Ik heb de revieuws gelezen maar het toch niet compleet kunnen geloven. Uiteindelijk is de taxi 2.15 uurtjes later aangekomen,hier moest ik zelf achter voor bellen. Daarna nog een persoon oph... See more
See what reviewers are saying
Ik ga geen gebruik maken van Valys omdat ik het niet vertrouw. Aan de chat niet vriendelijk en aan de telefoon onprofessioneel. Vanaf vandaag mogen zij mijn gegevens uit hun bestand wissen. Als ze de... See more
Zeer slechte service, ze laten mijn oma van het hof gewoon stikken terwijl ze naar een verjaardag moest . U moet u ten diepe schamen!!!!!! U klantenservice neemt al 2 dagen gewoon niet op. .🤬
De medewerkers waarbij je terechtkomt om een rit te reserveren zijn niet vriendelijk en spreken veelal niet correct Nederlands. Ik vind het een kwalijke zaak dat kwetsbare mensen met een beperking,... See more
Company details
Information provided by various external sources
Op familiebezoek of een dagje erop uit? Voor de korte afstanden is er in veel plaatsen een lokaal of regionaal vervoerssysteem, zoals de regiotaxi. Als u verder van huis wilt, volledig van deur tot deur met de taxi, dan is er Valys Basis.
Contact info
Voormij is valy's één goede…
Voormij is valy's één goede oplossing, je kan van je woonplaats leuke tripjes maken ik ben visueel gehandicapt dus kan ik niet met het openbaar vervoer mits er één begeleider mee gaat maar die heb ik niet ,het jammerlijke is dat sommige chauffeurs in de auto blijven zitten en niet helpen met instappen, ik ben ook nog één grote man en ik heb heel veel moeite met één personenauto veel te laag om in te stappen en eruit stappen kruipen op mijn knieën met slecht zicht is eigenlijk niet te doen, ik heb liever een busje met één hoge instap maar daar wordt geen rekening mee gehouden bij valy's bij de regio taxi heb ik één rolstoelbus of combo busje indicatie.
Ik heb gisteren voor het eerst gebruik…
Ik heb gisteren voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Valys en dat is ook direct de laatste keer.
Een ritje naar van omgeving Haarlemmermeer naar Utrecht duurde ruim twee uur. We werden opgehaald in een busje dat stonk naar sigarettenrook.
De terugreis stond geboekt voor 16:00 maar bij aankomst in Utrecht heb ik gebeld of dat niet naar 17:00 verplaatst kon worden omdat de rit ruim een uur langer duurde dan verwacht. Op niet al te vriendelijke toon werd mij meegedeeld dat dat absoluut niet kon. Dat werd dus haasten.
Uiteindelijk stonden wij om 15:45 klaar op de afgesproken plaats. Toen er om half vijf nog geen taxi te bekennen was heb ik maar gebeld, er werd aangegeven dat de taxi er binnen drie kwartier zou zijn.
Uiteindelijk kwam hij ver na 17:00 en moest ik ruim 500 meter lopen. Ik heb mijn rug gebroken en lang staan of ver lopen is niet fijn voor mij. Ik heb dit aangegeven bij de taxi centrale en die zei tegen mij dat ik maar ergens moest gaan zitten en dan maar naar de taxi lopen als hij er was. Dat is makkelijk praten vanuit je stoel in een kantoor met een gezond lichaam.
De rit terug was niet fijn. We zaten in een auto waarvan de lagers van het achterwiel een erg ongezond geluid maakten. De chauffeur heeft een aantal keren capriolen uitgehaald waardoor andere weggebruikers moesten uitwijken en toeteren. Op een gegeven moment heeft hij zowat een andere weggebruiker van de weg geduwd en moest toen een flinke ruk aan zijn stuur geven om die ander niet te raken. Ik heb met zweet in de handen gezeten.
Wat een fijne dag had moeten worden is voor mij vervelend geëindigd. Ik lig vandaag plat op bed omdat mijn rug door het lange wachten, het verre lopen en de stressvolle terugrit zo slecht is dat ik niet meer kan lopen.
Valys denkt niet aan haar reizigers.
Mijn moeder van 74, gebruik makend van 24 uur zuurstof en zittend in een rolstoel hebben ze een rit van 1 uur in 2,5 uur gedaan. Gevraagd via de chat, of ze misschien met tijdsgarantie een rit kon boeken maar dit is niet mogelijk. Alleen bij een uitvaart en bruiloft. Dit kon toch ook bij ziekenhuisbezoek? Helaas uit ervaringen meegemaakt dat ze dan ook niet op tijd zijn! De chauffeurs vinden het vaak erg maar kunnen niets doen als ze tig anderen mensen moeten ophalen.
