Erg tevreden over de service van Profipack. De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost.... See more
Company replied
Bestelling geplaatst hier maar tot nu toe zeer teleurstellend. Welkomkorting code gaat er in het begin vanaf maar verdwijnt snel tijdens het afrekenen, ook krijg je hem niet per mail. Je... See more
Company replied
Afgelopen week bestelde ik wijn verzenddozen. Ze waren achteraf al uitverkocht, maar wel vervelend natuurlijk in deze drukke kerstperiode voor mij . Ze deden dan ook niet moeilijk om een andere var... See more
Replied to 71% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Erg tevreden over de service van Profipack.
De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost. Zonder gedoe kreeg ik kosteloos een nieuwe lading toegestuurd.
Deze nieuwe partij is wél van goede kwaliteit en werkt vele malen beter. Fijn om te merken dat Profipack klachten serieus neemt en zo snel met een passende oplossing komt. Dat geeft vertrouwen. Zeker een compliment voor de klantvriendelijkheid en goede service.

Reply from Profipack
Bestelling geplaatst hier maar tot nu toe zeer teleurstellend.
Je zou mogen verwachten dat zo n kleine bestelling gewoon in 1x geleverd wordt echter weet niemand dat nu...kan zijn in 1/2/3x.
Zeer slecht geregeld, voor mij zeker niet nog een x hier bestellen.
En dan leveren ze ook nog eens met dat waardeloze DHL, DHL gooit de pakketten gewoon beneden in de centrale hal neer, boeit ze niks, ze bellen niet eens aan of wat dan ook, zie maar dat je pakket zelf ophaalt, je mag blij zijn als het neit gejat is!!!!!!
Update:
Reactie van Profipack....lol kosteloos annuleren, ik bestel iets omdat ik het nodig heb en als het al bij DHl is valt er weinig te annuleren, ik kjon enkel de boel weigeren aan de deur...MAAR JA ZE GOOIEN HET GEWOON ERGENS NEER ZONDER AAN TE BELLEN DUS GAAT EEN BEETJE MOEILIJK HE!!!!!!!!!

Reply from Profipack
de bestelling was er super snel 1 artikel was niet voorradig werd netjes gemeld en eventueel een oplossing bedacht top

Reply from Profipack
top materiaal , betaalbaar enkel jammer van het transport , stond gewoon buiten op een niet zo zonnige dag.

Reply from Profipack
prima firma lekker op tijd en prima verzorgd

Reply from Profipack
Echt blij met deze dozen, ze zijn top en de prijs is ook nog eens goed. Besteld en bizar snel in huis. Je merkt direct dat het stevig materiaal is dat niet zomaar scheurt. Ik bestel hier voortaan altijd, echt een aanrader

Reply from Profipack
Snelle levering van goede en goed geprijsde artikelen.

Reply from Profipack
Een bij Profipack bestelde rol PE-folie werd door DHL flink beschadigd afgeleverd (komt bij DHL helaas vaker voor). Nadat ik dit bij Profipack meldde, werd alles razendsnel weer in orde gemaakt. Positieve communicatie.

Reply from Profipack
Snel geleverd en prima outdoor dekens voor vriendelijke prijs.

Reply from Profipack
Optijd geleverd top materiaal netjes ingepakte verhuisdekens helemaal blij hiermee

Reply from Profipack
Snel en correct geleverd voor een goede prijs

Reply from Profipack
makkelijk te bestellen en vlotte verzending / levering

Reply from Profipack
Ik had 7 legerdekens besteld, ik ontving er 8. Bij het uitpakken ontdekte ik dat 2 dekens beschadigd waren (messneden door plastic verpakking en de dekens zelf). Voor wat ik ermee ga doen kan het wel, maar ik had liever 7 onbeschadigde dekens ontvangen.
Update: na de reactie van Profipack heb ik mijn beoordeling aangepast naar 4 sterren

Reply from Profipack
Profipack levert ontzettend snel en de kwaliteit/prijs-verhouding van de artikelen is prima!

Reply from Profipack
Learn more about other kinds of reviews.