Købte emhætte i 2015, og fik perfekt rådgivning samt løsning på installations udfordringer. Fik i november 2025 fejl på lyset, support i topklasse til løsning af problemet. Go jysk firma der holder h... See more
Company replied
Jeg købte en robotplæneklipper hos Robotstøvsugeren. Den havde nogle problemer, så der blev oprettet en sag hos deres servicepartner EICO. Hold da op, de tog det seriøst. Louise, du er guld værd. Tak.... See more
Company replied
Eico Phantom integreret emhætte. Efter et år med denne emhætte. Testet og snak frem og tilbage med firma, har vi nu købt en almindelig emhætte som hænger på vægen. På højeste niveau suger den stadig... See more
Company replied
Eico skydome 100 emhætte / ringe produkt. Og i den dyre ende af prisskalaen (billigste web pris 14.400). Her kun1 år og 10 mdr efter installation af emhætte (købsdato 1. juni 2021), er den nu def... See more
Company replied
Hos EICO har vi mere end 40 års erfaring med emhætter, og vi samarbejder med nogle af verdens førende producenter af inventar til køkken og bad. Vi kan guide dig til det helt rigtige valg.
Østergade 118, 9700, Brønderslev, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Super god oplevelse, alt i alt. Der var lidt for lang ventetid på en teknikker og et fix der ikke virkede… men efter kontakt til Eico sendte de indenfor et døgn et nyt produkt ud, virkelig tilfreds!

Reply from EICO
Anbefales! Fantastisk rask og god service. Vil spesielt fremheve Jytte Jungersen ved teknik og support:) God kommunikasjon og hun yter det lille ekstra som er så viktig for kundeopplevelsen.

Reply from EICO
Det dårligste service nogensinde. Vi har købt kogeplade til 29.000 og den virkede ikke fra dag 1, mærket EICO.
Det værste oplevelse, man bliver kastet fra EICO til POWER i mere en 4 mdr, og der igen udsigter til reperaation. Vi står med kogeplade og vi ikke kan bruge den i 4 mdr. Aldrig køb en vare fra begge firma, du får ingen hjælp kan jeg love. Vi gåt videre til forbruger.dk.
Meget fin service i forbindelse med reklamation.

Reply from EICO
4 år gammel Eico Tempo 2, ekstern motor til emhætte. Denne er gennemtæret, og rust løber ned af væg. Ved kontakt med kundeservice, siger de at den er gammel, og der derfor ikke ydes nogen form for support!
Eico er tilsyneladende desværre KUN lavet til at klare 2 års garanti, trods det ikke er et billigt produkt!

Reply from EICO
Eico reklamerer med ”støjsvage emhætter af høj kvalitet”. Mine forældre fik en Eico Silenzio W TC leveret og monteret sammen med deres helt nye kvikkøkken, som Kvik´s tømrer monterede. Men emhætten ikke kunne suge ,der lugtede af mad i hele huset, og når emhætten var i brug, larmede den så meget, at man ikke kunne samtale i køkkenet. Kviks tømrer havde tilmed flyttet emhætten 20 cm længere ned på væggen. Et fint forsøg. Det virkede bare ikke.
En montør fra ServicecentralenSyd kunne ikke finde fejl på en helt ny emhætte. Jeg ringede til Eicos servicedeling, hvor jeg blev belært af Casper Mathiasen om hvordan en emhætte fungerer: Om montagen var korrekt, om vi tændte emhætten 10 min før brug osv. Jeg følte han talte ned til mig, og slet ikke overvejede om han havde et dårligt produkt. Jeg forklarede Casper, at emhætten ikke sugede, og at der var helt fedtet på fronten. Desuden larmede den helt vildt. Jeg testede med et stykke papir. Den kunne ikke suge et stykke A4 på højeste hastighed. Jeg så på trustpilot, at andre havde haft lignende problemer med Eico. Jeg gik til Kvik, som blot kunne henvise til at sende ServicecentralenSyd ud igen. Ved første servicebesøg blev printpladen skiftet, og ved 2.servicebesøg var det meningen at motoren skulle skiftes.
Mine forældre var dybt ulykkelige, og jeg kontaktede Kvik, som nu var indstillede på at finde emhætte af andet mærke. De var kede af, at vi ikke havde fået den rigtige emhætte. Nu har de i stedet en lignende Siemens emhætte, som blev monteret 9.juni, og som fungerer fantastisk.
Vi bruger stadig Kvik, men vi køber ikke Eico produkter og vi bruger da slet ikke ServicecentralenSyd.
I forbindelse med en reklamation, har kommunikationen med EICO.dk været upåklagelig og servicen virkelig fantastisk. Bedste anmeldelse herfra, især til Jytte.
Venlig hilsen Pia

Reply from EICO
Jeg blev betjent af Jytte, som var meget imødekommende og forstod hvad der var mit problem, med en nyindkøbt/nymonteret Eico emhætte.
Fra jeg henvendte mig med problemet vedr. den nye emhætte, gik der kun tre dage til alt var i orden, og til min store kundetilfredshed.
Venlig hilsen Bent Meyer

Hurtig tilbagemelding, Super service
Jeg er yderst tilfreds 😁
Mvh Pia

Reply from EICO
"Din HvidevareService" var her i går.
Teknikeren kom som aftalt.
Han var særdeles kompetent.
Super godt besøg. Helt perfekt.
At I så uden videre havde forsynet ham med at ny kogeplade var bare en helt uventet positiv overraskelse.
Det er service på meget højt niveau.
Mange tak for det.
Hvis Bo ikke læser denne mail, må I hilse ham og sige mange tak for hans super gode service.

