Havde glædet mig til ophold på Brøndums Hotel. Værelset var på Admiralen. Det var fint rent, men huller i gulvet, utætte døre, En terrasse der havde set bedre dage. Fælles toilet var no go, Man skulle... See more
Company replied
Aldrig aldrig mere Brøndum hotel. Jeg blev til grin for egne penge. Bestilte vester havs kylling .Det var et stykke brystfilt der har skåret på langt,3 svampe en lille bitte majs kobbel og en klat... See more
Company replied
Brøndums Hotel er et ikonisk skagenhotel som emmer af historie. Restauranten er af høj kvalitet, med veltillavet moderne nordisk mad, og tjeneruddannet betjening. Gennem vore fire dage havde de uden... See more
Company replied
Netop inviteret familie til frokost på Brøndum - det har tidligere været et godt spisested. Spiste denne gang smørrebrød. Bacon var sej, Rullepølse uden smag med meget fedt, Hønsesalat meget snasket.... See more
Company replied
Når det kommer til Skagens badehoteller gennem tiderne, må Brøndums Hotel, med sin centrale beliggenhed, siges at være byens badehotel. Som nabo til Skagens Museum og med afstande på ca. 600 meter til Skagens centrum, ca. 1.000 meter til havnen og blot 500 meter til Skagen Sønderstrand, som er én af Danmarks bedste strande, er Brøndums Hotel det idéelle sted at overnatte, når man vil opleve Skagen og samtidig finde ro for sjælen midt i den gamle bydel, Østerby.
Anchersvej 3, 9990, Skagen, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Torsdag den 28. juli havde vi bestilt bord på Brøndums hotel i Skagen, sammen med et hold venner.
Vi glædede os meget til denne aften.
Vi bestilte 4 x 3 retters menu ( lyssej - oksemørbrad og jordbær ), hvilket jo lød fremragende.
DET VAR EN KÆMPE SKUFFELSE, spec. forretten som var lyssej, var uspiselig!!
Oksemørbraden var sådan set ok, men garnituren, føj for pokker, sej og stort set uspiselig!
Det eneste der var kæmpe denne aften, var regningen kr. 3345!!😩😩
Det var vist sidste gang vi besøgte Brøndums - bare såååå ærgerligt.
Måtte i øvrigt vente ca. 10 minutter, før der var en tjener der “ gad “ spørge om vi havde bestilt bord!
Det er bare ikke i orden!,
Poul Steffensen

Reply from Brøndums Hotel
Vi havde et fantastisk hyggeligt ophold hos Brøndums og mindst en rigtig god middag i deres restaurant.
Vi havde dog en ret uheldig start, i form at i var igang med en reparation af badeværelset, ved vores ankomst. Og at der også var lukket for vandet i huset. Det var bestemt ikke det vi håbet på efter en køretur fra København. Badeværelset og vandet blev åbnet kl17 og vi kunne derefter påbegynde ferien.
Jeg nævnte ovenstående ved udtjekning og har en forhåbning om at vi vil modtage en kompensation. Deres flinke receptionist kunne ikke tage beslutningen, da chefen ikke var på hotellet, hvorfor jeg skrev en mail.
Jeg fik senere svar, efter en rykker, og blev tilbudt en kop kaffe og kage som kompensation. Havde nok forventet noget andet. Det er en lidt lang tur for en københavner for en kop kaffe :-)
At man ikke kan stege en rødspætte i Skagen er ganske enkelt ubegribeligt….
Sct. Hans til frokost.
God mad, tog lidt tid. Med deres priser. En flaske jubilæumssnaps, 1380. Kr.
Det er total ublu. Det blir ikke et sted hvor jeg holder Sct. Hans igen.
Sæsonophold fandtes ikke selv om bookingen lød på det. Arrogant modtagelse, hvor man startede med at nedgøre gæsten. to dage som lød på samme pris i alt 2990, den ene dag med mad den anden uden, hvor man også skændtes med personale om, hvordan der kunne være forskel på dagene. Værelser som fandtes i tv-serien "Badehotellet" noget som ikke var tidssvarende, manglende sanitære forhold. Kort sagt alt til overpris, hvor princippet om jo mere i kassen og jo bedre service. Synd for Skagen, at sådan noget kan forekomme i vor tidsalder, NUL STJERNER herfra.
