Company replied
Få din egen personlige træner nu og skab et bedre liv! Sarah Barløse tilbyder dig personlig træning for at du kan nå dine mål! Du kan også få lagt en kostplan eller for timebaseret vejledning til bedre kostvaner. ✓Fremgang ✓Livskvalitet ✓én-til-én træn...
Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Sundere. Lettere. Stærkere
Står du og mangler en coach, så vælg Sarah! En du kan stole på, en som kigger udover tallet på vægten, en som tager aspekter fra livet og hverdagen ind i jeres snakke og kigger individuelt på personerne og ikke i bokse!
Positiv feedback, konstruktive noter til hvordan man kommer videre og ikke med et slag i hovedet for at være lidt afvigende fra planen eller hvad check in var forventet til at være. Vanvittig dygtig, smilende, glad, svarer dig ved spørgsmål og opmuntrende. Hun er din ekstra motivation til at fortsætte!
Det her er ikke penge ud af vinduet og en kur på et par uger, det er en investering i dig selv og en livsstil!!!!
Et års forløb under Sarahs kyndige vinger er ved vejs ende og hvilken rejse det har været! Et er hvad diverse målinger og tal viser af vanvittig fremgang og noget jeg ikke havde forventet i så stor grad som det er sket, men alle andre systemer som påvirkes positivt! Jeg har nu i et år ikke døjet med mavesyrer eller mavekramper - der har været sat system og mængde på hvad maven og kroppen havde brug for og det har virket! Træningsprogrammer der har været hårde, men så fede og givet motivation når man kan rykke sig med hvor tungt man løfter.
Det er en helt ny kvinde jeg står og kigger på i spejlet nu - en kvinde der får at vide at hun stråler på en helt anden måde end før, har meget mere selvtillid, har måtte skifte garderoben ud, men også mærker at tingene i hverdagen blot er nemmere. Jeg elsker det!! Et forløb som på ingen måder har været hårdt eller restriktiv- der har været plads til at leve livet, en balancen med yde og nyde! Ligesom det skal være for at det holder som en LIVSSTIL!
TAK SARAH!! 💛

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Da jeg begyndte mit forløb hos Sarah var jeg kommet til et punkt i mit voksne liv, hvor badevægten var blevet et fjernt minde og tanken om at genfinde den og sågar stige op på den var angstfremkaldende. Langsomt fik jeg genvundet troen på at finde balance mellem mad træning og hormonelle forandringer i overgangsalderen. Sarah har været dygtig til at lave et afstemt forløb med plads til livsstil og vægttab. Hun har guidede mig, når jeg har mistet tålmodigheden eller været ufokuseret. Hun har givet konstruktiv feedback, også når det har ramt mig - nødvendigt og ordentligt. Jeg kan på det varmeste anbefale at have Sarah v sin side i et livsstils projekt. Hun er tilgængelig og anerkendende. Nu fortsætter jeg på egen hånd, men er ikke bleg for at række ud igen, hvis behovet opstår.

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg har haft et forløb hos Sarah de sidste 6 måneder – og sikke en udvikling det har været.
Tidligere levede jeg meget i ekstremer: Jeg var striks fra nytår til sommer, og derefter faldt jeg helt i den anden grøft resten af året. Det skabte en dårlig spiral, hvor jeg både fysisk og mentalt havde det skidt.
Med Sarahs hjælp har jeg fået noget, jeg aldrig har haft før: ro omkring mad.
Jeg har trænet 4 gange om ugen siden efteråret 2025, stort set uden cardio (andet end opvarmning), og uden at være fanatisk eller restriktiv. Alligevel har min krop udviklet sig markant – og vigtigst af alt, jeg har det bedre end nogensinde før.
Jeg har stadig dage, hvor jeg spiser mere end planlagt, men forskellen nu er, at jeg hurtigt finder tilbage til mine gode vaner igen – uden dårlig samvittighed og uden at det udvikler sig til uger i ubalance.
Fysisk har jeg heller aldrig haft det bedre. Jeg har ikke oplevet maveproblemer eller hovedpine i lang tid, og mit generelle velvære er på et helt andet niveau.
Jeg er utrolig taknemmelig for alt det, Sarah har lært mig. Det her er ikke bare et forløb – det er en livsstilsændring, jeg tager med mig videre. Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen på egen hånd, og hvem ved – måske vender jeg tilbage til Sarah igen en dag.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Sarah er virkelig dygtig til det, hun gør❤️

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg har netop afsluttede mit forløb hos skønneste Sarah! Et forløb der virkelig har sat gang i en personlig udvikling. Jeg er kommet meget tættere på mit mål vægtmæssigt, og har fået skabt nogle nye vaner der gør det lettere at tage de gode valg i hverdagen.
Det har været et forløb hvor jeg har følt mig set og hørt, og ikke haft følelsen af at man skulle igennem noget bestemt, men at tingene skulle passe til mit liv og min hverdag. ❤️
Jeg glæder mig til at fortsætte på egen hånd med alle de gode redskaber💪🏻💪🏻

