See what reviewers are saying
Hvis jeg ku gi minus stjerne havde jeg gjordt det! Vi kontaktede Akut VVS Service, fordi vi havde et problem, som skulle undersøges. Da vi talte med dem i telefonen, fik vi ikke oplyst, h... See more
Meget, meget dyrt. 9000 kr. for en halv times arbejde. Ingen brug af materialer. Det havde været rimeligt, at nævne den høje pris i telefonen. Fik sat prisen ned til 7000, men det er stadig alt for... See more
Oplevet samme situation som andre nævner. Ringede pga utæt vandbeholder. Fik at vide de ville kontakte mig om en serviceperson men ikke at opringningen kostede 3000kr(+moms) Han dukkede op 10... See more
No history of asking for reviews
Ekstrem forfærdelig oplevelse – regning på over 11.000 kr.
Hvis jeg ku gi minus stjerne havde jeg gjordt det!
Vi kontaktede Akut VVS Service, fordi vi havde et problem, som skulle undersøges. Da vi talte med dem i telefonen, fik vi ikke oplyst, hvad det ville koste, eller at det potentielt kunne blive en regning på over 11.000 kr.
De sendte en medarbejder ud, som talte norsk, og det var svært for os at forstå, hvad han forklarede. Han undersøgte problemet, men løste det ikke. Det eneste, han reelt nåede, var at kigge ned i vores afløb med et kamera.
Han fortalte, at der var noget, der skulle bruges for at kunne ordne problemet, men at værktøjet tilsyneladende var i en arbejdsbil, som var på værksted. Derfor kunne problemet ikke løses ved besøget.
Han var hos os i knap 15 minutter, og problemet var stadig ikke løst bagefter. Vi måtte derfor have vores boligselskab til at sende andre ud for at få det ordnet.
Over en måned senere modtog vi så en regning på over 11.000 kr. for besøget.
Vi synes, det er meget svært at forstå, hvordan et besøg på under 15 minutter, hvor problemet ikke blev løst, og hvor der primært blev foretaget en undersøgelse med kamera, kan ende med en regning på over 11.000 kr. – især når vi ikke på forhånd blev informeret om, hvad det ville koste.
Efter udført arbejde er det umuligt at få kontakt til firmaet!
Jeg fik udført et arbejde d. 11. juni. Ved et uheld har jeg betalt den efterfølgende faktura to gange. Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med firmaets bogholderi. Opringninger til firmaet har givet løfter om hjælp flere gange. Intet er sket. Nu kan jeg heller ikke få kontakt telefonisk eller via den oplyste mailadresse. Jeg oplever det uhæderligt! 0 stjerner!
Total scam firma
Det er en total joke. En mand kommer og skruer et rør fra hinanden og fjerner lidt snavs og skruer det sammen og går igen. Knap 3000 kr som jeg skal betale til en konto i Litauen. Skulle have tjekket trustpilot!!!!!
Hold jer væk fra dette firma!
Min oplevelse med Akut VVS Service har desværre været meget dårlig.
Jeg kontaktede virksomheden, fordi jeg havde et problem med et rør og ønskede en vurdering af problemet samt et eventuelt tilbud. Jeg fandt virksomheden via Google og var i den tro, at jeg kontaktede en lokal VVS’er.
Medarbejderen spurgte, om jeg var hjemme, da de havde fået et afbud og derfor kunne sende en montør med det samme. På intet tidspunkt under telefonsamtalen blev jeg oplyst om, at besøget var betalingspligtigt, hvordan tiden blev afregnet, eller hvad jeg kunne forvente, at det ville koste.
Montøren var hos mig i omkring 5 minutter. Han konstaterede, at et afløbsrør sad skævt, satte det på plads med hænderne og oplyste, at der ikke var behov for yderligere arbejde.
Efterfølgende modtog jeg en faktura på 2.137,33 kr. Virksomheden har efterfølgende forklaret, at de fakturerer fra montøren kører fra deres adresse, til han er retur. Jeg blev meget overrasket over, at et besøg på få minutter kunne udløse fakturering svarende til 1,5 times tidsforbrug – særligt fordi jeg var af den opfattelse, at jeg havde kontaktet en lokal VVS’er i København.
Da jeg forsøgte at kontakte bogholderiet for at få en forklaring, var telefonen gentagne gange lukket med beskeden om, at den var “lukket i dag”. Da jeg til sidst fik fat i en person, som jeg formoder er virksomhedens ejer eller leder, blev jeg mødt i en meget ubehagelig tone. Jeg fik gentagne gange ikke lov til at tale færdig og blev blot henvist til at sende en mail til bogholderiet.
Jeg har efterfølgende haft en længere mailkorrespondance med virksomheden, men de har fastholdt fakturaen uden at forholde sig til det, som efter min opfattelse er sagens kerne: at jeg aldrig blev oplyst om, at besøget ville være betalingspligtigt, eller at det kunne medføre en regning på over 2.000 kr.
