Så sluttede et forløb med en virkelig fantastisk coach. Jeg startede ved Sarah, da jeg var kørt fast - spiste sundt (mente jeg selv) og dyrkede sport, men der røg ingen kilo, og jeg kunne ikk... See more
Company replied
Da jeg begyndte mit forløb hos Sarah var jeg kommet til et punkt i mit voksne liv, hvor badevægten var blevet et fjernt minde og tanken om at genfinde den og sågar stige op på den var angstfremkaldend... See more
Company replied
Sarah har virkelig været den perfekte støtte for mig i mot forløb, altid hurtige svar, god sparring och pep når jeg havde en tungere periode. Har fået en rigtig god oplevelse og en forandring som bare... See more
Company replied
Sarah er utrolig dygtig og både nærværende og professionel. Hun er yderst tilgængelig og giver individuel og løbende feedback. Hun har en rigtig god fornemmelse af, hvem hun står overfor og hvad der... See more
Company replied
Få din egen personlige træner nu og skab et bedre liv! Sarah Barløse tilbyder dig personlig træning for at du kan nå dine mål! Du kan også få lagt en kostplan eller for timebaseret vejledning til bedre kostvaner. ✓Fremgang ✓Livskvalitet ✓én-til-én træn...
Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg har haft Sarah som coach i 1 måned og jeg er SÅ glad for min beslutning. Sarah er nærværende og hurtig til at respondere. Hvilket er med til at holde motivationen høj. Hun ved at livet skal leves og hjælper en med at finde balancen så man både kan nyde livet og nå sine mål. Samtidig er hun opløftende hvis man synes man har haft en dårlig uge. Sarah holder virkelig alt det hun lover når hun laver reklame for hendes forløb, hvilket har været så beroligende for mig at mærke, da jeg har dårlige erfaringer med online coaches. Jeg GLÆDER mig til de næste mange måneder med Sarah og kan kun give min største anbefaling. Hvis du mangler en coach, så vælg Sarah 🔥
Sarah er bare super god og klar til omstilling. I løbet af mit forløb ændrede jeg mål og hun var bare god til justere og hjælpe med alt. Kan 100% anbefale hende.
Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Sarah! Jeg har fra start af følt mig godt tilpas med både træningerne og måltidsforslag, som Sarah lavede til mig. Da jeg på et tidspunkt efterspurgte et hjemmetræningsprogram var hun lynhurtigt til at udarbejde sådan en ved siden af mine andre træningsprogrammer!
Jeg har herudover været enormt glad for at få en oversigt fra Sarah i forhold til mængder til hvert måltid, så jeg også selv kan sammensætte måltider. Det er virkelig et godt værktøj, der giver en god fornemmelse, og en tryghed i forhold til ikke at være bundet at udvalgte opskrifter. En kæmpe GAME CHANGER for mig!
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Sarah - langt som kort - da hun ved, hvad hun snakker om, altid bringer god energi i check-ins (selvom man måske har haft en dårlig uge) og så er hun bare klar på at hjælpe en i mål på en god og langtidsholdbar måde. Jeg var ikke nået hertil, hvor jeg er nu uden Sarah! Og med de ting jeg har lært undervejs, ved jeg, at jeg selv kan tage den videre herfra. ☺️ Herudover deler Sarah nogle virkelig gode opskrifter og tips på hendes insta - også en kæmpe anbefaling af følge med der! 🤩👏
Jeg har været SÅ glad for at være i forløb hos Sarah. Det har både været motiverende, sjovt og ikke mindst rart at have Sarah som sparring og støtte de sidste måneder. Det er lidt ligesom at have en god veninde med på sidelinjen :-) Jeg har nået mit mål og har en meget bedre balance i min kost og glæder mig til at træne med de forskellige programmer, som jeg har fået i forløbet. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Jeg havde længe været på udkig efter en personlig træner. For mig var det helt essentielt, at der var mulighed for personlig rådgivning, specielt i et online forløb. Jeg valgte, at starte et forløb hos Sarah og det har vist sig, at have været det helt rigtige valg.
