Jeg fik udført et arbejde d. 11. juni. Ved et uheld har jeg betalt den efterfølgende faktura to gange. Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med firmaets bogholderi. Opringninger til firmaet har... See more
See what reviewers are saying
Hvis jeg ku gi minus stjerne havde jeg gjordt det! Vi kontaktede Akut VVS Service, fordi vi havde et problem, som skulle undersøges. Da vi talte med dem i telefonen, fik vi ikke oplyst, h... See more
Meget, meget dyrt. 9000 kr. for en halv times arbejde. Ingen brug af materialer. Det havde været rimeligt, at nævne den høje pris i telefonen. Fik sat prisen ned til 7000, men det er stadig alt for... See more
Oplevet samme situation som andre nævner. Ringede pga utæt vandbeholder. Fik at vide de ville kontakte mig om en serviceperson men ikke at opringningen kostede 3000kr(+moms) Han dukkede op 10... See more
No history of asking for reviews
Hold jer væk fra dette firma
Hold jer væk fra dette firma.
De var hos mig i 20 minutter og sendte en regning på 4000 kroner, som overhovedet ikke stod mål med det nemme arbejde der blev udført. Forfærdeligt firma.
Som alle andre skriver herinde
Som alle andre skriver herinde. Svindel!!!!
Meget lille simpel service med en radiator. Derefter regning på 8216 kr. Det er fint med akutgebyret på 3000, men resten?????????
Umoralsk og uacceptabel måde at drive forretning på.
Det er banditter i håndværkertøj.
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK!
Dette firma skal lukkes og slukkes.
Jeg var desværre ikke klar over hvor dårlig anmeldelser de har her på nettet inden jeg bestilte arbejde hos dem.
Det hele startede med at de skulle ud og kikke på min gulvarme der var stoppet med at funger. I den forbindelse fik de skiftet en pakning som de har overspændt. De pakning sprang og der kom vand fra fjernvarmen i huset. Dette har så stået på i flere dage da vi var på ferie. Så vi kommer hjem til en alvorlig vandskade!
Så det bliver en forsikrings sag.
MEN dette firma var ikke i stand til at udbedre fejlen 3 gange. Og derfor har vi mistet tillid til dem. En ting er at de ikke kan overholde aftaler. Møder ik op til tiden. Arbejdet er enormt mangelfuld. Og deres medarbejder virker til at de er påvirket af stoffer mens de er på arbejde.
Vi har nu valgt at finde et andet firma til at udføre arbejdet og skal i gennem en længere proces da de er ansvarlige for denne skandale.
Dette firma hvis de overhoved svarer vil påstå at de er bange for at komme ud til mig 3. Gang for at udbedre denne skade. Hvilket vi har afvist. Vi har afvist at give dem 3. Forsøg da de ikke er i stand til at udføre dette arbejde! Og vi har ingen tillid til dem. De har ødelagt vores hus og nu prøver de at slippe afsted med det.
HOLD JER VÆK FRA DENNE AMATØR FIRMA!
Hold jer VÆK
Hold jer VÆK
latterligt firma jeg ringede en fredag kl ca 16 fordi jeg have en radiator der dryppede vand ventede 2 timer på der kom en vvs´er han gjorde alt værre oversvømmede mit gulv slukke for varmen og sagde ring til din forsikring mandag og køre igen jeg fik så en regning på 8000 kroner!
Meget dyr!
Meget, meget, meget dyrt! Jeg har fået en regning på 9000 kr får at lukke for vandet en lørdag aften. Fik ikke tjekket trustpilot:-(. Han var her i max 45 min - men det er blevet til to timer af 1850 kr. deruder 3000 kr i kørsel og så moms. Brug dem IKKE!!!
Fuldstændig SNYDE priser
Fuldstændig SNYDE priser. Vi måtte betale 8270 DK for 20 minutters arbejde, hvor de havde taget 2 timers arbejde plus 3000DK i kørsel i kbh.
De har været i tv programmet “kontant” for deres snyd og VVS foreningens formand fortæller Danmarks radion, at han aldrig vi bruge dem og de for øvrigt er ikke autoriserede!
Brug den aldrig!
Min gamle mor fik dem ind til sin…
Min gamle mor fik dem ind til sin lejlighed hvor de var i 20min. og intet lavede. Regning lød på 8035 dkr.
Hold jer væk fra dem
Rimelig hurtigt, meget dyrt
De kom ud rimelig hurtigt men det var også hjernedødt dyrt, spurgte om pris i telefonen, fik bare oplyst en timepris + evt. reservedele, regningen indeholdt så også 6 gebyrer og reservedelen til 3x mere end hvad Google kan finde den til. Dem ringer jeg ikke til igen
Hold jer langt væk fra dette firma...
Hold jer langt væk fra dette firma...
Vanvittigt beløb for 15 min. arbejde. Han kom hurtigt, men var her kun i 15 min. Regning på 7600 kr. !!!