Uovertruffen oplevelse. Vi har netop afsluttet et ophold hos jer. Fantastisk sted, fantastiske værelser og udsøgt service. Fremhæves skal vores tjener lørdag aften(Peter Larsen). Serviceminded til fingerspidserne, en super oplevelse. Vi kommer meget gerne igen, selv vores unge synes det var helt perfekt. Tak for det
Fisketallerkenen på Brøndums Hotels restaurant kunne jeg lave på samme niveau med "råvarer" fra den lokale Rema 1000. Ok! Nu er kr. 265,- naturligvis heller ikke en herregård, men en sjat Riesling i bunden af et vinglas til kr. 110,- (optrådte til 95 kr. på menukortet)? Men der er kunder i butikken! Tillykke med det...
Havde reserveret bord, de øvrige kom lidt senere, så jeg sad ved bordet og ventede MEN blev ikke spurgt, om jeg ønskede noget at drikke.
Min mand og jeg var på brøndum fredag aften i uge 28 alle gæsterne sag udenfor i det dejligste vejr og vi gik en perfekt servering af stegte rødspætter der var fyldt i haven men vi fik venlig opmærksomhed vil klart anbefale stedet
En hyggelig middag en sommeraften i haven i uge 28, hvor overtjeneren ikke fortalte os, at de ikke havde Lam på menuen denne aften. Så brugte unødig tid på igen at finde ud af vores middag, før vi igen kunne finde en tjener og bestille. Men som de selv sagde, dette er uge 28, så vi måtte forvente at skulle vente. En kvindelig serveringsdame var uforskammet, arrogant og irettesatte os, fordi vi klagede over at vente unødigt langt tid på vores middag. Vores middag blev serveret 2,5 time efter vi kom. Vin kortet snævert for vin under kr. 1.000. Sammenlagt hænger pris og kvalitet ikke sammen på Brøndums. Absolut ikke det professionelle sted vi forventede.
Vi spiste frokost på Brøndums Hotel i dag (13-6-21), og det var super lækkert mad, virkelig GOD betjening, klart et besøg værd - helt sikkert til FEM STORE stjerner 👍
Så skuffet over modtagelse, hotel og værelse. Kunne jeg give 0 stjerner, gjorde jeg det. Igennem en dårlig oplevelse. Vi ankommer kk.12. Ingen service og selvfølgelig ingen værelse. Heller ikke noget med, vi kunne spise en frokost. Vi går en tur, kommer tilbage kl.14.15. Forsøger at købe en kop kaffe. Uden held. Det var der ikke plads til. De spisende gæster var vigtigere. Får så endelig vores værelse, 200 m nede af vejen. Godt igennem en meget meget dårlig service og oplevelse. Kommer aldrig igen. Og ingen god anmeldes fra os👎👎👎👎
Dårlig og uprofessionel betjening. Rå mørbrad, hvor der var bestilt medium, udsolgte vine samt en laks som smagte gammelt.
Framragende 2 dages ophold med 3 retters fantastisk menu , snacks og velkomst drink udover det sædvanlige. En yderst veloplagt betjening fra ankomst til afrejse. Middagen var sublim serveret af restaurant chefen , der med stor situations fornemmelse fortalte om det historiske sted, de lækre retter og anbefalede gode vine . Vil til enhver tid komme igen og anbefaler varmt stedet .
Ikke en sjæl i restauranten på Brøndums ...
- kun en selvoptaget tjener uden situationsfornemmelse.
Fisken var god nok, men på ingen måde noget særligt.
Tidligere var oplevelsen fyldt med stil & smag
- og den service, som stedet fortjener.
Vi kom ind fra gaden for at få kaffe og kage (5 personer). Pr. telefon var vi blevet oplyst at man ikke kunne reservere bord til det. Man kommer ind i et lille venteområde med meget trafik. Vi fik et smil ved ankomsten fra en kvindelig tjener, men ventede så min. 10 minutter uden at nogen kontaktede os. Først kontakt var fra en travl ældre tjener, som sagde: “væk, helt væk. Det sted er et pasageområde” og så var han videre. Jeg kontaktede ham, da han kom forbi igen. Fik oplyst at der ikke var ledige borde før om en halv time. Ok, men der var ikke et venteområde og hvis man forlod stedet, så kunne andre komme ind før os. Det er et dyrt sted at spise. Tror de lever af stamgæster for nye kunder bliver vi ikke. Vi fandt et andet sted, hvor vi følte os velkomne og blev taget godt imod.