Jeg havde et ønske om at tabe mig, føle mig stærk og sund. Jeg trænede i forvejen men følte ikke, at jeg rykkede på træningen og kosten gjorde heller ikke den helt store forskel for mig.
Jeg er mor til to dejlige børn . Jeg har et meget krævende job med skiftende arbejdstider. Jeg var på et tidspunkt i mit liv hvor jeg følte mig energi forladt, manglede overskud og motivation. Og jeg var især rigtig ked af mit spejlbillede.
Nu har jeg afsluttet et seks måneders forløb hos Sarah, og jeg må sige at det har været det bedste valg jeg har gjort for mig selv meget meget længe. Jeg har tabt mig 5 kg. Jeg har masser af overskud og energi i min hverdag helt generelt. Jeg sover bedre. Jeg føler mig stærk og sund. Jeg er blevet glad for at styrketræne. Træningen har haft en god effekt på mine løbeture. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig restriktiv i forhold til min kost, jeg har kunne spise det meste. Jeg har fået et helt andet forhold til sukker. Og jeg er ikke længere bange for kulhydrater 🙃 Jeg står med det udgangspunkt jeg længe har gået og drømt om! Jeg elsker mit spejlbillede - jeg kan passe det tøj jeg har haft liggende i skabet i flere år. Jeg er stolt over at se hvor meget jeg egentlig selv er i stand til, med de helt rigtige værktøjer.
Alt dette havde jeg ikke klaret uden Sarah. Sarah som person, hendes tilgang og værdier har helt klart været det helt rigtige match for mig.
Sarah er super sød og nærværende i alt hvad hun gør.
Hvis jeg oplevede tilbagegang så blev jeg grebet og støttet til, at komme videre uden at føle mig fastlåst.
Jeg kan derfor til enhver tid anbefale skønneste Sarah ❤️❤️❤️
Sarah får mine varmeste anbefalinger! Hun er en helt fantastisk coach, som lytter til en og hjælper en - både hvis man har det svært eller mister motivationen lidt, så står Sarah klar. Jeg har lært utroligt meget gennem dette forløb og har fået en livsstilsændring for livet 😍
Jeg har for kort tid siden afsluttet et forløb hos Sarah, det var en smaddergod oplevelse!
Under den uforpligtende samtale klingede vi super godt og startede et forløb kort tid efter.
Jeg tabte 7,2 kg og fik en meget bedre struktur på min trænings rutine. Jeg lærte om sammensætning af måltider og snacks for at understøtte min træning 👏🏼
Den største ting jeg dog lærte som jeg har taget med mig er at prioritere mig selv. Jeg har lært at lytte til kroppens signaler og dens behov 💛
Jeg kan klart anbefale et forløb med Sarah hvis du ønsker et super strukturet og godt forløb - men med frihed til at udforske ting på din egen måde!
Jeg startede på et bootycamp forløb hos Sarah tilbage i april måned. Der havde jeg længe gået med tanken om, at jeg ville tilbage i form, dog havde jeg meget svært ved at komme i gang. Jeg skrev mig derfor op til forløbet og jeg har ikke fortrudt det ét sekund siden. Sarah har hver eneste uge sørget for at komme med støttende og meget motiverende videoer, hvor jeg har følt mig set, hørt og lyttet på - hvilket har været en kæmpe hjælp for mig. Sarah har altid været til rådighed og har ændret i både trænings- og kostplaner, hvis det behov opstod. Dog har det sjældent været nødvendigt, da planerne i høj grad har været varierende, gode og ikke mindst spændende! Jeg valgte at forlænge mit forløb med Sarah og her 7 måneder senere har jeg tabt mig 10,5 kg. og 45,1 cm med målinger fire steder på kroppen. 😍
Jeg kunne ikke have gjort det uden Sarahs hjælp og hendes altid store opbakning. Der har været plads til både diverse fester og arrangementer, som Sarah har bakket fuldt op omkring. Det har været en stor lettelse, at det ikke kun har handlet om vægttab, men også hvordan følelsen er i kroppen.