Als je met de klantenservice belt voor klachten sturen ze je door. Via de chat ook niet klantvriendelijk. Kan ik begrijpen als het bedrijf waar je werkt de boel niet op orde heeft!
Klanten worden vergeten, ritten duren te lang, geen response op je klachten.
Dit gaat niet over een rit maar meerdere ritten.
Helaas is dit voor vele ouderen een laatste optie om nog te reizen. Dus nemen ze alles op de koop toe. Maar organisatorisch kan het veel beter!
prima bedrijf
natuurlijk gaat er door overmacht wel eens wat mis maar dat wordt dan altijd netjes opgelost.ik ben blij met ze.heb al veel fijne ritten met ze gemaakt
Wat gaat er niet mis?
Wat gaat er NIET mis? Hoe moeilijk kan het zijn om je afspraken na te komen? Na elke boeking bel ik tegenwoordig met de centrale ter bevestiging, maar zelfs dan gaat het mis. Ze verbinden je het liefst z.s.m. door en elke afdeling heeft een ander antwoord op je vraag.
OK, twee recente voorbeelden.....1. Rit geboekt en nagebeld dat er een taxibusje moest komen vanwege elektrische rolstoel en wat denk je wat er komt..... een combo waar de rolstoel niet in past.
2. Rit wordt geannuleerd door Valys. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat als de heenreis niet door Valys ging, de terugreis ook niet kon. Ik werd doorverbonden naar de centrale verkeersleiding. Halverwege mijn uitleg werd ik weer doorverbonden en degene aan de telefoon kon mij niet helpen omdat zij geen ritten op dezelfde dag kon reserveren. Ook zij verbond mij weer door, maar toen werd de connectie verbroken. Daarna weer de centrale gebeld en die vertelde mij dat het waarschijnlijk niet meer lukt om te komen en verbond mij weer door met de Centrale Verkeersleiding. Nu kreeg ik het antwoord: "meneer dat is geen enkel probleem, dan annuleer ik de annulering en u wordt gewoon opgehaald"! Uiteraard was ik blij met dit nieuws, maar een beetje communicatietraining had niet misstaan. Hiervoor is de directie verantwoordelijk en niet de individuele medewerker!!
Dit is al jaren aan de gang, zelfs chauffeurs klagen steen en been.
Ik voel niet de behoefte om alles op te noemen, maar hoe gaat Valys de misstanden en problemen oplossen?
Het lijkt mij sterk dat ik de enige ben die problemen heeft met Valys. Overigens is het met Trevvel niet veel beter.
Al met al, zeer slechte ervaringen met rolstoelvervoer maar misschien ligt het probleem veel dieper en moet de (centrale) overheid eens naar zichzelf kijken.
Mijn vader 2 uur laten wachten met…
Mijn vader 2 uur laten wachten met smoesjes van de centrale. Toen heb ik maar een uber gebeld. Schande
Wat een onbeschofte dame aan de…
Wat een onbeschofte dame aan de telefoon. Ik geef als tip aan de maatschappij; laat de telefonistes een cursus volgen voor klantvriendelijkheid. Mijn grootmoeder van 86 jaar had een adres wijziging en we kregen een hele nare mevrouw aan de telefoon. Uiteindelijk werd de boodschap gegeven na de wijziging “als ze er niet staat, heeft zij een probleem”. Absoluut niet te spreken over de klantenservice.
Slecht en onbeschoft behandeld aan de…
Slecht en onbeschoft behandeld aan de telefoon, advies voor de telefoniste, volg een cursus klantvriendelijk handelen, want communiceren is en kunnen en willen ze niet. Vals nooit meer.
Komen gewoon niet opdagen !
Mijn geestelijk gehandicapte broer zou gisteren om 20:00 uur opgehaald worden. Om 10:30 was er nog niemand. Uiteindelijk zelf maar in de auto gestapt. Ongeïnteresseerde medewerker aan de telefoon. Rit 2 weken van te voren geboekt en nog kunnen ze het niet regelen. Wees gewaarschuwd. Dat dit bedrijf nog bestaat is ongelooflijk.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf dat je zo je zaken kan doen afgesproken tijden veranderen te laat komen meer dan n uur meer dan asociaal wat n grafbedrijf nooit never meer je kan ook niet een winkel beginnen en de openingstijden zetten op we zien wel wanneer we zin hebben om open te gaan t is n janboel ongeorganiseerde bende
Ik begrijp niet waarom de km zo…
Ik begrijp niet waarom de km zo streng worden gemaakt ik moest naar boxmeer naar velp noord brabant naar revalidatie centrum op internet stond 27 km .maar de meneer aan op de centrale zij nee mevrouw u valt buiten de afstand van 25 km nu dus regiotaxi meer dan de helft duurder
Slechtste vervoers maatschappij die…
Slechtste vervoers maatschappij die immers ooit heb mee gemaakt niet noormaal te laat komen dan gewoon in rekkening brengen bizar
Meerdere keren een uur te laat, waardeloos bedrijf.
