Discmannetje Reviews 72

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Dit werkt echt super makkelijk: scannen met de app, inpakken met het verzendlabel erop, klaar! Ook de support was snel toen het 1e verzendlabel niet opende. Klein verbeterpuntje: het zou fijn zijn o... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fijn dat me dvds hergebruik worden maar wil graag weten welke er niet ok waren en dat word niet gezegd ik heb ze thuis gecheckt namelijk

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De discmannetje app is geweldig handig, alle film dvd's en muziek cd's die je van de hand wil doen zijn makkelijk via de barcode in te scannen. Werkt op Android en IPhone. Je krijgt een prijsvoorstel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed bruikbare app. Na scannen barcode meteen duidelijk of er interesse is en wat je krijgt. Gratis verzenden is top. Goede communicatie over het proces.

Company details

1. Used CD Store
  2. DVD Store

Written by the company

Discmannetje: verkoop je cd’s, dvd’s, blu-rays en games razendsnel. Gratis verzenden, snel geld op je rekening. Heb jij thuis nog stapels cd’s, dvd’s, blu-rays of games liggen? Met Discmannetje verander je die in een handomdraai in geld. Discmannetje is de makkelijkste manier om je oude media te verkopen. Scan de barcode, ontvang direct een prijsvoorstel en verzend je items gratis. Na controle staat het geld snel op je rekening. Geen gedoe met foto’s maken, onderhandelen of verzenden naar kopers.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Eenvoudige manier om cd’s een tweede…

Eenvoudige manier om cd’s een tweede leven te geven. Snelle en duidelijke reactie.

10 April 2026

Reply from Discmannetje

Beste Leo, Dank je wel voor je fijne review! Mooi dat je de cd's een tweede leven geeft — daar doen we het voor. Tot een volgende keer! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Fijn dat me dvds hergebruik worden maar…

9 April 2026

Reply from Discmannetje

Bedankt voor je review en fijn dat je de dvd's een tweede leven gunt! We begrijpen dat je graag wilt weten welke titels we niet konden overnemen. Dit gaan we aanpassen.

100 procent goed!

Inleveren, gratis verzenden en uitbetaling is goed afgehandeld! Mooi dat cd's & dvd's een tweede leven krijgen.

8 April 2026

Reply from Discmannetje

Bedankt voor deze top beoordeling!

Rated 4 out of 5 stars

Dit werkt echt super makkelijk

Ook de support was snel toen het 1e verzendlabel niet opende.
Klein verbeterpuntje: het zou fijn zijn om te weten welke cd’s achteraf niet geaccepteerd waren. Maar over-all dik tevreden met deze dienst!

1 April 2026

Reply from Discmannetje

bedankt voor de complimenten. We gaan binnenkort aangeven welke items niet geaccepteerd zijn.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look