Jeg har fået langt mere energi i hverdagen og føler mig godt tilpas i min krop - idet den er blevet sundere og stærkere! Jeg kan derfor kun anbefale alle, at prioritere sig selv og ligeledes starte op i et forløb hos Sarah 💪🏼😍
Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Sarah og på 31 uger har jeg tabt næsten 15 kg - det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort.
Hos Sarah bliver forløbet skræddersyet til ens behov. I starten af mit forløb styrketrænede jeg, men min motivation og tid forsvandt halvejs i forløbet - dette accepterede Sarah fuldt ud og i stedet fik hun mig motiveret til aktivitet på anden vis.
Sarah er dybt passioneret og er en coach der altid er tilgængelig og altid let at få kontakt til.
Jeg kunne ikke ikke have gjort det uden Sarah - TAK <3
Jeg har været i online forløb hos Sarah i 6 måneder. Jeg startede forløbet med et overordnet ønske om at få mere energi og overskud i hverdagen. Jeg brugte alt min energi på min nyopstartede virksomhed og mine 3 børn. Jeg havde ikke fundet glæden og motivationen til at komme igang med træning igen efter jeg fik vores 3 barn i 2020 og kunne til sidst ikke kende mig selv.
Sarah får i den grad min varmeste anbefalinger. Hun gjorde træning overskuelig og motivationen lå også i, at jeg hurtigt så og mærkede resultater. Jeg har kun trænet der hjemme og har spist alle de samme måltider som resten af familien. Jeg har ikke brugt Sarah meget, men når jeg har haft spørgsmål eller ønsker til ændringer har hun svaret med det samme. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Jeg har været på forløb hos Sarah de sidste 8 måneder, og det er uden tvivl det bedste, som jeg nogensinde har gjort for mig selv!
Selve forløbet har fungeret virkelig godt for mig, hvor jeg har kunne tilpasse det meget nemt til mit liv. Jeg har på intet tidspunkt følt at jeg skulle gå på kompromis med noget, for der har været plads til det hele - både festivaller, ferier, middage og fødselsdage. Med Sarah har jeg oplevet at få en helt ny ro med min kost og min krop, som ellers altid har været et stort kompleks for mig. Jeg er blevet kæmpe fan af at løfte tunge vægte og fitness generelt, som jeg aldrig troede var muligt. Folk omkring mig ser det også - ikke kun i mit vægttab, men især i min glæde og energi. Jeg føler mig som et helt nyt menneske.
Sarah har været en kæmpe støtte gennem hele forløbet. Hun har altid været super forstående og kommet med konstruktive forslag når motivationen har haltet - og så har hun bare været skide sød hele vejen igennem! Jeg føler mig helt tryg i at skulle stå på egne ben nu og fortsætte mine gode vaner og træning med de værktøjer som Sarah har givet mig.
Hvis du overvejer at give dig selv den gave, som forløbet er, så kan jeg varmt anbefale Sarah! Du vil ikke fortryde det!
Jeg har lige afsluttet et forløb hos Sarah. Sarah tilpasser dit forløb så det passer til dig, som var super fedt. Jeg var selv rigtig glad for hjemmetræningsprogrammerne hun lavede og jeg flugte ikke som sådan en madplan, men spiste det jeg havde lyst til inden for det kalorieinterval jeg var sat til. Med det sagt var der rigtige fine opskrifter, hvis man ikke selv er så kreativ.
Jeg var egentlig rimelig selvstændig under mit forløb og brugte måske ikke Sarah så meget, som man kunne, men så snart man havde spørgsmål, så svarede Sarah altid hurtigt.
Kan godt lide hendes måde at forsikre en om at der ikke er noget der hedder sundt og usundt mad, men at det handler om mængder. Jeg er klar til at stå på egne ben efter fire måneders forløb og 9,5 kilo lettere. Jeg kan anbefale Sarah og forsikre om at hun vil gå langt for at få dig til at nå langt.

