X Na besteld te hebben behalve bevestiging niks gehoord. Ondanks ik een account had aangemaakt kon ik niet inloggen. Gebeld, dit aan gegeven, maar werd niet op gereageerd. De fietskar zou er ee... See more
See what reviewers are saying
De negatieve beoordelingen hier zijn zeer herkenbaar. In de showrom in goed vertrouwen fietskar betaald. Factuur/betaalbewijs zou per mail komen. En een DHL code wanneer de fietskar afgeleverd zou w... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
De grootste Fietskar & bakfiets specialist met aantrekkelijke kortingen op Burley, Croozer en Thule Chariot fietskarren. Bakfietsen van Urban Arrow, Johnny Loco, Gazelle, Bakfiets.nl
Contact info
Koningsstraat 6, 1213 AX, Hilversum, Netherlands
- 035-6249102
- postbus@antilope.nl
- www.fietskar.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Waardeloze webshop, verkeerde voorlichting en onvriendelijk personeel
X
Na besteld te hebben behalve bevestiging niks gehoord. Ondanks ik een account had aangemaakt kon ik niet inloggen. Gebeld, dit aan gegeven, maar werd niet op gereageerd. De fietskar zou er een paar dagen later zijn. Gevraagd of deze gelijk bij ophalen in de winkel in Hilversum aan mijn fiets gekoppeld kon worden. Dat kon.
Een week later was de fietskar, die dus niet op voorraad was, maar besteld bij de leverancier, binnen. Door de regen aan gekomen werd onder gemopper de fietskar aan mijn fiets gekoppeld. Dat had ik eerder moeten zeggen….
Kortom een waardeloze webshop, verkeerde voorlichting van zaken en onvriendelijk personeel.
Geel slot besteld van lockride
Geel slot besteld van lockride. Weken later gehoord dat ze alleen zwart hebben en of dit ook goed is. Gezegd prima aangezien ik m’n slot nodig had en al een tijd wachtte. Geen reactie erna met eventuele tegemoetkoming o.i.d.
Service had ik beter verwacht.
Overigens werkte ze samen met Antilope BV
Matige service na de aankoop
We hebben een klein scheurtje ontdekt tijdens het in-uitvouwen van de Croozer DOG XL Mikke. We wilden dit graag opgelost hebben. Duurt nu al 3 maanden en fietskar.nl pakt het niet adequaat op. Communicatie is traag en men schuift de verantwoordelijkheid naar de importeur (mail wordt doorgestuurd naar een andere partij en dan blijft het lang stil)...
Telefonisch goed bereikbaar
Ik heb de croozer vaaya 2 besteld en kreeg deze netjes thuis.
GLS zorgde voor wat vertraging maar daar kon fietskar niks aan doen.
Telefonisch contact gehad met fietskar.nl en daarbij werd ik goed geïnformeerd mbt de bezorging
niks te klagen
Snel verzonden netjes verpakt en super scherpe prijs. Zou hier zo weer onderdelen voor mijn bakfiets bestellen!
De vloer van de kar niet duurzaam
Ik heb de fietskar Doggy de Luxe Exclusivio voor de tweede keer gekocht en heb een opmerking over de vloer van de kar. De vloer van de kar bestaat uit een (houten?) plaat die met kunstof is omkleed en achter op de wielas steunt en aan de voorzijde met de kunststof bekleding is opgehangen. De laatst genoemde ophanging is niet duurzaam. Het kunststof scheurt en de vloer gaat dan doorhangen. Ik heb dit zelf verholpen door aan de voorzijde de vloerophanging aan de onderzijde te versterken met een polyester kofferriem.
Niet mee in zee gaan
. Als eerste ze sturen niet de originelen items.
.Als 2e ze betalen niet retour. Alles.volgens de retourregels gedaan.
Bedenk voordat je met ze in.zee gaat
Goedkope prijzen, gebrekkige communicatie
Eerste bestelling geplaatst op 6 juni (week 23), deze bestond uit twee artikelen waarvan één artikel beschikbaar ging zijn in week 25 en de ander reeds op voorraad was.
