FormFit Reviews 11

Company details

1. Fitness and Nutrition Service
  2. Wellness Program

Written by the company

FormFit este un serviciu de coaching dedicat îmbunătățirii sănătății și performanței printr-o abordare integrată a nutriției, antrenamentului, somnului și gestionării stresului. Oferim planuri personalizate, educație practică și suport continuu pentru persoanele care își doresc să slăbească, să își îmbunătățească compoziția corporală, să își crească nivelul de energie și să adopte obiceiuri sustenabile pe termen lung. Misiunea noastră este să transformăm informațiile complexe din domeniul sănătății în strategii simple, eficiente și adaptate stilului de viață al fiecărui client.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Până în ziua de azi am lucrat cu 3…

Până în ziua de azi am lucrat cu 3 nutriționiști, ce pot să spun fără îndoială este ca sunt foarte mulțumit, problema la mine era ca nu voiam o dietă foarte strictă, voiam să simt plăcere în tot procesul.

Cali chiar a ținut cont de chestia asta și ne-am adaptat, și recomand tuturor, m-a învățat cum să mănânc și cum să mă pot bucura de tot și să am un echilibru în același timp

17 June 2026

Un antrenor personal dedicat

Un antrenor personal dedicat, profesionist și implicat. A oferit tot timpul susținere și motivație, chiar și în momentele dificile pe parcursul antrenamentelor, găsind mereu soluții și alternative nevoilor personale. Pe lângă antrenamente, mi-a oferit sfaturi valoroase despre alimentație, somn, disciplină pentru a ajunge la un stil de viață sănătos. Ce iese in evidență este răbdarea,seriozitatea și dorința reală de a mă ajuta să îmi ating obiectivele. Recomand cu încredere!

13 June 2026

O colaborare frumoasă

O colaborare frumoasă. Recomand cu încredere. Obiectivul meu a fost să dau câteva kg jos, iar în 3 luni de munca intensă, cu ajutorul lui Andrei, am reușit să dau jos 10 kg. Mă chinuiam de câțiva ani să dau kg jos, fiind mama a 3 fete, după ultima sarcină, mi a fost foarte greu să dau jos. Așa ca după o recomandare, am dat de Andrei. I-am povestit care este problema mea și ca de a lungul timpului am mai dat 2-3 kg jos, ajungând să mă înfometez, dar după perioada în care nu prea mâncam, îmi punem chiar mai multe kg. Așa ca după câteva discuții cu el, mi a povestit ca el ma v-a ajuta să slăbesc, dar pentru el nu există să mă înfometez, voi mânca ce îmi place și dacă mă țin de treabă, voi reuși în câteva luni să ajung la forma pe care mi-o doresc. Și după 3 luni de colaborare, am reușit să fiu din nou mulțumită de corpul meu, să mă simt ma simt mai energică.

16 June 2026

Seriozitate maxima.

Andrei Călinescu este o persoană extrem de profesionistă și dedicată. Abordarea sa structurată a avut un impact semnificativ și pozitiv asupra stilului meu de viață, îmbunătățindu-l considerabil. Îl recomand cu încredere oricui își dorește o schimbare de durată și cu adevărat semnificativă în viața sa.

15 June 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look