Har testat ett flertal liknande tjänster, denna har utan tvekan varit den sämsta. Deras hit rate är sämre än en lekmans.
See what reviewers are saying
Company replied
Finns bara ett ord att beskriva denna discorden, FANTASTISK! Dagliga uppdateringar kring marknaden och dylikt, analys efter analys, dagliga frågor blir besvarade av ett underbart community! Den absolu... See more
Sämst i klassen
Tack till Aktieraketerna
Aktieraketerna är fruktansvärt insatta och hjälpsamma. De har koll på alla ens frågor, hjälper alltid till och ser till att man är motiverad. Att också få möjligheten att tjäna pengar och att utbilda sig samtidigt, är för mig något jag anser mycket attraktivt. Att bli medlem hos Aktieraketerna är något jag tycker alla borde prova. Detta är för mig det som fungerat bäst för att gå från att inte veta något om aktiemarknaden till att jag faktiskt förstår mig på den på djupet.
Hype
Helt enkelt inte värt pengarna för det man får, riktigt tråkigt att man blir uppbunden på ett år

Inte värt pengarna
Informationen som finns i deras kursmaterial finns att hitta på nätet gratis. Deras tradingnivå är inte som förväntat. Köper du Discord+aktieraketerna 399kr med 12 månaders bindningstid kommer du betala för aktieraketernas kursmaterial varje månad vilket du kan läsa klart på mindre än en månad. Därför rekommenderar jag att du köper discorden och kursen separat för den som är intresserad.
Men om jag hade varit du hade jag lagt mina pengar på något bättre.
Jag gick in med tanken att jag skulle vinna tillbaka pengarna (399kr) varje månad men det jag inte visste då vara att om jag skulle göra det skulle jag behöva vara inne på discorden flera gånger om dagen och ha på notiser i telefon.
Investera dina pengar i dig själv inte andra har jag lärt mig.

bästa discord
Lärorikt
Grymt kurs material grym Discord gäng där vi delar med av oss med trade idèr och pratar allmänt .bästa investering mot dig själv är att lära dig om börsen och börs relaterad trades .. värt som faan
Ur uselt med 1 års bindningstid.
Fantastiskt pålästa
Fantastiskt pålästa. Mycket trevliga och kunniga människor i discorden. Ödmjuka och förklarande även för de som är helt nya.
Aktieraketerna är otroligt hjälpsamma och duktiga!
Aktieraketerna är otroligt hjälpsamma, pedagogiska och sakkunniga. Men aktieraketerna är endast halva paketet, resterande medlemmar i discorden är minst lika hjälpsamma!
Jag kan varmt rekommendera AR till alla som vill ta sin trading till nästa nivå!
En perfekt discord
Här har man chansen att utvecklas genom aktieraketernas kunskap och extrema driv med dagliga uppdateringar och snabba svar om det är något man undrar.Dessutom finns riktigt duktiga medlemmar i discorden som gör att det passar både den mer erfarna tradera till nykomling på börsen .
Otroligt stöttande och lärorik
Otroligt stöttande och lärorik discord. Men jag rekommenderar att ni köper kursen med! För discord kan bli svårt att förstå/lära sig av utan kunskaper om hela aktie-världen. Kursen är pedagogisk skriven och ger exempel på påståenden, mycket bra! I övrigt är aktieraketerna väldigt snabba och effektiva på att svara och agera mentor!
Det bästa köpet jag har gjort på länge
Det bästa köpet jag har gjort på länge! Är ny inom börsen och lärt mig en hel del tack vare Aktieraketerna! Aktieraketerna hjälper ständigt vid frågor, jobbar dag o natt, finns inga röda dagar här. Communityn på Discorden är underbar och vi är som en stor familj. Många som är behjälpliga och kunniga. Böckerna som finns tillgängliga för medlemmarna är lättläst och förståeligt. Det finns även prover för att visa upp om man har lärt sig något. Man lär sig grunderna inom trading för att kunna utvecklas därefter. AR (Aktieraketerna) kommer med dagliga marknadsuppdateringar för att hålla oss uppdaterade kring marknaden och vägleda oss genom den men främst är de bra för att förstå sig på vad marknaden menar och de olika indikationerna, som ny på börsen vill man förstå varför det blir rött och varför det blir grönt. Rekommenderar starkt!
Duktiga och hjälpsamma
Duktiga och hjälpsamma. Jag har bara varit medlem ett par veckor och har redan lärt mig massor!
Kunniga och lärorikt
Har ändrat min recension med tiden. Det är inget fel på Aktieraketerna men det är viktigt att veta vad man signar upp sig på. De är kunniga och det är lärorikt. Jag skulle påstå att det är värt pengarna då det inte är så dyrt varje månad jämfört med många andra liknande. Detta kan vara en bra plats att börja på för att lära sig mer om trading/aktier med mera. De har mycket böcker för nybörjaren som är bra att läsa. Sen kan följa med i discorden för att ta ett litet steg till i sin utveckling. Detta är en plats där du kan börja lära dig om detta med trading är något för dig. Men sen behöver du ta steget vidare om du vill bli trader och välja inriktning vart du vill ta det. Det som delas på Instagram stämmer men alla trades som inte går som tänkt delas inte så man är medveten om det. Kanske självklart för vissa. Inom trading så måste man bli självständig och klara sig utan andra för att bli lönsam över tid.
OUTSTANDING
Behöver inte skriva vad man får och inte får. Man får allt. Aktieraketerna är OUTSTANDING.
Fruktansvärt nöjd!
Lärt mig mer på denna 1,5v i aktier än jag kunnat tänka mig. Väldigt trevligt forum och man får svar på sina frågor av medlemmar samt raketerna.
Värt alla gånger i veckan 💪
Ångrar inte en sekund att jag gick med…
Ångrar inte en sekund att jag gick med här. Inte nog med en 11-sidig (minst) marknadsuppdatering varje dag får vi ständigt analyser på index och bolag. Hade aldrig varit där jag är nu om jag inte gått ned här!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.