See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

TRAP UITEINDELIJK WEL GELEVERD. Dit was echter nadat ik de order al had geannuleerd en gezien er geen communicatie mogelijk is met dit bedrijf zou ik het toch niet aanraden hier iets te kopen. ===... See more

Rated 2 out of 5 stars

Eind 2017. 3 dakramen besteld bij Goedkope-Dakramen.nl, onderdeel van Holland techniek bouwproducten, gelijk betaald maar na 4 weken nog steeds geen bevestiging of contact gehad over de le... See more

1.6

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.6

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Begin April een zoldertrap besteld…

Begin April een zoldertrap besteld vanwege de korte levertijd. Helaas vanaf dit moment geen reactie meer gehad op mail en telefoon. Vervolgens online aangifte gedaan, volgens de politie stond deze site niet als onbetrouwbaar geregistreerd. Heel bijzonder want ik kom erg veel recensies van oplichting en aangiftes tegen. Herman den Hollander is de betreffende oplichter en tevens oud cda lid. Wie heeft zijn prive adres voor mij?
Een bezoekje lijkt mij effectiever dan aangifte doen. Daarnaast kan hij ongehinderd doorgaan met zijn oplichtingspraktijken.

Groeten Frans

10 April 2023

Oplichter

Aftimmersets besteld en betaald maar nooit gekregen.
Na vele contact pogingen is er 1 keer reactie geweest dat ze in backorder waren maar daarna nooit meer iets gehoord.

Besteld niet bij deze man of 1 van zijn webshops want het is een oplichter!

5 January 2023

Ik voel me bestolen

Op 2 januari jongstleden een vlizotrap besteld, nooit geleverd gekregen, met iDeal betaald en het geld is afgeschreven. Talloze pogingen gedaan om in contact te komen maar er neemt niemand op en er reageert niemand op e-mails. Ik heb inmiddels ook aangifte gedaan tegen Herman Hollander, en ik wil iedereen oproepen die door dhr gedupeerd is oproepen om hetzelfde te doen... Volgens de politie was er van het bedrijf niets bekend en daarmee "te vertrouwen". Ongelofelijk dat iemand zo mensen op kan lichten en daarin gefaciliteerd wordt door betalingsinstanties en webhosts.

1 January 2023
Rated 1 out of 5 stars

Absurd dat dit bedrijf nog bestaat!

Bij deze man (Herman den Hollander, oud lid van de CDA) een vlizotrap besteld met 1-2 dagen levertijd. Echter geen vlizotrap binnen gekregen. Proberen contact op te nemen zonder gehoor. Hierna zagen we al deze recensies. We zijn deze man heel regelmatig gaan bellen en mailen. Gegevens van zijn bedrijf nagetrokken.

Uiteindelijk naar zijn bedrijfsadres gereden waar op dat moment niemand was. De buren van dit bedrijf vertelde ons dat hij wel hier zou werken.
Er zat een briefje op de deur met de vraag om als bezorger hem een sms te sturen als je een pakketje. Nadat we deden alsof we een pakketje hadden voor deze man bleek hij opeens toch te 'leven'. Na veel 'gestalk' en duidelijke communicatie vanuit ons naar hem toe uiteindelijk ons geld terug gekregen.

TIP: STALKEN! Niet accepteren dat hij niet levert of terug betaald!

2 October 2022

Dakvensters

Wij hebben 6 maanden geleden, twee dakvensters bij het bedrijf Holland techniek besteld. Deze is al volledig betaald! We hebben echter nog maar 1 ontvangen en dit is ondertussen 5 maanden geleden. Geen communicatie met hem mogelijk!

4 November 2022

Dakraam 22 augustus besteld

Dakraam 22 augustus besteld, levertijd 2-3 dagen. Na 2 weken belde ik om de details te weten, de heer zei dat hij zou inchecken in het magazijn en vanaf dat moment geen e-mail ontvangen, geen telefonisch contact mogelijk. Mijn Vrouw, nerveus na het lezen van de recensies, gaat vandaag aangifte doen bij de politie.

