Liebhaven Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gennem flere år haft Alfred og co. til at klippe hæk- et ret omfattende projekt. Altid super flot resultat, overholder altid aftaler og er dygtig og professionel. Kan varmt anbefale Liebhaven... See more

Rated 5 out of 5 stars

Strandgrund på skrænt - krævende arbejde med ukrudt og buske der. Hække, andre luge og beskæringer. Affald bortskaffet. Hold da op! Aldrig har det været så grundigt gjort. Tak🙏🏼 Og meget ven... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alfred er super imødekommende, venlig, helt nede på jorden og mega professionel. Kommer gerne med gode råd, yder god kommunikation igennem hele forløbet; fra besigtigelse/tilbud til slutprodukt, og... See more

Rated 5 out of 5 stars

En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... See more

Company details

1. Landscaper

Written by the company

Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

21 reviews in the last 12 months

Write a review

Fremragende arbejde!

Vi har brugt Alfred/Liebhaven til at få omlagt vor gamle mosbefængte plæne til en ny flot jævn rullegræs plæne, hele forløbet har været til 5’ stjerner, kommunikation og aftaler har været problemfrit, samt vi fik en grundig vejledning til vedligehold af plænen, samt en udførlig gødningsplan. Alt i alt en god oplevelse!

31 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

HOLD JER VÆK

Hej
At Louise kan rense fliser er der ingen tvivl om
At Alfred kan rydde et areal for træer/planter og stubfræse, når han bare ikke skal i hjørnerne er der heller ingen tvivl om. OG HER stopper ALT !

Planering af areal for en lille græsplæne på max 100 m2 har ikke været muligt. Der blev kørt tonsvis af jord på arealet, som som følge heraf blev der uønskede skråninger der blot styrter samme.
Dybt uprofessionelt.

Planering og gødning inden udrulning af græs - er heller ikke tilfredsstillende. Der er stor huller i jorden, og græskanter der ikke når hinanden. Det har ikke været muligt at få skåret en lige kant i græsset til nyplantet hæk.
Dybt uprofessionelt.

Plantning af hæk/buske, med mere end halvdelen af rodnettet over jorden - blev efterladt med jord skovlet op i volde.
Dybt uprofessionelt.

Den unge mand har masser af gåpåmod, men evner desværre slet ikke nogen form for anlæg.
Dybt uprofessionelt.

Det lille firma er ikke medlem af brancheorganisationen for anlægsgartnere.
Det kan ikke siges tydeligt nok: HOLD JER VÆK

30 July 2021

Ros til Liebhaven

Kunne jeg gi’ 10 stjerner, ville jeg gøre det !
Min terrasse så forfærdelig ud af flisepest og alger - efter et besøg af Liebhaven, ser det ud som om, at der er lagt nye fliser.
Jeg anbefaler gerne de flittige unge mennesker til andre, som har behov for hjælp til terrassen/ haven.
Med hilsen fra en meget tilfreds kunde!
Inge Petersen 👍🏻

31 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

God kommunikation, klar proces og godt resultat. 10/10 vælger helt sikkert Liebhaven næste gang.

24 May 2021

Prompte, kompetent og kundeorienteret

Alfred svarede prompte på min henvendelse og arbejdet startede efter nogle få dage. Det blev udført i flere omgange, grundigt og altid i en god dialog med mig.

Vi har været rigtig glade for Alfreds arbejde og det er dejligt at fundet en havemand hvor man fornemmer en stolthed i at udføre arbejdet til kundens fulde tilfredshed.

Prisen var helt fair.

2 May 2021

Beskæring af bøgehæk

Vi havde Liebhaven til at beskære vores bøgehæk. Vi fik hurtigt svar på forespørgsel om tilbud og udførelsen var til tiden og som aftalt.
Fin beskæring og fin oprydning.

12 March 2021

Er fuld tilfreds med Liebhaven

Er fuld tilfreds med Liebhaven, som vi har brugt til fliserens til overkommelig pris. De responderede samme dag og kom ud og gav tilbud samme dag som jeg skrev. Fliserne er nu fine igen, så kan varmt anbefale Liebhaven og vil bruge dem igen.

Lene Møller

2 March 2021