Goda Tiders Aktietipstjänst Reviews 8

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Company details

Written by the company

Investeringstipstjänst för dig som vill bli vardagsrik. Består av tips på börsintroduktioner, aktier och andra investeringar.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Suverän tipstjänst

Riktigt bra tipstjänst med genomarbetade analyser och även många utbildningsmoment. Gör en till en bättre investerare och avgiften tjänade jag in mycket snabbt 2021 och fick en betydligt högre avkastning från alla tips än vad jag räknat med. Detta är bra grejer! :)

21 February 2022

Tack till Goda Tider!

Jag har premunerat på Goda Tiders tipstjänst i 2 år nu, och har följt de flesta tips, och har tjänat betyligt mer än vad index har gått upp samma period. Ärligt talat; mer än vad jag hade kunnat föreställa mig.
Ibland slår det fel, men oftast har analyserna prickat rätt, och det har lätt till vinster på flera hundra tusen. För mig har det betytt mycket, då mitt kapital inte varit så stort från början.

Förra veckan tecknade jag CTEK, och fick tilldelning, sålde på topp och tjänade 5000kr på en dag.

29 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Bästa investeringen jag någonsin gjort

Årsavgiften till Goda Tiders Tipstjänst är den bästa investeringen jag någonsin gjort. Redan första IPOn jag fick tips på, tjänade jag tillbaka avgiften och lika mycket till. Viktigt att tänka på är att alla investeringar (som deltagande i IPOs) är förenade med risk. Just därför uppskattar jag de noggranna analyser jag får från Goda Tider. Av 17 IPOer där jag deltagit har 14 gått plus (det var i somras några gick minus när det var oroligt på börsen), vilket gett ett överskott på tiotals tusen kronor på bara ett halvår. Allra bäst var en dansk IPO som gav hela 16000kr i vinst (men då hade jag tur med stor tilldelning på flera konton).

5 January 2021

Ett gediget engagemang!

Jag är en relativt ny användare av goda tiders Aktietipstjänst men det har redan gett mig ett väldigt positivt och imponerande intryck.
Har bl a haft turen att få tilldelning både på Pexip, spotlight, excitec, och readly och än så länge har det gett mig över 11000kr som extra krydda till mitt sparande så medlemsavgiften är redan intjänad med råge! Jag är otroligt tacksam och inspirerad av den här möjligheten att få delta i detta, du/ni gör ett fantastiskt jobb och jag förstår att det ligger enormt mycket tid och engagemang bakom all research du gör, inser ju även att det är mycket tid också som läggs på bolag som inte ens är värd att rekommenderas i Tipstjänsten. Allt för att vi ska få så bra tips som möjligt.
Grymt bra jobb och stort tack för den här möjligheten!!

22 September 2020
Rated 5 out of 5 stars

Stort tack för en fantastiskt bra…

Stort tack för en fantastiskt bra tipstjänst! Denna veckan har vi sålt aktier från börsintroduktionen i Exsitec med en vinst på 19.000kr och aktier från börsintroduktionen i Readly för 1200kr. Helt galna pengar och ett oerhört trevligt tillskott till familjekassan. Vi är så himla nöjda med era välskrivna analyser och för att ni gör börsnoteringar tillgängliga för oss ”vanliga dödliga” med god träffsäkerhet.
Ännu en gång stort tack!

18 September 2020

Lärorik och bra tjänst

Lärorik och bra tjänst
Goda tider har gett mig analyser av hög klass, snabb kundservice, givande utbildningar och framförallt många möjligheter att tjäna pengar. Kan varmt rekommendera tjänsten till er som vill ha ett spännande komplement till ert befintliga investerande.

15 September 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look