ChaletsPlus Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Reeds meerdere keren geboekt via ChaletsPlus. Steeds naar tevredenheid. Het boekingsproces verloopt heel makkelijk en is heel duidelijk. Ook info via de mail wordt vlug beantwoord. Wij raden ChaletsPl... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bianca had ik als eerste aan de telefoon, haar prettige, vriendelijke manier van communiceren sprak mij meteen aan. Desirée sprak ik wat dagen later, zij hielp mij fantastisch bij het maken van een... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben reeds meerdere keren met ChaletsPlus geboekt(skivakanties). Steeds een kwalitatieve dienstverlening alsook ter plaatse is het onthaal warm en vriendelijk. Ook de verstrekte info m.b.t. de kw... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prima telefonisch geholpen. En direct bevestigd per mail. Tip. Als je febr 26 voor febr 27 wil boeken / zoeken werd mij niet altijd duidelijk of het door mij geprefereerde chalet(s) al in het huuras... See more

Company details

1. Cabin Rental Agency

Written by the company

Uw chaletspecialist in luxe, grote en betaalbare chalets in Oostenrijk. Al 25 jaar verzorgen wij de verhuur van uniek gelegen vakantiewoningen in de sneeuwzekere skigebieden van de Zillertal Arena, Wildkogel Arena, Kitzbüheler Alpen, Grosseck - Speiere...

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

37 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Mijn chaletplus werkt fijn.

Fijn om een optie te kunnen leggen. Vanuit mijn chaletplus eenvoudig kunnen boeken en de aanbetaling kunnen doen.

15 October 2023

Reply from ChaletsPlus

Bedankt voor je review en positieve feedback Jurgen! Fijn dat je Mijn ChaletsPlus waardeert!

Rated 5 out of 5 stars

Handig dat je in een keer via een link…

Handig dat je in een keer via een link de betaling kan doen zonder zelf de details te moeten invoeren in je bankiersapp. Daardoor snel de rekening kunnen betalen die correct en overzichtelijk was opgesteld.

2 October 2023

Reply from ChaletsPlus

Beste Gerard, bedankt voor je mooie review! We werken er hard aan om ons boekings- en betalingsproces zou soepel mogelijk te laten verlopen. Fijn dat dat gewaardeerd wordt!

Fijn contact

Fijn contact! Behulpzaam, goede info over het gebied. Enthousiast

1 October 2023

Reply from ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Esther. Fijn dat je het contact als prettig hebt ervaren!

Top service!

Zeer snelle reactie!
Vriendelijke en correcte antwoorden, goede info gekregen.
Geen computer antwoorden, persoonlijke aanpak en advies!

22 September 2023

Reply from ChaletsPlus

Beste Ilse, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven.

Fijn contact

Fijn contact, duidelijk en snel geregeld

1 September 2023

Reply from ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Tim. Leuk dat je het contact als fijn hebt ervaren!

Goede communicatie

Goede communicatie.
Makkelijke en duidelijke website.

31 August 2023

Reply from ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Maaike! Fijn dan je tevreden bent over de communicatie en de website.

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring als het gaat om klachten afhandelen

Zeer slechte ervaring als het gaat om klachten afhandelen ze willen niet met je in discussie en geven geen antwoord op vragen.

24 August 2023

Reply from ChaletsPlus

Beste mevrouw Noorthoek-Geense, vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht. Wij hebben er in onze ogen alles aan gedaan om duidelijk te communiceren waarom wij een deel van uw borg (vanwege het opladen van uw auto met stroom uit de vakantiewoning) hebben ingehouden.

Rated 1 out of 5 stars

Chalet last minute geannuleerd: sta je met lege handen.

Chalet Veenroos geboekt, bevestigd gekregen (dan wordt al contact opgenomen met de eigenaar van het chalet die moet bevestigen dat het goed is) en vervolgens ook aanbetaling gedaan. Begin december vernomen dat de eigenaar zich "vergist" had en dat de boeking niet door kan gaan. Marcel Streng van ChaletPlus beweert je graag te helpen om een oplossing te vinden en beloofd vanuit ChaletPlus en mister Veenroos een tegemoetkoming. Deze oplossing bestaat eruit dat je een alternatief chalet bij ze mag uitkiezen (uit wat er nog is "last minute"), zijn antwoorden op vragen duren dagen en uiteindelijk dus geen vergoeding of tegemoetkoming. Slecht afspraken maken en slecht zaken doen op deze manier met ChaletPlus. Tijdig geboekt en betaald en dan sta je toch met lege handen vlak voor je wintersport.

22 December 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look