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg har haft Sarah Barløse som personlig træner i en måned nu, og har været rigtig glad for det. Hun virker enormt engageret og interesseret i at hjælpe en. Så jeg kan klart anbefale Sarah som personlig træner.
Det har været nogle fantastiske måneder på forløb hos Sarah, med nye træningsplaner og nye madplanen hver måned har det været nemt og inspirerende at holde motivationen. Jeg har lært rigtig meget om kost og træning, og især om min egen krop og mit forhold til mad. Det har lykkedes at tabe mig og stramme op uden de store restriktioner, der har været plads til at rejse og tage på festivaller uden at det har ødelagt det samlede resultat, hvilket jeg er sindssygt glad for - det betyder bare, at det er en livstil man kan holde fremadrettet også😍
Sarah har været en virkelig god coach, og har altid været klar til at svare hvis jeg havde spørgsmål eller komme med gode råd hvis jeg følte det stod stille i perioder❤️
Jeg glæder mig til at arbejde videre selv, og benytte nogen af alle de værktøjer jeg har fået med fra forløbet🫶🏻
Sarah er super sød. Jeg har fra dag 1 følt mig set og hørt og ikke mindst motiveret af hende. Jeg er ikke i tvivl om at hun vil hendes klienter det bedste og det er hendes drømmejob.
Sarah har en masse erfarring og føler man kan spørge hende om alt. Hun tager sig tid til en. De varmeste anbefalinger fra mig!
jeg er landet det rette sted og jeg er så tilfreds med den måde vi gør det på at jeg sender billeder af min mad, det giver så meget ro hos mig. Selvfølglig vejer jeg noget af det af❤️ og konstruktiv kærlig kritik og en masse ros for jeg af dig til hver enkelt dag med billederne og uge check-in, det er skønt. Og det giver mig meget at få respons fra dig på daglig basis, så jeg hele tiden bliver holdt i hånden og jeg retter ind dagen efter! Og er der vanskeligheder er du der med det samme og ændre på træningsprogram og lytter til hvad der er behov. Jeg er på planen og falder ikke udenfor den, for sammen ændre vi planen😄 tak for dig Sarah❤️
Er lige blevet færdig med et 3 måneders forløb👌 det har givet mig så meget, at jeg tryg ved at forsæt selv. Både med kost og træning. Dejligt med forståelse for de problemer man kan støde på nå familie, sport og træning/kostforløb skal bygges op til at kunne forsætte bagefter.
Kan kun anbefale Sarah❤️
Jeg har været på et 5 måneders forløb hos Sarah og det har været pengene værd! Jeg er blevet SÅ glad for min krop. Min energi og selvsikkerhed er blevet meget bedre og jeg har opnået virkelig flotte resultater. Sarah lærte mig og blive uafhængig af min kostplan, så jeg til sidst selv kunne stå på mine egne ben og nu er jeg blevet meget klogere på hvad jeg skal spise for at vedligeholde min krop. Hun er imødekommende og altid klar til at hjælpe hvis man har nogle udfordringer. Hun er en kompentet personlig træner og ved hvad hun laver. Hun er en KÆMPE anbefaling og vil ønske at alle havde en personlig træner som hende.
Hun er sød og rar og er sindssyg god til at svare en tilbage. Endnu gang bedste forløb jeg nogensinde har prøvet.
Jeg har været i forløb hos Sarah i 4 måneder og det har været alle pengene værd! Hun formår virkelig at holde en motiveret og har samtidig forståelse for hverdagens små udfordringer ifm et forløb. Hun laver så lækre madplaner og fantastiske træningsplaner. Jeg har fået så meget mere energi, hviler mere i min krop og mere selvtillid!
Jeg har kun været igang ved Sarah i 30 dage, men har allerede kunne mærke stor forandring. Sarah har nogle virkelig gode træningsprogrammer og kostplanlægninger, som dækker alle behov og jeg er så glad for at jeg valgte at starte et forløb. Hun interesserer sig utroligt meget for sine klienter og hjælper altid hvis man har problemer med motivationen, med madplanen eller bare føler at man sidder lidt fast i sit vægttab.