Eens week 25 gepasseerd was, geen reactie. Op website werd voorziene levering verplaatst naar wel 26. In week 26 weer geen reactie. Uiteindelijk beschikbaar volgens hun site in week 28. Dit heb ik allemaal zelf moeten ondervinden, want van fietskar.nl kwam geen communicatie uit, wat ik toch verwacht van een bestelling van +-€350.
Op de mails wordt traag geantwoord, met zeer weinig info. Ik kan begrijpen dat het product van de leverancier moet komen, maar laat dit dan weten aan je klanten. Bovendien was het ander artikel wel op voorraad, en werd dit maar niet verstuurd.
Uiteindelijk gebeld naar fietskar.nl (beschikbaar van 10u tot 16u). Werd snel opgenomen en geholpen. Ik annuleerde mijn bestelling en plaatse een nieuwe voor het artikel die op voorraad was. Dit werd de volgende dag al thuis afgeleverd.
Jammer dat er zo weinig communicatie kwam rond de vertraging van het ene product en dat het andere artikel niet sneller verstuurd werd.
Uiteindelijk toch drie sterren omdat de medewerker aan de telefoon behulpzaam was en ik de andere bestelling snel geleverd kreeg. Echter toch jammer van de gebrekkige communicatie.
Super!
Prima. Op zondag een Thule fietskar besteld en op dinsdagochtend was de fietskar al geleverd.
Door overige recensies gekozen om achteraf te betalen, maar met zo’n snelle service is dat helemaal niet nodig!
Goede ervaring
Via internet een Thule fietskar + bijbehorende accessoires besteld. Na sommige reviews hier was ik wel wat huiverig en heb voor ‘achteraf betalen’ met Klarna gekozen. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Heel tevreden over de prachtige fietskar!
snel en oplossingsgericht customer service
Ik had een incident en de klantenservice was snel en oplossingsgericht. Prima ervaring met een webshop. Aanbevolen.
Heel tevreden
Ik heb de hondenfietskar Doggy Deluxe Exclusivio met wandelset gekocht. Hij werd geleverd binnen de 3 werkdagen. De kar was makkelijk in elkaar te zetten. Mijn Schotse collie en sheltie, beide op leeftijd passen er heel goed in. De kar rijdt heel soepel. De honden vinden het geweldig. Het enige minpuntje is dat de hoes niet volledig open kan. Wanneer dat zou kunnen dan kon ik mijn collie optillen en er gemakkelijk inzetten. Nu moet ze er zelf instappen wat okee is maar in het begin durfde ze niet zelf in een kar te stappen en dan tilde ik haar er in. Maar dat is het enige minpuntje. De kar is het geld waard. Wij zijn er heel blij mee.
Fietskar besteld en betaald bij Antilope maar niet geleverd …
Op vrijdag 24 juli 2020 een fietskar besteld ter waarde van 399 Euro. Van te voren gebeld met Antilope in Hilversum of de fietskar op voorraad was. De eigenaar Dhr. Van der Linden bevestigde dat de fietskar op voorraad was en dat ik de kar waarschijnlijk de volgende dag in huis zou hebben. Het is nu 31 juli en de fietskar is nog steeds niet geleverd. Ik heb diverse keren gebeld en gemaild met het verzoek het bedrag van 399 Euro terug te betalen. Tot op heden is hier geen gehoor aan gegeven. Dhr. Van der Linden beroept zich op het feit dat het probleem bij DHL ligt. Na contact opgenomen te hebben met DHL is volgens DHL de zending wel aangemeld door fietskar maar niet ontvangen. Volgens Dhr. Van der Linden kan het geld van de fietskar pas terug gestort worden, zodra ik de fietskar weer retourneer. De fietskar is een week na bestelling nog niet door mij ontvangen en kan dus ook niet geretourneerd worden. Op mijn velen malen schriftelijke verzoek het bedrag van 399 Euro terug te storten is tot op heden nog geen gehoor aan gegeven. Ik zie mij genoodzaakt aangifte te doen en wil een ieder waarschuwen goed na te denken alvorens iets bij Antilope te Hilversum te bestellen.
‘De Grootste Showroom van…... Ik dacht het niet!
‘De Grootste Showroom van Nederland!’.... Ik dacht het niet. In de hoek tegenover de kassa staan een klein aantal fietskarren. Met name voor kinderen en eventueel voor de hond. Bagage karretjes staan er voldoende op de site. in de winkel helaas maar 1.