22 August 2022

Slecht communiceren

Slecht
E-mails gestuurd. Gebeld. Neemt niet op. Voicemail vol. Wacht al weken op verduisterde zonwering . Is het product er niet of verlaat geef informatie . Anders geld terug

21 September 2022

Zoldertrap besteld, niet geleverd

===== eerder bericht:

Zoldertrap besteld, niet geleverd. Geen contact mogelijk. Ik vermoed dat ik ben opgelicht door dit bedrijf. Ik heb verzocht om terugstorten van betaalde bedrag. Zodra dit is gebeurd zal ik deze review aanpassen. Zo niet dan doe ik aangifte bij de politie en wordt de rechtsbijstandverzekering ingezet.

15 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Zolder trap besteld geen levering of reactie

Zolder trap besteld

Besteld maar GEEN verdere communicatie mogelijk

Ook hier, bestelling geplaatst en dan volledige radiostilte... Geen reacties op email, volle voicemailbox... Lijkt erop dat meneer de Hollander de zaken niet goed op orde heeft.
Een oplichter zal hij toch niet zijn? Meneer de Hollander is in april met lof uitgezwaaid uit de gemeenteraad als CDA'er, door de burgemeester van Naarden, als zijnde een expert op financiën...
Ik hoop dat hij snel alsnog contact opneemt en de order uitvoerd, of tenminste geld terugstort...
Kan ik de review ook bijstellen zoals vaker het geval lijkt te moeten/kunnen zijn...

10 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Oplichterij van de bovenste plank!

Vorige week een zoldertrap besteld op zoldertrap-aanbieding.nl. Netjes betaald maar helaas tot op heden niets meer gehoord van zoldertrap-aanbieding!!!
Het bedrijf verschillende keren telefonisch en per mail proberen te bereiken maar tevergeefs!
Ik heb er geen problemen mee dat het bestelde product niet kan geleverd worden maar dan verwacht ik toch minstens communicatie en een terugbetaling!
Na wat opzoekwerk gedaan te hebben kwam ik tot het besluit dat ik zeker niet de enige gedupeerde ben. Meneer de Hollander blijkt een oplichter van de bovenste plank te zijn...
Schandalig dat er dagelijks nog mensen goederen kopen op zijn "webshop". Ik zal dan ook verdere stappen ondernemen.
Update:
Zaterdag 10 september.
Whatsapp bericht van meneer de Hollander: de bestelling werd gisteren (vrijdag 9 september) verstuurd en zal dinsdag (13/9) of woensdag (14/9)geleverd worden.
Vandaag, 20/9, nog steeds niets geleverd! Onvoorstelbaar! Geen mogelijkheid tot communicatie!

9 September 2022

Let op!

Een hor besteld en na en week niets ontvangen. Mijnheer Den Hollander per mail gevraagd wanneer ik het product kan verwachten. Op telefoon, sms en app wordt niet gereageerd. Voicemail is vol en centen worden naar Duitsland gesluisd. Heb er een hard hoofd in. Indien er geleverd wordt haal ik deze ervaring weg. Zolang hij er nog staat heb ik dus niets ontvangen.

Update: 10 september een app ontvangen dat de hor 12 of 13 september verstuurd wordt. We gaan het zien!

14 september na een app van de eigenaar toch nog bestelling ontvangen. Zo raar hoe deze ondernemer onderneemt. Mailt niet, appt kort, neemt niet op. Maar levert dus toch wel.... daarom 2 sterren.

8 September 2022

Besteld maar GEEN verdere communicatie mogelijk

Edit 01-09-2022: eergister verzoek tot meer info via trustpilot. Uiteraard verstrekt.
Tot mijn blijde verrasing bericht dat pakket onderweg is. Vandaag idd afgeleverd! Dan toch redelijk snel geleverd, en mijn vertrouwen in de medemens gelukkig geen grote deuk op hoeven lopen.
Jammer dat het lijkt (..) alsof een slechte review verschil maakt.
Even het telefoonnummer gecheckt, maar voicemailbox nog steeds vol. Ook geen verdere reactie op de email. Vanwege de slechte communicatie en zeker de onzekerheid die dat met zich mee brengt kan ik daarom nog steeds niet aanbevelen hier aankopen te doen.
Edit 13-09-2022: Van de 4 uiteindelijk dus (gelukkig) geleverde horren was er helaas 1 met lakschade aan de cassette en duidelijk al eens bevestigd geweest. Mail gestuurd en voicemail ingesproken met verzoek tot terugbellen maar geen reacties terug.

