Hej En utrolig ung mand, der laver et fantastisk stykke arbejde til en fair pris - selv min gamle far ville have været imponeret. En flot hæk Magnus har efterladt og alle sporene er væk😊 Vh Peder... See more
See what reviewers are saying
Vi har brugt Hurtig Haveservice til at klippe vores hæk, og vi er meget tilfredse! Resultatet er virkelig flot, og det hele blev lavet hurtigt og effektivt. De svarer altid hurtigt på beskeder, og de... See more
Fuld stjernestatus!!! Vi har haft besøg af 2 sympatiske og velfungerende unge mennesker, der har udført træfældning på vores grund. Arbejdet blev udført hurtigt og ordentligt og vi er SÅ tilfredse.... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til Hurtig Haveservice ApS - din professionelle partner inden for havepleje. Vi specialiserer os i hækkeklipning og andre havearbejdsopgaver. Vores erfarne team garanterer hurtig og effektiv service, der efterlader din have velplejet og smuk. Kontakt os i dag for skræddersyede løsninger til dine behov.
En fantastisk hækkeklipning
Hej
Vh
Peder Thrane
Skanderborg
Anbefalelsesværdig
Udførte den aftalte opgave hurtigt, effektivt og ordenligt
Meget fin service
Har netop haft besøg af Hurtig Haveservice i forhold til diverse beskærings opgaver (hæk, buskads m.v) og der blev leveret et fremragende stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris
Mvh Jan
Har brugt hurtig haveservice to gange
Har brugt hurtig haveservice to gange, med fuld tilfredshed. Overholder aftaler og laver et super flot stykke arbejde.
Vil til hver en tid anbefale Hurtig Haveservice.
Anbefaling
Har brugt HH 3 gange til lidt større opgaver. De blev udført hurtigt og grundigt til fair pris. Super godt resultat hver gang.
Kan virkelig anbefales
Super service og mega hurtige
Super service og mega hurtige.
Vil gerne bruge dem igen.
Erfarende unge mennesker
Forståelse for hvad vi ønskede der skulle laves I vores have.
De har klippet min hæk igen er deres…
De har klippet min hæk igen er deres arbejde helt i top
Super
5/5
Magnus er meget imødekommende, når der er nogle rettelser, som skal laves.
Mit eneste punkt er - når kunden (mig selv) er dårlig til at svare så må i meget gerne følge op :-)
Grundighed og tillid er kodeordene
Grundighed og en stor faglighed i tilgangen til opgaven - med at klippe vores hæk. Det var bare helt i orden det var nemt at få tillid til Hurtig Haveservice
Godt arbejde
Dygtig ung mand klippede vores hæk mm. Godt arbejde. Vi er fuldt tilfredse.
God beskæring af stor og bred hæk
Virkelig god beskæring af stor og bred hæk. God professionel rådgivning. Kan absolut anbefales.
Birgitte Christiansen
Kvaliteten var rimelig
Kvaliteten var rimelig - Høflig og hurtig udførelse -prisen lidt mere end forventet!!
Overbevist om at man bruger ai, til at svare på skriftlige henvendelse. Smart men lidt upersonligt..
Bedste anbefalinger herfra
De lever op til deres navn - vores noget forsømte forhave trængte til en omgang: klipning af 2 hække mod naboer, lugning af ukrudt I belægning og ikke mindst, et bed der skulle ryddes. Dette klarede de 2 mand til ug, og så kom de endda på en søndag! Inden de kørte, hørte de lige om alt var som det skulle være, hvilket det var.
Baren leveret til perfektion!
Baren leveret til perfektion!
Systematisk tidsbestilling savnes!🌞