Meerdere keren een uur te laat met ophalen en aankomen, wat een waardeloos bedrijf, je kunt er niet van op aan dat je op de afgesproken tijd op je afspraak bent.
Taxi van de steen zwer slecht bedrijf.
Nou gaan we weer moet een vrouw van 84 in een rolstoel met een zieke man van 88 binnen 10 min in de regen naar voren lopen omdat de centrale van taxi steen in Ommen dit wil hebben ze komen altijd bij ons het park oprijden om weg te brengen en te halen maar nee dat mag niet de receptie is de deur zwaar belachelijk. Dit is niet de voordeur van mijn huis. De chauffeurs zijn altijd super vriendelijk en lief voor ze.
Ze hebben een week gelogeerd bij ons en moeten dan met tassen en rolstoel lopend over het park binnen 10 min ja tuurlijk en ze zijn zwlf een half uur te vroeg ook nog.
Zeer slecht bedrijf die taxi steen.
Kil en zonder enige vorm van empathie
Contact is star, niet klantvriendelijk, totaal geen inlevingsvermogen. Zowel vanuit medewerker als management. We befrijpwn best dat maatwerk niet mogelijk is. Maar de manier waarop het gesprek gevoerd word, is als onpersoonlijk, kil en belerend ervaren.
Afgelopen zondag 15-12-2024 11.30 een…
Afgelopen zondag 15-12-2024 11.30 een taxi besteld. Normaal moet je een kwartier eerder en rekenen op eventueel een kwartier later dat de taxi er is. Een half uur later bel ik valys wanneer ik de taxi kan verwachten. Valys belt met het taxi bedrijf in de regio waar ik zit, en krijg als antwoord dat de taxi er om 13.30 kan zijn, met als smoes dat de taxi niet geladen kon worden en hij een andere taxi moest halen op het bedrijf. Ik heb de rit van die dag maar afgezegd.
Geen vertrouwen meer.
De taxi om 12.00 besteld vanuit Alkmaar, ik moest om 14.00 in den Helder zijn ivm onderzoek. Rit van 1 uur. 2 Dagen niet mogen eten en volledig gelaxeerd. Voelde mij niet optimaal.
Taxi belde om 12.30 uur : ik kom om 12.45 en we halen ook nog een persoon op. Paniek! Bellen met Centrale, ik werd direct afgebroken, met de zin: "vertel dat maar aan de chauffeur"! Om 13.30 belt Centrale mij," taxi is aan de deur geweest, u doet niet open"! Stoom komt uit mijn oren, natuurlijk ben ik thuis en doe ik open, ik wacht al 1.5 uur en ben al te laat, voor mijn ziekenhuis afspraak. Weer onbeschoft contact, met de Centrale, De taxi zou als nog komen, tot 14.30 uur gewacht, toen heb ik het opgegeven. De belangrijke afspraak/onderzoek, moest
afgezegd worden. Geen woorden voor.
Zeer slechte klantenservice werd gelijk…
Zeer slechte klantenservice werd gelijk opgehangen midden in me zin
Bedankt
Zijn op vakantie geweest en Valys heeft dat mogelijk gemaakt. Heen 4 november en terugreis 17 november was super goed geregeld. Netjes op tijd, vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Zijn echt dik tevreden. Bedankt hiervoor.
Gastvrije chauffeurs, twee keer top service.
Heenreis Mw. Dekker Dordrecht
Gastvrije Brabander van taxi Goverde. Leuk gesprek met medepassagiers, en een vlotte reis naar Beverwijk, ondanks de omleiding op de route, twee tevreden klanten.
Terugreis Mw. Dekker Dordrecht
Een knuffel van een chauffeur, die van dienstverlening zijn beroep heeft gemaakt. Zo kan een Valys reis heel gezellig worden, zuinig zijn op dit soort chauffeurs. Zijn fooi had hij echt verdiend, maar het was zo gezellig dat hij hem niet eens aan wilde nemen. Een pareltje. Twee tevreden klanten.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.