Aktieraketerna Reviews 27

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har testat ett flertal liknande tjänster, denna har utan tvekan varit den sämsta. Deras hit rate är sämre än en lekmans.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Finns bara ett ord att beskriva denna discorden, FANTASTISK! Dagliga uppdateringar kring marknaden och dylikt, analys efter analys, dagliga frågor blir besvarade av ett underbart community! Den absolu... See more

3.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Sämst i klassen

24 December 2024

Tack till Aktieraketerna

Aktieraketerna är fruktansvärt insatta och hjälpsamma. De har koll på alla ens frågor, hjälper alltid till och ser till att man är motiverad. Att också få möjligheten att tjäna pengar och att utbilda sig samtidigt, är för mig något jag anser mycket attraktivt. Att bli medlem hos Aktieraketerna är något jag tycker alla borde prova. Detta är för mig det som fungerat bäst för att gå från att inte veta något om aktiemarknaden till att jag faktiskt förstår mig på den på djupet.

15 January 2024

Hype

Helt enkelt inte värt pengarna för det man får, riktigt tråkigt att man blir uppbunden på ett år

28 November 2022

Reply from Aktieraketerna

Tråkigt att höra att du inte är nöjd, om det är värt pengarna eller inte är alltid en subjektiv fråga. Vårt mål är alltid att prissätta produkterna rätt så att alla känner att de får ut värde av att vara medlem, då det kommer att leda till flera nöjda kunder.

Vi anser att 399kr i månaden är ett rimligt pris om man får tillgång till 16-Eböcker, 100+ videos och 100+ test, massor av lektioner, samtidigt som man blir serverad med 250+ marknadsuppdateringar, svar på frågor, 100+ analyser, 100+ trades som sedan starten av 2022 levererat en avkastning som är 79% över index .

Har du synpunkter på hur vi kan förbättra vår prissättning eller erbjudande för att göra det mer ”värt” så är dina åsikter värdefulla för oss. Du får gärna skicka ett mail till: Aktierakterna1@gmail.com

Gällande bindningstiden finns den främst där för att man inte ska ladda ned allt kursmaterial och sedan lämna. Vi har funderat på att öppna upp ett medlemskap utan bindningstid för enbart discorden, alltså inte kursen. Om det fanns ett alternativ utan bindningstid, är detta något som hade gjort din upplevelse bättre?

Rated 1 out of 5 stars

Svarar sent och inte ger lång siktiga…

Svarar sent och inte ger lång siktiga aktier

28 November 2022

Reply from Aktieraketerna

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse. Vi tror nog att du har missat lite i vårt medlemskap då vi har delat våra långsiktiga positioner och de finns under en kanal öppet i discorden

När det kommer till att svara snabbt försöker vi göra vårt bästa att svara snabbt, vilket vi också anser oss vara duktiga på. Vi var tvunga att kolla upp om vi hade missat att svara dig någon gång och vi har endast fått en direkt fråga från dig där vi svarade efter 2 minuter. Samt en kväll fick vi en förfrågan om en teknisk analys vilket vi delade till dig morgonen efter.

Inte värt pengarna

Informationen som finns i deras kursmaterial finns att hitta på nätet gratis. Deras tradingnivå är inte som förväntat. Köper du Discord+aktieraketerna 399kr med 12 månaders bindningstid kommer du betala för aktieraketernas kursmaterial varje månad vilket du kan läsa klart på mindre än en månad. Därför rekommenderar jag att du köper discorden och kursen separat för den som är intresserad.
Men om jag hade varit du hade jag lagt mina pengar på något bättre.

Jag gick in med tanken att jag skulle vinna tillbaka pengarna (399kr) varje månad men det jag inte visste då vara att om jag skulle göra det skulle jag behöva vara inne på discorden flera gånger om dagen och ha på notiser i telefon.

Investera dina pengar i dig själv inte andra har jag lärt mig.

30 October 2023

Hej Hugo!

Det är beklagligt att du känner dig missnöjd. Det stämmer att mycket av det som finns i kursen finns att hitta på nätet, i princip allt finns på nätet idag. I vår kurs står det inte något hemligt knep från någon magisk bok vi hittat i något uråldrigt bibliotek. Kursen är en utbildning likt vilken utbildning som helst. Det som också finns på internet är massvis med dålig information, från folk som inte har koll på vad de gör. Det vi har framställt med kursen är att kombinera våra år av erfarenhet och kunskap för att skapa innehåll som är lärorikt och användbart på riktigt. Kursen är en kvalitetsstämpel från oss att all information som finns där i är bra information som hjälper dig att lyckas med aktier och inte en massa missvisande information som annars finns på nätet.