Uiteraard heb ik ook naar de andere karren gevraagd, maar de verkoper is een specialist in het ontwijken van je vragen en het geven van een antwoord. “De kar die in de winkel staat is een hele goede kar en wordt het meest verkocht.”
Tja, ik wil graag eerst zien wat ik koop voor ik een paar honderd euro uitgeef. Is dat zo vreemd?
Toen ik vroeg of de koppeling wel gaat passen omdat er weinig ruimte onder de zadelpen is keer de verkoper in een paar bakjes, meldde dat hij nu niks op voorraad had, maar als ik een beetje handig was me dat vast wel ging lukken.
Tussendoor worden andere klanten geholpen en laten ze je gewoon staan. Hoezo fatsoen of klantvriendelijkheid?
Uiteindelijk met lege handen weg gegaan. Thuis gekomen heb ik nog eens een mail gestuurd met wat vragen over de andere karren. Misschien krijg ik nu wel de informatie die ik zoek. Helaas heb ik hierop nooit antwoord gehad.
Een review die ik geplaatst heb op Kiyoh is nooit gepubliceerd. Blijkbaar moet fietskar.nl deze zelf goedkeuren. Dat verklaart wel hun ‘hoge’ score en de reactie die ik op meerdere trustpilot reviews zie van deze winkel. ‘Ze snappen niet dat iemand zo negatief is. Op Kiyoh staan alleen maar positieve reacties..... Ja, Duh....’
Toevoeging, 25 juli.
Ik heb deze review ook op Kiyoh geplaatst en kreeg na enige weken een mail van Kiyoh dat Fietskar.nl mijn email niet herkende als klant en of ik kon aantonen middels een factuur of kopie kassabon dat ik iets gekocht had. Ik had niets bij Fietskar.nl gekocht omdat ik daar bijzonder klant-onvriendelijk werd behandeld, dus had ik geen bon of factuur.
Je mag daar dus alleen een review achterlaten als je iets gekocht hebt bij Fietskar.nl.
Hun verweer dat ze daar een voldoende scoren (8.6) lijkt mij een volkomen scheef beeld van de waarheid. Alle reviews van potentiële klanten die hun ervaring melden via Kiyoh worden verwijderd. Zo blijven door de bank genomen alleen de goede reviews over.
Kiyoh heeft nog steeds op hun site staan dat ze onafhankelijke zijn..... (???)

Reply from Fietskar.nl
Een Thule sling besteld, ging perfect
Een Thule sling besteld, zelfs in deze tijd op tijd geleverd. Had contact met de klantenservice omdat er geen update van de leveringstijd was, controleerde alles meteen en was erg netjes. Ik snap de negatieve reviews niet.
Totaal niet de grootste showroom van Nederland en slechte service
Speciaal naar Hilversum gereden voor een bagagekar van Fietskar.nl
Op de website staat namelijk de grootste showroom van Nederland.
de bagagekar die we op het oog hadden wilden we in het "echt" zien ipv een plaatje op de website. En misschien kwamen we wel een andere kar tegen in deze grootste showroom die ons aandacht zal trekken.
Nu..bij de eerste stap binnen zagen we al dat het een rommel fietsenwinkel is, overal staan fietsen her en der door de winkel.
Tegenover de balie was dan een klein hoekje ingericht voor de fietskarren. Er stonden zo'n 8 fietskarren; de Thule kinderkarren, bagagekar en hondenkarren.
We dachten is dit nu de grootste showroom... Wat een afgang zeg!
De kar die we wilden hebben werd uit het magazijn gehaald, de doos was al open. Hij was naar onze wens en wilde deze hebben. We wilden dan ook een koppelingssysteem voor de fiets. De medewerker was intussen ook andere klanten aan het helpen, terwijl hij dus eerst met ons bezig was. Er raar en klantonvriendelijk. De medewerker wist niet welke koppeling bij moest hebben en wilde ons er 1 verkopen die dus niet geschikt was voor onze fiets. In het magazijn zag hij toevallig er 1 liggen die wel voor ons bestemd was. We kregen een zeer summiere uitleg. Hij wist duidelijk niet waar hij het over had!