Spiste frokost på Brøndum’s Hotel i går lørdag den 27. september sammen med min mand. Han bestilte en helstegt rødspætte (245 kr) og jeg kiggede langt efter en vegetarret.
Menukortet havde intet vegetarisk udvalg. Dog kunne man bestille en tomatmad på et stykke ristet rugbrød med løg, friskost og urtecreme (145 kr). Og en camembert på ristet brød (130 kr) blev tilføjet.
Min mand var yderst tilfreds med sin helstegte rødspætte, mens jeg måbende modtog en pæn, men til prisen noget lille tomatmad på en tynd skive ristet rugbrød. 3-4 tynde skiver af en umoden tomat, med små pyntedutter af friskost og urtecreme - dertil dildpynt og et par små halvtørrede cherrytomater.
Alt i alt fik jeg ikke megen frokostmad i sådan en anretning. En nærig mængde af råvarer og smagsløse umodne tomater gav en fornemmelse af at blive taget direkte ved næsen - i de skønne klassiske omgivelser.
Smørrebrød nr. 2: Camembert var dejlig, men det ristede brød smagte af branket smør og var næsten sort i skorpekanten, en gennemtrængende og kvalmende smag der blev hængende i munden resten af eftermiddagen - ØV. Dyrt og Dårligt!
Brøndum burde følge lidt med tiden ude i verden, hvor flere og flere bliver vegetarer af forskellige gode grunde. Også at kunne tilbyde velsmagende og mættende vegetarretter bør blive en del af Brøndums madprofil i fremtiden.
Bedste hilsner
Lisbet
Fire pensionerede "bonderøve" fra Odder er åbenbart ikke værd at spilde energi og service på. Skuffende arrogant betjening af vinkelneren, som end ikke gad lade os se vinkortet, da vi bestilte en flaske hvidvin til "rødspætte ala Skawbo". Havde bestilt rosévin, men dette fandtes åbenbart kun i Hellerupstørrelse (magnumflasker), hvilket vi fandt, var i overkanten til os fire "gamle". Prisen for den 3/4 flaskehvidvin, som tjeneren fandt til os var 595 kr. Rødspætten var tilforladelig, men absolut ikke i topklasse, pyntet med en hel bakke karse for at skjule det forbrændte, de tilhørende kartofler var hårde, og sovsen var forædlet med intet mindre end løg, kapers og masser af citron, hvilket ikke klædte den. Tyttebærerne var fine. Men den jævne madoplevelse overdøves af den mangel på respekt og anerkendelse, vi oplevede. Da vi havde betalt regningen, som var pænt høj, i betragtning af, at vi havde valgt noget af det billigste på menukortet, var vi aldeles "luft" for personalet. Intet farvel og tak for i aften, ingen opmærksomhed i garderoben, absolut ingen service!!!, trods en ikke engang halvt fyldt restaurant. Hvis Brøndums ønsker at selektere klientellet og ikke ønsker at "fattige pensionister" skal have oplevelsen af at spise i de legendariske lokaliteter, så meld det klart ud. Vi har sat flueben, ved et af vore ønsker i pensionisttilværelsen, men kommer ikke igen.
Hvor er det trist at læse at nogle gæster har været utilfredse med opholdet på Brøndum hotel!!!!
Jeg har sjældent oplevet så hyggelige og indbydende forhold til så billig en penge..!!!
Vi har haft 3 overnatninger på annekset “admiralgaarden”, som levede fuldt ud op til hvad der stod i beskrivelserne... små hyggelige værelser med en hyggelig lille altan hvor morgensolen stod ind. En overdådig morgen buffet som man kunne nyde i deres smukke gårdhave. Restauranten gjorde især indtryk på os, hvor både mad, vin og servicering var helt i top. Dejlig beliggenhed med alt lige indenfor rækkevidde.
Et ekstra toilet og måske bad kunne være en fordel ved annekset, og et lille thebord med diverse ting så man kunne nyde morgenkaffen i solen på altanen, men alt i alt en fantastisk oplevelse og stemning på Brøndum hotel.
Det bliver ikke sidste gang!