Det är tråkigt att höra att vår ”tradingnivå” inte nådde upp till din förväntan. Sedan 2022 har vi avkastat 55,43% baserat på 1% risk om inte annat angetts. Detta är ofantligt bra, särskilt då det har varit en knepig marknad sedan dess och börsen har fallit med nästan 30%.

Vi skulle vara tacksamma om du kunde utveckla dina tankar närmare när du säger att vi inte levde upp till dina förväntningar. Var det något specifikt som vi inte förklarade tillräckligt väl? Det är sällan att vi hör av folk som är missnöjda och vi tar därför kritik på allvar och är alltid öppna för möjligheter att förbättra oss. Om du har ytterligare synpunkter är du välkommen att skicka oss ett e-postmeddelande för att utveckla dina åsikter.

När det gäller kravet att vara aktiv på Discord hela tiden är vi inte helt överens. Det är sant att det är viktigt att hålla sig uppdaterad, men man behöver inte vara klistrad vid telefonen för att följa innehållet. Det kan räcka med att aktivera notiser för de kanaler som intresserar dig mest, så att du inte missar något viktigt.

Hör gärna av dig om du har några fler frågor eller feedback. Vi värdesätter dina åsikter och är här för att hjälpa till.

Allt gott. AR.

Lärorikt

Grymt kurs material grym Discord gäng där vi delar med av oss med trade idèr och pratar allmänt .bästa investering mot dig själv är att lära dig om börsen och börs relaterad trades .. värt som faan

10 July 2023

En perfekt discord

Här har man chansen att utvecklas genom aktieraketernas kunskap och extrema driv med dagliga uppdateringar och snabba svar om det är något man undrar.Dessutom finns riktigt duktiga medlemmar i discorden som gör att det passar både den mer erfarna tradera till nykomling på börsen .

8 February 2023

Otroligt stöttande och lärorik

Otroligt stöttande och lärorik discord. Men jag rekommenderar att ni köper kursen med! För discord kan bli svårt att förstå/lära sig av utan kunskaper om hela aktie-världen. Kursen är pedagogisk skriven och ger exempel på påståenden, mycket bra! I övrigt är aktieraketerna väldigt snabba och effektiva på att svara och agera mentor!

25 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Det bästa köpet jag har gjort på länge

Det bästa köpet jag har gjort på länge! Är ny inom börsen och lärt mig en hel del tack vare Aktieraketerna! Aktieraketerna hjälper ständigt vid frågor, jobbar dag o natt, finns inga röda dagar här. Communityn på Discorden är underbar och vi är som en stor familj. Många som är behjälpliga och kunniga. Böckerna som finns tillgängliga för medlemmarna är lättläst och förståeligt. Det finns även prover för att visa upp om man har lärt sig något. Man lär sig grunderna inom trading för att kunna utvecklas därefter. AR (Aktieraketerna) kommer med dagliga marknadsuppdateringar för att hålla oss uppdaterade kring marknaden och vägleda oss genom den men främst är de bra för att förstå sig på vad marknaden menar och de olika indikationerna, som ny på börsen vill man förstå varför det blir rött och varför det blir grönt. Rekommenderar starkt!

18 November 2022
Rated 4 out of 5 stars

Kunniga och lärorikt

Har ändrat min recension med tiden. Det är inget fel på Aktieraketerna men det är viktigt att veta vad man signar upp sig på. De är kunniga och det är lärorikt. Jag skulle påstå att det är värt pengarna då det inte är så dyrt varje månad jämfört med många andra liknande. Detta kan vara en bra plats att börja på för att lära sig mer om trading/aktier med mera. De har mycket böcker för nybörjaren som är bra att läsa. Sen kan följa med i discorden för att ta ett litet steg till i sin utveckling. Detta är en plats där du kan börja lära dig om detta med trading är något för dig. Men sen behöver du ta steget vidare om du vill bli trader och välja inriktning vart du vill ta det. Det som delas på Instagram stämmer men alla trades som inte går som tänkt delas inte så man är medveten om det. Kanske självklart för vissa. Inom trading så måste man bli självständig och klara sig utan andra för att bli lönsam över tid.

7 October 2022

OUTSTANDING

Behöver inte skriva vad man får och inte får. Man får allt. Aktieraketerna är OUTSTANDING.

29 September 2022

Fruktansvärt nöjd!

Lärt mig mer på denna 1,5v i aktier än jag kunnat tänka mig. Väldigt trevligt forum och man får svar på sina frågor av medlemmar samt raketerna.
Värt alla gånger i veckan 💪

14 September 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look