Bij het afrekenen werd de prijs die op de website stond van de kar niet berekend ( daar stond hij met 20 euro korting) de medewerker wilde zelfs hier niet over nadenken toen we dit aangaven. Nee dit is de prijs werd er gezegd, raar! Dus 20 euro duurder dan op de site kochten we de kar.
Thuis aangekomen de kar in elkaar zetten, komen we er achter dat deze beschadigd is. Dit was ooit een showmodel of iemand heeft deze thuis in elkaar gezet en uit elkaar terug gestuurd. Omdat de winkel niet bereikbaar is voor twee dagen hebben we toch de kar in elkaar gezet met een zeer summiere handleiding en ontbrekende gereedschap die we zelf hebben moeten halen.
De volgende dag de koppeling op de fiets. Deze koppeling klopte ook niet met de fiets die we hebben, de medewerker heeft hier dus niet goed over nagedacht. na wat geprobeerd te hebben toch gelukt.
Klacht ingediend per telefoon, werd gezegd stuur maar een mail. Dit gedaan, na een week geen antwoord. Weer gebeld, medewerker zag de desbetreffende mail, zal dit door geven aan de grote baas die zal mij terug bellen.. Week later, geen telefoontje gehad. Weer gebeld, grote baas zal mij terug bellen.
Deze heeft mij dezelfde dag gebeld en zei dat hij de mail nooit heeft gezien...raar de medewerker van een week eerder heeft deze wel gezien. Mail is zelfs naar de twee mailadressen gestuurd.
Grote baas zei dat het geen showmodel kon zijn en ook niet dat iemand deze had terug gestuurd. Ja,ja...hoe kon de kar dan beschadigd zijn! raar!
Hij gaf wel aan dat we de 20 euro korting zouden krijgen.. maar verdere kortingen niet. Ook al was de kar beschadigd. Erg jammer!
Voor het geheel dus slechte service!
Daarbij dus echt niet de grootste showroom van Nederland!!!
Hoe kun je dit aangeven op je website, echt ontzettend raar!!
Het is een rommel fietsen winkel.
Ik raad deze winkel ook niet aan!
Wat een klantonvriendelijke zaak...
In onze zoektocht naar een fietskar vonden we het prettig om eens een aantal van die dingen in het echt te zien. Toevallig is in onze woonplaats de showroom van Fietskar.nl gevestigd...
De website van fietskar.nl heeft het over een showroom van 500 m2. Onze verwachtingen waren dus hoog en we gingen er vanuit een heleboel verschillende soorten karren te kunnen zien. In werkelijkheid is de showroom van de hele winkel wellicht 500 m2, waarvan maar een heeeeeel klein stukje voor fietskarren...
Eenmaal binnen stuitten we op een verkoper die eigenlijk nergens in geïnteresseerd leek. Geen enkele interesse in wat onze wensen qua fietskar zijn, alleen maar sturen naar het duurste Thulemodel dat in de winkel staat...
Met een bijzonder onaangenaam gevoel de zaak verlaten.

Reply from Fietskar.nl
Klantvriendelijkheid heb ik gemist...
Mijn eerste indruk was de website die er goed uitziet maar ik had nog wat vragen over het verschil in de prijzen tussen alles wat ik vond. Vervolgens gebeld. Werd niet al te vriendelijk te woord gestaan. Ik moest maar langs komen wat ik uiteindelijk niet gedaan heb. Toch maar voor een duurdere fietskar gekozen. En online besteld. Vervolgens krijg ik alleen een mail dat de bestelling verwerkt wordt en verder geen info. Na een aantal dagen wachten maar een mail gestuurd. Uiteindelijk krijg ik een korte voicemail ingesproken dat mijn bestelling vertraging heeft zonder verdere uitleg en dat het deze week komt. Nu ben ik ruim een week verder en heb nog geen fietskar gezien. Ik hoop dat de kwaliteit van de kar beter is dan de kwaliteit van de klantvriendelijkheid. Jammer.
Alles zoals het hoort
Fietskar besteld na advies in de winkel in Hilversum. Alles conform afspraak, prima dus.
Op 1 december 2015 een beoordeling /…
Op 1 december 2015 een beoordeling / vraag geplaatst, net antwoord gekregen... 16 februari 2018!
Dit geeft dus duidelijk aan hoe serieus deze onderneming genomen mag worden. NIET dus.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.