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Sarah har virkelig været den perfekte støtte for mig i mot forløb, altid hurtige svar, god sparring och pep når jeg havde en tungere periode. Har fået en rigtig god oplevelse og en forandring som bare fungerer i mit liv - Tak Sara, du er bedst! <3

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg har haft et 6 måneders forløb hos Sarah, og det har virkelig været en af de bedste investeringer, jeg har gjort for mig selv.
Jeg startede med et ønske om at tabe mig, og det er også lykkedes – men det, jeg har fået ud af forløbet er meget mere end færre kg på vægten. Jeg er blevet meget stærkere, både fysisk og mentalt, og jeg føler mig meget mere tilpas i min egen krop.
Noget af det mest værdifulde, jeg har taget med mig er den ro, jeg har fået omkring mad. Jeg har tidligere har haft tendens til at være meget restriktiv mod mig selv og overtænkt alt for meget. Efter et forløb hos Sarah oplever jeg klart en langt mere afslappet og balanceret tilgang til mad og meget mere madro.
Jeg havde heller aldrig troet, at jeg skulle blive SÅ glad for styrketræningen. Jeg har fået nogle fantastiske træningsprogrammer, som er tilrettelagt mig og min hverdag. Jeg har nydt hver en træning.
Sarah har været virkelig dygtig til at skabe en bæredygtig tilgang, hvor der er plads til livet og ikke bare en kortsigtet løsning.
Hun er både fagligt stærk, motiverende og nærværende. Man føler sig set, hørt og forstået. Hun formår at tilpasse forløbet, så det passer til ens hverdag og behov. Hun står altid klar med en peptalk, konstruktiv kritik og masser af ros og anerkendelse. Det betyder så meget.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Sarah til alle, der ikke bare vil se resultater, men også ønsker en varig forandring.

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Sarah er utrolig dygtig og både nærværende og professionel. Hun er yderst tilgængelig og giver individuel og løbende feedback. Hun har en rigtig god fornemmelse af, hvem hun står overfor og hvad der er brug for. Jeg vil anbefale alle et forløb med Sarah, uanset hvilke mål man har ift. sin sundhed.

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Hvis du vil prioritere dig selv og gøre noget for dig selv, som du ALDRIG kommer til at fortryde - så skal du vælge Sarah 🙏🏻
Hun får min største og varmeste anbefalinger. Sarah har hjulpet mig hen hvor jeg aldrig havde troet det skulle være muligt, længere end de mål jeg har turde tro på at jeg kunne indfri. Hun har vist mig vejen til en livstil der virkelig gør en glad i låget og når man kigger i spejlet. Hun motiverer, støtter og guider dig hele vejen og hun hjælper dig med at nå dine mål, og endnu mere end det. Hun giver lysten og modet på at udfordre dig selv endnu mere, når man først har opnået ens drømmemål! Så hvis du drømmer om et forløb med en der kan støtte dig i at opnå de mål du aldrig rigtig har fået indfriet på egen hånd, og som føles umulige, så findes der kun en løsning, som ren faktisk virker! Få dig et 1:1 forløb med verdens bedste coach og sparringspartner Sarah Barløse 💪🏻

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg er i gang med mit andet forløb hos Sarah Barløse, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.
I mit første forløb tabte jeg 12 kg – ikke gennem hurtige løsninger, men gennem Sarahs store viden om varige livsstilsændringer og sunde vaner i hverdagen. Hun formår at gøre det overskueligt og realistisk at skabe ændringer, der faktisk holder.
Jeg er startet op på et nyt forløb med nye mål, fordi jeg simpelthen ikke kunne forestille mig en bedre sparringspartner. Sarah er utrolig rar, imødekommende og samtidig dybt professionel. Hun er mit største heppekor på de dage, hvor jeg selv tvivler og føler, jeg fejler.
Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er, at hun aldrig dømmer. Hun tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes forudsætninger og møder én med forståelse, ærlighed og støtte.
Hvis du leder efter en coach, der både er fagligt stærk og menneskeligt nærværende, så er Sarah det helt rigtige valg.