Reply from EICO
Vi fik installeret en Eico emhætte Distante 90 WS SM plant med loftet i 2018 med tilhørende motor Amt09. Desværre er det den værste emhætte vi nogensinde har stødt på. Vi syntes den sugede nogenlunde straks efter installationen men den er over de sidste 3 år bare blevet værre og værre. Den suger slet ikke. Køkkenrulletesten er som ved monteringen meget slap og uændret men efter feks bare én gang woktilberedning drypper det ned med fedt/olie hele vejen rundt i kanten af emhætten og vi har et fedtlag OVERALT i køkken/alrum, flader, gulve og ting. Det er frygteligt. Vi glider på gulve 😱 Det er et proff aut ventilationsfirma der installerede det i 2018. Vi kontaktede Eico for mulig problemløsning eller bud på hvad der kunne være galt, men fik ingen hjælp idet garantien var udløbet. De kunne ikke en gang oplyse hvad et muligt problem kunne være. Filtrene renses efter hvert brug og der er intet fedt at se eller mærke i rørene. Vi fik oplyst i 2019 at vi skulle tænde emhætten 10 min før og efter samt lave luftgennemstrømning ved at åbne et vindue (meget kold løsning) men intet hjælper. Så vi aner ikke hvad vi skal gøre. Der er direkte kort aftræk med en enkelt bøjning, så det er heller ikke her fejlen ligger. Øv øv. Vi kan på INGEN måde anbefale disse produktet. Det er seriøst kun en pyntegenstand! Vi havde en gl Rondo Thermex før og den virkede upåklageligt i 15 år!!! Vi kan på ingen måder anbefale Eico. Købte iøvrigt også en kogeplade i samme forbindelse og den blev byttet 3 gange pga fejl. Vi kan på ingen måde anbefale dette firma eller deres produkter. Spild af penge 😔

Reply from EICO
Jeg har fået den fineste service, jeg længe har mødt.
Vores fjernbetjening er gået i stykker efter flere år og på ingen tid, fik jeg sendt en ny betjening uden beregning. Da jeg ikke kunne parre betjeningen med emhætten blev jeg ringet op indenfor få timer og guidet igennem.
Nu virker alt og jeg har kun mødt søde mails og opkald, fyldt med imødekommende mennesker. Og helt uden en opkrævning.
De lever i den grad op til god service.

Reply from EICO
Det undre mig virkelig meget at andre skriver omkring kundeservice at den er super god…
Har forgæves forsøgt at træffe den såkaldte formidable kundeservice i 3 dage uden held, hverken på mail eller telefonen…
Så 1 stjerne fra mig, mega dårlig kunde service
Super godt produkt, bare der ikke bliver problemer med det….
Tak til Finn for en super behandling da det endelig lykkes at komme igennem.

Reply from EICO
Hurtig respons og venlig kundekontakt. Super god service.

Reply from EICO
Vi overtog for et år siden et helt nyt hus og dermed også et helt nyt køkken og nye hårde hvidevarer. Vi valgte en emhætte fra Eico fordi den var super smuk og vi antog også, at den selvfølgelig virker. Jeg giver Eico 1 stjerne fordi de har sendt service montør ud flere gange, det er god service. Men jeg kan desværre ikke give flere stjerner, for jeg har aldrig oplevet så ringe en emhætte. Den suger nærmest ikke, alt em fra madlavning ryger alle andre steder hen end op i selve emhætten. Kan den holde et stykke køkkenrulle ? Det er testen man bruger og ja det kan den, ja men kan den suge em og røg og andet fra madlavningen - nej det kan den ikke. Så vi står med en fuldstændig uduelig emhætte og kan intet gøre. Det er også undersøgt flere gange om installationen er udført korrekt og der fandt man en fejl på spjældet som vi fixet, desværre hjalp det ikke synderligt. Vi er virkelig kede af vores Eico produkt 🙁

Reply from EICO
Jytte har været virkelig hjælpsom, og det har været en fornøjelse at få hjælp fra hende. Dog mangler jeg at hun kunne give mig en samlevejledning på min Emhætte, så jeg selv kunne fejlfinde.

Reply from EICO
Veldig fornøyd med Eico, kanskje det beste servicesvaret jeg har opplevd. Jeg forventet ikke noe svar, men fikk et positivt svar på forespørselen min om hjelp, og den kom veldig raskt. Løsningen som ble foreslått var flott, tussen takk!

Reply from EICO
Vi har i forvejen en emhætte og et vinkøleskab fra Eico. Ringede for at få råd omkring valg af opvaskemaskine. Super god service. Tak for det.