komme med gode ideer til ændringer eller løsninger i forhold til de planer der er lagt.
Jeg har lært rigtig meget af hendes hyppige videooptagelser hvor hun har fokus på forskellige relevante emner, som hun i øvrigt er eminent god til at formidle forståeligt.

10 March 2025

Dygtigste Sarah Barløse

Jeg vil anbefale Sarah Barløse til alle efter at have været igennem et 6 måneders 1:1 forløb hos hende og jeg nåede mit mål - et vægttab på 12 kg. Det er SÅ vildt og jeg havde ikke i min vildeste fantasi turde håbe på, at det lykkedes. Jeg blev 40 år i marts og har været ked af ikke at være kommet af med graviditetskilo, da jeg “faldt” over Sarah🤩

Sarah har været en kæmpe støtte i hele processen og har givet mange strategier som også fungerer i familielivet. Udover vægttabet så genfandt jeg glæden ved træning og jeg er imponeret over effekten af de hjemmetræninger jeg har fået. Sarah har virkelig lyttet til mit ønske. En bonus er, at jeg har jeg fået styrket min lænd som ellers dagligt gjorde ondt. Det er og har været en proces og nogle gange mere udfordrende end andre. Sarah har lyst på vejen frem som en stjerne og det kendetegner meget hendes anerkendende tilgang som er guld værd ✨ Kæmpe anbefaling herfra♥️

25 January 2025

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

Hvor er du fantastisk, Tanja <3 Tak for et helt igennem vidunderligt forløb og for at vælge mig. Du har været fantastisk at arbejde med og jeg er SÅ stolt af dig <3

Rated 5 out of 5 stars

En livsændrende coachingoplevelse med varige resultater

Hvis du overvejer en personlig coach til træning og kost, kan jeg på det varmeste anbefale Sarah Barløse. Jeg har selv været igennem et forløb hos hende med vægttab som mit primære mål. Sarahs tilgang er meget anderledes end de klassiske kure, som måske virker på kort sigt, men sjældent holder i længden. Hendes coaching handler om varige livsstilsændringer, og hun har været en uvurderlig støtte både i hverdagen og ved særlige begivenheder som ferier, fødselsdage og højtider. Jeg har lært, at en sund livsstil ikke er en streng kur – der skal være plads til lidt fredagsslik eller en pizza, så længe man finder balancen. Derudover har jeg virkelig genfundet glæden ved træning og lært meget om, hvad der er godt for mig. Jeg er utrolig taknemmelig for alt det, jeg har lært om mig selv og min krop, og nu har jeg de redskaber, der gør, at jeg altid kan finde tilbage, samt kompetencerne til at vide, hvad der skal til for at nå mine mål med min krop.

15 January 2025

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner

TAK for et helt igennem fantstisk forløb ❤️ Det har været en fantastisk stor oplevelse, at arbejde med dig 😍

Rated 5 out of 5 stars

Hvis du overvejer et forløb med Sarah, så tøv ikke - hun er verdens bedste!

Jeg har netop afsluttet mit forløb sammen med Sarah som jeg startede tilbage i februar. Jeg har gennem tiden været på et utal af forskellige slankekure og jeg er aldrig lykkedes med nogen af dem. Dét er jeg med Sarah. Udover at Sarah er skide sød, så er hun så vanvittigt dygtig og erfaren. Hun vidste med det samme hvad der ville fungere for mig og klip til, at kiloene raslede af mig.

Jeg har aldrig rigtig troet på det der med livsstil ændring, men det har Sarah gjort til skamme! Hun har virkelig lært mig, hvordan jeg passer på min krop og gøre den stærkere og sundere, og det har været så let som en leg. Der er plads til alt på et forløb med Sarah. Jeg har været ude og spise, til bryllupper og sommetider gået amok i slik, og alligevel tabt mig.
Da jeg startede troede jeg, at jeg ville tabe mig cirka 5 kg og så kunne den citron ikke presses mere, men jeg sidder her nu 14,5 kilo letter og næsten 100 cm smallere fordelt på hele kroppen!!!

Så hvis du overvejer et forløb med Sarah, så tøv ikke - hun er verdens bedste! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

13 November 2024

Mere stærk og slank

Fantastisk forløb med meget personlig vejledning.
Jeg har i mange år kunne holde vægten med masser af motion, men nu er jeg sidst i 40’erne og nu går den ikke længere…
Ved Sarahs hjælp har jeg opnået følgende;
Jeg er kommet af med min trang til søde sager ved Sarahs gode kostplan og anbefaling om mealprep.
Jeg er kommet i bedre form og blevet mere fit med Sarahs tilpassede træningsplan, som primært bestod af 70000 skridt, 2 x hjemmetræning og 2 x centertræning pr. uge.
Jeg har tabt mig over 9 kg. på 17 uger, ved blandt andet at reducere mit alkohol- og kalorieindtag. Jeg har fulgt Sarahs anbefalinger uden restriktioner og uden at gå på kompromis.
Det har været en god tryghed at have mulighed for næsten daglig online sparring.

30 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Sarah, en kompetent og nærværende coach

Jeg har netop afsluttet et fire måneders forløb ved Sarah, med virkelig gode resultater. Jeg har har fået en ro omkring mad, som jeg ikke havde regnet med, at jeg nogensinde ville få. Sarah har været lyttende og nærværende hele vejen igennem. Hun har lavet kostvejledninger og træningsprogrammer, som har passet ind i min hverdag. Jeg havde 14 dage hvor vægten stod en smule stille, her har Sarah været god til, ikke ag få en til at føle sig dårlig eller have en fiasko følelse, men have fokus på om der er noget der skal justeres og komme med guiding til hvad man kan gøre. Derudover stiller hun sig selv til rådighed, hvis man står i noget som kan være udfordrende, ved at tilbyde at ringe sammen når man står i situationen, samtidig med at komme med en masse råd og vejledning til de givne situationer.

Jeg havde længe gået og været ked af det der mødte mig når jeg kiggede i spejlet, hvilket påvirkede min hverdag. Jeg havde ekstremt mange humørsvingninger dagligt, havde dage hvor jeg bare var ked af det, havde ikke meget energi/ingen overskud. min lunte var kort og jeg følte bestemt ikke jeg slog til hverken som kæreste eller mor. Det har ændret sig markant!Jeg føler mig tilpas i egen krop, hvilket ikke er sket siden 2018. Mine humørsvingninger er få, energi niveauet er blevet langt større, mere overskud og jeg føler jeg slår til, jeg er rent faktisk en god kæreste og mor🙏🏻♥️ Min familie har lagt mærke til ændringen, og det betyder alt, at de også kan se og mærke en ændring.

Jeg er taknemmelig for, at jeg valgte at investere i et forløb hos Sarah, for det har givet mig så meget personligt og i familie livet🙏🏻

20 October 2024

Take a closer look