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Sarah har hjulpet mig tilbage på sporet efter min anden graviditet - jeg har altid været i god form og god til at træne, men havde postpartum brug for en hjælpende hånd og ikke mindst en at stå til regnskab overfor. Sarah er den mest kompetente, dygtige, kloge og toppen af personlige trænere, du kan finde. Hun er til rådighed flere gange om dagen til spørgsmål og bemærkninger, dialogen er åben og ærlig og hendes træningsplaner er eminente og passer perfekt til familielivet. Kostmæssigt har hun tilpasset det mig bedst muligt, så jeg hver uge har kunne levere et vægttab og her 5 måneder post partum (hvor forløbet med Sarah har varet i 3 måneder), nu har ramt min ideelle vægt. Hun har mine varmeste anbefalinger og er alle pengene værd

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg er i øjeblikket i gang med et forløb hos Sarah. Jeg synes hun er ekstremt professionel og dygtig til at vejlede. Hun er en fantastisk støtte, nå man har det svært. Altid klar til at hjælpe❤️
Kan KUN anbefale hende!!❤️

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg har før været på forløb med Sarah som er var super get og jeg tabte mig 9 kg! Sarah er så dejlig en coach fordi hun har en rolig, positiv og motiverende tilgang, såvel som virkeligt styr på alt den viden der høre med, så man selv forstår hvad en sund livstil egentlig gør. Jeg er selv vendt tilbage igen efter 2 år, fordi jeg trænger den motivation hun giver og de lækre kostplaner. Hun giver også plads til at være syg og lære dig hvordan du navigere alle de sociale sitatuaner uden at være restriktiv. Overall bare en mega god professional træner som har styr på det hele. Kan varmt anbefale

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg har været super glad for mit forløb hos Sarah og kan varmt anbefale hende.
Forløbet har været både professionelt og personligt. De personlige videoer har virkelig gjort en forskel, og det har føltes langt mere nærværende end hos en anden online coach, jeg har prøvet.
Da min vægt stod stille, fik jeg ekstra opbakning fra Sarah, og jeg kunne sende billeder af min mad til vejledning. Min træning blev også tilpasset, da jeg havde problemer med mit knæ, hvilket hjalp med at holde fast og bevare motivationen.
I alt har jeg tabt 17 kg med hjemmetræning og fået nogle gode vaner med videre, så er super tilfreds med både resultat og støtte.

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg har haft et virkelig godt forløb med Sarah, som jeg kun kan anbefale.
Fra start har det været tydeligt, at der er blevet taget udgangspunkt i mig som menneske – ikke bare mine mål, men også min situation og det, jeg stod i privat. Forløbet har hele tiden været tilpasset mit tempo, hvilket har gjort, at jeg har følt mig tryg og motiveret uden at blive presset for hårdt.
Samtidig har jeg fået kompetent vejledning, som har rykket mig både fysisk og mentalt. Kombinationen af faglig dygtighed og menneskelig forståelse gør virkelig en forskel.
Jeg kan varmt anbefale forløbet til alle, der ønsker en personlig og respektfuld tilgang til træning og coaching.

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg er i et forløb ved Sarah nu, og her undervejs, føler jeg da lige at sende en anmeldelse -vi er langt fra færdige og hurra for det. For jeg har aldrig før haft så meget ro i et vægttabsforløb. Jeg føler ikke jeg er på streng diet, eller at noget er forbudt -og hvor er det bare rart. Det kan jeg se mig selv i, ude på den anden side også 🤗🙏🏼
Vi er fortsat på vores rejse, men jeg glæder mig så meget over at jeg tog kontakt til Sarah, og endelig have en følelse af at denne gang skal det nok lykkes 🤗🙏🏼

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Jeg er i starten af 2026 startet på mit andet forløb hos Sarah og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. I mit første forløb i 2024 lykkedes det mig at komme ned på en vægt, jeg ikke har været på i over 10 år – noget jeg ærligt talt ikke troede var muligt for mig. Nogle sundere rutiner og mere overskud i hverdagen var mit egentlige formål med forløbet, og da kiloene samtidig begyndte at rasle af, var det bare kæmpe win☺️
Det, der gør den store forskel hos Sarah, er hendes måde at vejlede på. Hun er både motiverende, forstående og utrolig dygtig til at møde én dér, hvor man er. Man føler sig aldrig dømt, men i stedet støttet og vejledt.
Hun giver altid konstruktiv feedback og konkrete råd, som faktisk er realistiske at implementere i en travl hverdag. Det gør, at man både føler sig klogere på sin egen krop og tryg i processen. Den famøse hånd i ryggen, som vi alle kan have brug for, når selvtilliden eller disciplinen svigter.
For mig har hendes tilgang gjort, at vægttab ikke kun handler om tal på en vægt, men om at skabe nogle vaner og en livsstil, som holder i længden. Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund med at starte et nyt forløb hos hende nu, hvor jeg har nogle nye mål jeg gerne vil nå, med hendes hjælp.
Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker en kompetent, empatisk og motiverende kostvejleder☺️

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Sara er en rigtig god støtte hvis man gerne vil lave en livsstilsændring 🫶🏻

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Fantastisk coach! Meget nærværende og kompetent.
Ønsker tydeligvis sine klienter det bedste!
Varmeste anbefalinger af Sarah!

Reply from Sarah Barløse - Personlig træner
Virkelig dygtig og nærværende! Føler mig meget set og hørt. Hun er der hver dag til at støtte og hjælpe! Den bedste beslutning!