Det er fuldstænding ublu priser...
Aldrig mere vil vi bruge det firma...!!
Hold jer væk
Hold jer væk. Firmaet har før været i søgelyset i medierne, blot under et andet navn.
Massere af forskellige hjemmesider med forskellige numre der for får firmaet til at fremstå ugennemskueligt.
Over 8000 kr. for en aftapninsventil der havde sat sig fat og så blot tog Max 10 minutter at lave. Desværre tog jeg en dum beslutning og handlede i hastværk uden at søge på priserne, da aldrig havde forstillet mig en pris i den klasse.
Dybt uetisk og umoralske priser og jeg forstår ikke at man med god samvittighed vil arbejde for så uetisk en virksomhed. Udover priserne er det nok det jeg undre mig mest over.
Overbetaling
Overbetaling! 4000 kr for at skifte en skylleknapsmekanik på et toilet.
Jeg kunne have købt et nyt toilet.
Deres timepris er 1000 kr / time med moms.
De er responsive på at få deres betaling kørt igennem, men deres priser er alt alt for høje.
10.000,- for 8 minutters arbejde.😡
10.000,- for 8 minutters arbejde.😡
Vi havde en fredag eftermiddag pludselig intet vand.
Vi ringede til Akutgruppen der kom,og kunne konstatere at det var vores BWT anlæg der havde fejl.
Ved at dreje en bypashane havde vi vand igen.
Han var hos os i 8 minutter.
Vi fik en regning på 9.941,33 kr. for besøget.
Vi må fraråde folk at bruge firmaet, de udnytter på det skammeligste at man er i nød.
Pas på
Pas på, pas på. Akutgruppen køber sig til automatisk at ligge øverst, når du googler efter VVS-service. Når du tror, du ser linket til din vanlige VVS-montør - i mit tilfælde Brdr. Jensen i Lyngby - kommer de ind foran på listen, så man automatisk kommer til at ringe til dem. De opgiver ikke navnet på deres firma, når man ringer op, og når du viderestilles til VVS-afdelingen, får du bare en person i røret. Man tror, man taler med sin normale VVS-montør, men i virkeligheden har man et callcenter i Jylland i røret. Vi skulle have en vandvarmer skiftet. Det har kostet spidsen af en jetjager, og montøren har foreløbig været her tre gange, uden at opgaven er løst.
Tilføjelse: Jeg har netop haft virksomheden i røret igen, da der er problemer med vandtrykket, efter at de har sat vandvarmeren op. De vil kun komme forbi mod betaling, fordi der er gået tre uger, siden de var her sidst. Da jeg sagde, at det er virkelig dårlig kundeservice, smækkede de røret på. Så har man lært det. Aldrig, aldrig kontakte det firma, er mit bedst råd.
Vanvittig dyrt!
Vi bestilte Akutgruppen til at komme og fikse et utæt afløb under køkkenvasken. Det tog den unge mand mindre end 5 minutter at stramme på rørene og fikse problemet. For den "service" sender man en regning på 2.137 kr. hvoraf man påstår at der er brugt 1½ time på stedet. Helt hen i vejret. Fuldstændig uanstændigt. Brug alrdig Akutgruppen!
Benyt ikke Akutgruppen
Jeg henvendte mig med et akut problem, og blev oplyst et haste-gebyr på kr. 3000,-
Jeg accepterede gebyret, og der ankom en medarbejder hurtigt efter. Klokken har været omkring 14 på en fredag. Han brugte 10 min på at konstatere, at han ikke kunne hjælpe, og han gik igen.
Dette medførte en regning på 8500,- !!!
Helt absurd og uden fundament i virkeligheden. Der kom en meget lang række ekstra gebyrer på, og slutteligt var alle priser naturligvis oplyst uden moms.
Akutgruppen er et svindelforetagende, og alle bør undgå at benytte dette firma.
Meget dyrt
Meget, meget dyrt. 9000 kr. for en halv times arbejde. Ingen brug af materialer. Det havde været rimeligt, at nævne den høje pris i telefonen. Fik sat prisen ned til 7000, men det er stadig alt for meget.
Til sammenligning har vi tidligere haft en slamsuger ude akut en søndag med en slamsuger til 6 mio. kr. De tog under 4000 kr.
De skal dog have ros for, at komme samme dag vi ringede og fixede vores afløb.
Dårlig behandling
Positivt: Kom dagen efter opkald, trods det ikke var anmeldt som akut.
Negativt: Kikkede på afløbsproblemet, forsøgte at finde afløbet med en motoriseret split, men opgav efter 5 minutter, da afløbsrøret er gemt bag en metal-vandlås.
Oplyste at det krævede et hul i metalplade, som han ikke kunne lave. Kørte derefter - og sendte en regning på kr. 3.782 (2 timer à 1.250 + bil + materialer + afskrivning af lager + administration + moms). Helt uhørt. Mange penge for ingenting. Afløbet er stadig stoppet-