30 August 2022

12-07-2022 besteld, betaald, niets geleverd, geen contactmogelijkheden

25-07-2022 1*
Op 12-07-2022 besteld, betaald, niets geleverd. Meerdere mails gestuurd, gebeld maar niets in kunnen spreken; stem zegt dat voicemailbox vol is. Dan ga je zoeken en zie je dat meer mensen de pineut zijn... BAH!
Wat jammer dat dit soort 'ondernemers' gewoon hun gang kunnen blijven gaan.

Dus mensen; LET OP! Ik doe hier geen aankoop meer.
Voor deze ondernemer: schaam je diep om zo geld te verdienen!

26-07-2022 vervolg... 2*
Een dag na mijn laatste contactpogingen is mijn traphek bezorgd. Heel fijn, maar één advies aan de ondernemer; blijf in communicatie, óók als dingen niet direct leverbaar zijn. Mensen willen weten waar ze aan toe zijn!

25 July 2022
Rated 4 out of 5 stars

gemengde gevoelens.

gemengde gevoelens.
Na een bestelling van een zoldertrap met toebehoren zag ik pas de ellende die veel klanten gehad hebben.
Ik was er van overtuigd er ook in getrapt te zijn en mijn geld kwijt te zijn. Na bestelling had ik namelijk niets ontvangen aan bevestiging, mail met aflevermoment etc.
Na 5 dagen heb ik gebeld, kreeg zowaar vrijwel meteen de eigenaar zelf aan de lijn, die mijn naam van de order herkende. Vind ik al heel wat in deze zaak.
Ik kreeg per ommegaande een mail met de order en de opmerking ' de trap word hier morgen geleverd en dan gaat de order de deur uit'. Ook hier een gevoel van' jaja, zal wel'.
Vervolgens 2 dagen later een mail van de transporteur dat er geleverd zou worden van de verzender Holland Techniek. Uiteindelijk heb ik de materialen opgehaald op het depot van de transporteur.
Daadwerkelijk de trap met toebehoren die ik besteld en betaald had.
Of hiermee het bedrijf dan wel betrouwbaar is betwijfel ik, er is teveel ellende van te vinden in reviews etc.
Wel heb ik toch nog vrij vlot mijn bestelde spullen ontvangen en is de communicatie best aardig verlopen.
Ik adviseer toch hier niet te bestellen, teveel rode vlaggen nog.

20 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Wel betaald maar geen product geleverd

Wel betaald maar geen product geleverd! Na zoveel belletjes mailtjes nog niks nu maar rechtsbijstand inschakelen
Of hem persoonlijk opzoeken , wordt de volgende stap wat een vieze vuile ……..

31 May 2022

Onbereikbaar en onbetrouwbaar

In 2021 twee dakramen besteld. Uiteindelijk, na destijds alle wisselvallige recensies, toch enigszins snel ontvangen.

Al snel bleek dat er een scheur in het glas van het dakraam was ontstaan.
Na de ontdekking contactte ik de eigenaar welke mij telefonisch te woord stond. Ik moest een foto maken van de schade en het type plaatje van het dakraam, zodat het opgepakt kon worden. De gevraagde informatie heb ik direct na het telefoongesprek via email verzonden. Na vele rappel mails, 63 getrachte telefoontjes en WhatsApp berichten verder kwam er ineens na ruim 3 maanden een reactie.

Ik moest me voor de garantievoorwaarden direct wenden tot Velux. Wettelijk gezien is dit onjuist: de verkoper is aansprakelijk voor de wettelijke garantie, niet de fabrikant.

Tevens bood de eigenaar mij een bioscoopbon /korting op producten aan in ruil deze negatieve recensie offline te halen. Ook deze afspraken worden niet nagekomen.

Kortom meneer is totaal onbereikbaar en loopt weg van zijn verantwoordelijkheden.

Denk viermaal na of het je écht waard is in zee te gaan bij dit bedrijf. Bestel niét bij dit "bedrijf" indien je een kwalitatief product wilt ontvangen met goede aftersales.

15 April 2022

slecht bedrijf

Slecht bedrijf, levert niets. neemt de telefoon niet op en beantwoord de telefoon niet. De mailbox zit vol dus dat zegt genoeg. Ik denk, weet het wel zeker opgelicht.

14 April 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look