See what reviewers are saying
Company replied
Als er op trustpilot 0 sterren gegeven zou kunnen worden had Andriez ze alle 0 verdient. Dit is een directe Ali Express oplichter die: - veel te hoge prijzen hanteert - niet reageert op vragen - m... See more
Mijn dochter heeft een grijpmachine als verjaardagscadeau gekregen. Helaas werkte hij niet. De grijparm ging niet naar links en rechts. Andriez kwam met een mooie oplossing. Het geld werd terug gestor... See more
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geen pakket ontvangen. Legt schuld bij anderen.
Doet ook zaken via Bol. Legodoos gekocht. Meteen betaald. Maar nooit gekregen. Geven de schuld aan DLH (terwijl ALLE andere pakketten van DHL wel gewoon op tijd zijn). Aantal keren contact gezocht. Geen contact. Bol overgenomen. Zij hebben wel bericht gekregen. Bol heeft het afgehandeld (daarvoor mijn dank!). Helaas ook opletten bij winkels als tussenpersoon.
Slecht product nooit meer hier bestellen
Slecht product zonder juiste schroeven en beschadigd. klantenservice reageert niet op berichten. Nooit meer hier iets bestellen!
Zipper voor ritssluiting
De zipper voor een ritssluiring op woensdag 29 januari j.l. besteld en op zaterdag 1 februari j.l. per briefpost ontvangen,goede service
Bestelling niet geleverd
Ik had veters besteld en die zouden de volgende dag geleverd worden. Ja dus niet. Geen reactie. Alleen bedankt voor het bestellen, en we laten het je weten wanneer ze besteld worden. Ze staan op " nabestrld" terwijl ze op geeoon voorraad zijn.
vlotte levering
vlotte levering, enige wat nog ontbreekt is een track&trace via mail of status updates via mail zodat je op de hoogte blijft
Heb op donderdag een bestelling…
Heb op donderdag een bestelling geplaatst en betaald.
Op zondag gevraagd wanneer ik het in ontvangst kon nemen. Heb in de mail aangegeven aangifte van oplichting te doen indien ik niet binnen 24 uur een reactie zou ontvangen.
Kreeg een mail van een medewerker genaamd Maarten dat ik geduld moest hebben en niet moest dreigen met aangifte. Ik zou het op dinsdag waarschijnlijk in de brievenbus ontvangen nu dinsdag en niets ontvangen. Wederom mail gestuurd maar geen reactie ook niet in de stam. Wacht nog tot donderdag als ik dan nog niets binnen heb volgt er aangifte van oplichting. Tevens maak ik dan een melding naar het betaalplatform van dit bedrijf.
Helaas is het niet mogelijk om 0 ☆ te kunnen geven.
Verkeerd product geleverd
Verkeerd product geleverd. In plaats van netjes oplossen ongelijk niet toe willen geven.
WAARDELOOS!
Erg teleurgesteld in mensen (erg verdrietig ben)
Waardeloosbedrijf, ik las een revieuw net, als je nul sterren kon geven dan deed ik dat !!
Ze doen alles om hun straatje schoon te vegen. Meer zeg ik er niet over, ga mn woorden er niet meer aan vuil maken, ben heel erg teleurgesteld in mensen !! En ik raad niemand dit bedrijf aan,erg jammer allemaal, geld krijg ik niet terug plus mijn pakket krijg ik ook niet terug !! Schandalig gewoon,ze hadden wel gelijk dat we te laat waren met retouren,maar bol.com zei dat we nog zoveel dagen hadden, dus dachten wij we zijn optyd, maar niet dus, dus Andriez had daar wel gelijk in, maar om mijn pakket niet terug te geven aan ons, en dat ze beweren dat ik m niet terug wilde, nou sorry dat heb ik nooit gezegd in de mail, maar krijg mn geld ook niet !! Dus geen geld terug en ook mn pakket niet terug, (kerstboom) kwalijke zaak, als je zo met mensen omgaat !!
Mvg Fam Frank
Het handdoekenrek voldoet niet aan verwachting
Het pakket was snel ontvangen en goed volgbaar met de track en trace.
Het bestelde rvs handdoekenrek is echter niet zoals verwacht. Het is zeker geen RVS. Ik had graag hierover willen bellen,maar je kan alleen emailen. En mag zelf de retourkosten betalen. Ik vind dat het een misleidende tekst is bij het artikel en daarom niet terecht.
(Overigens beantwoorden zij de email wel, dat het wel metaal is, het is aluminium , dus wel roestvrij staal? )
Heb 4 koffer sluitinkjes besteld op…
Heb 4 koffer sluitinkjes besteld op 1.12.2023 en na 10 dagen gevraagd wanneer deze worden geleverd. Deze staan op nabestelling. Na een dag kreeg ik een bericht dat ze besteld zijn maar uit buitenland komen rechtstreeks van de leverancier. Hehe vandaag ontvangen. Maaar als ik deze had bestel bij AliExpress zouden ze binnen 12 dagen aanwezig zijn en ook nog veeeel goedkoper en voor 6 stuks.
Kapot artikel ontvangen
Kapot artikel ontvangen. Artikel teruggestuurd. Krijg maar geen reactie via de mail. Slechtste ervaring ooit!
Mooie artikelen
Mooie artikelen, precies zoals omschreven, snel geleverd.
Keurig op tijd geleverd en product…
Keurig op tijd geleverd en product voldoet aan verwachting
Geen problemen
Was me niet duidelijk of het bestelde jasje voor onze hond retour kon en dat was inderdaad geen probleem. Goede maat was er niet dus geld werd snel terug gestort!
Reageren niet op mail na klacht over kapot product
Electrisch Product binnen 4 weken niet-werkend.
Heb 2 maal een mail gestuurd maar totaal geen reactie .
Zijn alleen via mail bereikbaar.
mooie kaarten waar we erg blij mee zijn…
mooie kaarten waar we erg blij mee zijn ik ga zeker nog wel vaker een bestelling voor een bejaarde zieke moeder doen ben zeer te vreden hier over
IK BEN BEDONDERD!!!
IK BEN/VOEL ME BEDONDERD!!!! Hor tentje blijkt dood leuk te komen van Aliexpress terwijl ik in de veronderstelling was dat de hor tent een heel stuk beter was dán Aliexpress. Ik vind het afzetten en oplichting als je via aliexpress spullen besteld die je dan in je eigen webshop gaat verkopen en voor meer geld dan Aliexpress er voor vraagt. Als ik van die aliexpress troep wilde had ik em daar zelf wel besteld!! Maar ik wist dus niet dat het hor tentje van Aliexpress is toen ik de order deed bij Andriez. Ik vind dat de webshop eigenaar eerlijk had moeten vermelden dat dit hor tentje ook via Aliexpress te bestellen is zodat de koper weet dat het die slechte aliexpress kwaliteit heeft. Want iedereen weet dat web winkels zoals aliexpress rond uit ontzettend slechte kwaliteit en meuk is.
Ook heel slecht van deze Andriez webshop vind ik dat er op de website geen duidelijke button staat waarmee je in contact kan komen met de Andriez webshop eigenaar. Er staat ook helemaal geen informatie over de vestiging van de webshop en er is gewoon geen info te vinden dus als je betaald hebt en niks ontvangt kan je bij politie niet eens aangeven wie je opgelicht heeft. Ik zal nooit meer bestellen bij deze webshop en kan Andriez dan ook écht niet aanraden! De communicatie is zoals ook andere mensen in hun recensies bevestigen heel erg slecht en de product beschrijving schiet erg te kort. En over de eerlijkheid van de herkomst van de aangeboden artikelen is het duidelijk lijkt me en dit zou veel meer transparantie moeten hebben. Kortom, iedereen moet het zelf weten of ze bestellen bij deze webshop maar ik never nooit meer!! Ik voel me minimaal voor de gek gehouden en ontzettend misleid!!!!😤😠

Reply from Andriez
Ik heb enkele maanden geleden eierdozen…
Ik heb enkele maanden geleden eierdozen besteld die allemaal op dezelfde hoek beschadigd waren. In eerste instantie leek 't netjes opgelost te worden. Op verzoek heb ik foto's en een video gestuurd. Maar daarna bleef 't stil. Geen enkele respons meer op mijn mails.
Update 12 juli: ik heb gisteren een mail ontvangen ("hoe kunnen we 't oplossen?") en daar op gereageerd. Het is niet juist dat Andriez mij meerdere keren heeft benaderd en geen respons van mij heeft ontvangen. Jammer dat dit zo doorgaat en Andriez hier 't eigen straatje probeert schoon te vegen.
Update 15 juli: Andriez heeft inmiddels de kosten teruggestort. Blijkbaar waren mijn mails in hun spam terecht gekomen en waren zij in de veronderstelling dat ik niet gereageerd had.

Reply from Andriez
Twee horlogeglazen besteld, blij met mijn bestelling
Twee horlogeglazen besteld die ik nergens anders met duidelijke afmetingen kon vinden, voor een redelijke prijs en snel geleverd. Alternatief was direct uit china (waar sowieso dit soort onderdelen vandaan komen), maar dan kon ik nog twee maanden wachten en dan heb je geen garantie dat je het juiste product besteld, moeilijk te retourneren, etc. Communicatie met verkoper was snel (vraag over de dikte van het glas) en levering zoals beloofd binnen drie werkdagen. Toch trots op mezelf dat ik het horloge van mijn vriendin met mijn eigen mannenhanden heb gerepareerd :D Verkoper gevonden via bol.com
Glazen kistje
Wat een service artikel kwam stuk aan foutje van de transporteur maar Andriez stuurde gelijk een nieuwe toe en iedereen was blij dat het kistje op tijd was
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.