Jeg har fuld forståelse for, at en VVS-virksomhed tager betaling for sin tid. Min kritik handler ikke om, at et servicebesøg koster penge. Min kritik handler om manglende prisoplysning, manglende gennemsigtighed og en kundebehandling, som jeg desværre oplevede som både uprofessionel og afvisende.
På baggrund af hele forløbet – fra den manglende prisoplysning og den efterfølgende fakturering til den måde, min henvendelse blev håndteret på – kan jeg desværre ikke anbefale Akut VVS Service til andre.
Jeg håber oprigtigt, at virksomheden fremover bliver langt bedre til at oplyse nye kunder tydeligt i telefonen om, at et besøg er betalingspligtigt, hvordan tiden beregnes, og hvad kunden realistisk kan forvente at skulle betale. Det ville have sparet mig for en meget ubehagelig oplevelse – og sandsynligvis også for den tillid, jeg nu har mistet til virksomheden.
I øvrigt, så gemmer virksomheden sig bag en masse forskellige navne og telefonnumre. Jeg kontaktede oprindeligt VVS København. De hedder så også Akut Gruppen Danmark, Akut Kloakservice, Akut VVS Service, Akut Slamsugning.
Fup og fidus…..
Fup og fidus…..
De snyder og bedrager, og overfakturer for simple arbejdsopgaver.
Fidusen ligger i kørslen.
Prisen er helt i vejret, og for sølle 15 minutters arbejde.
Man kan ikke kontakte nogen.
Trist at disse selskaber findes.
Luk og sluk tak.
10.000 kr. for 20 min. arbejde.
Ringere til Akut Gruppen, da min fyr alarmerede at det manglede vand. En relativt simpel opgave.
De sender en ung gut ud på 19-20 år, der er der 20 min. Efterfølgende fik jeg en regning på knapt 10.000 kr. Vanvittigt absurd!
De skulle montere ny afløb på en…
De skulle montere ny afløb på en badeværelses vask. Det der fulgte med vasken originalt, stålrør og bundventil , vil de ikke bruge. Købte et nyt i plastik i dårligere kvalitet en det originale, dette kostede 1000 kr. ekstra plus moms, Førstedag 15 min. kom igen dagen efter 30min. og monterede plastik afløb uden at monterer overløbs ventil som der er krav om + der var leggage. Kom igen da vi rettede henvendelse om den manglende overløbsstuds og at der var leggage på rør. 3 Gang lykkedes det . Så kom regningen på 6066 kr. på montering. 3,5 time plus forskellige gebyrer. Det virkede som om at den montør, der udførte arbejdet, ikke var uddannet inden for vvs !!!!!!!!!!!!. Prisen var helt ude i skoven, Kvaliteten ligger langt under middel. Firmaet kan ikke anbefales.
Virkelig dårlig oplevelse
Jeg havde en utæt vandhane, som VVS'eren mente ikke fejlede noget. Han var hos mig i ca 5 minutter. Det fik jeg lov til at betale mere end 2.000 kr for. Et par dage senere sprang hanen læk og jeg fik vandskade på gulvet. Jeg ringede til dem igen, og fik at vide det var min egen skyld.
Jeg er i tvivl om de har en vvs autorisation. Kigger man på deres regnskab går de nok snart konkurs, så de forsøger nok bare at malke folk for flest muligt penge inden de skal betale næste moms regning.
Svindel og uhæderligt
Svindel og uhæderligt.
Oplyser ikke de sindssyge priser på forhånd og fakturerer uhæmmet.
Arbejde 20 minutter. Havde medtaget forkerte materialer.
12.000 kr. ex. Moms.
Hold jer væk.
Benyt ikke dette firma
Benyt et andet firma. Akutgruppen Danmark tager urimeligt høje priser. Min anbefaling er at gøre indsigelse mod en for høj faktura og tage sagen for ankenævnet mod tekniske installationer.
Hold jer væk
Hold jer væk. De vender ikke tilbage. Men sender gladelig en faktura på vurdering af opsætning af tre radiatorer, som de så efterfølgende fortæller, at det er en opgave de ikke kan løse!!!!!!
Søg på Akut gruppen Danmark - evt. tilføj Kontant.
Søg på Proff. dk - cvr.nr. 41970197
Så ved man, hvorfor man IKKE skal ringe til dem.
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte denne virksomhed
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte denne virksomhed.
Da det ikke er muligt at give 0 stjerner, må jeg give 1.
Min oplevelse med Akutgruppen har været meget utilfredsstillende.
Jeg kontaktede dem i forbindelse med en opgave, hvor der efterfølgende opstod uenighed om prisen. Den fakturerede pris stod efter min opfattelse ikke mål med det udførte arbejde, og kommunikationen omkring takster var hverken tydelig eller gennemsigtig.
Efter en længere mailkorrespondance endte jeg med at betale en reduceret pris, hvilket i sig selv understreger, at den oprindelige fakturering var urimelig.
Efter at have læst andres anmeldelser kan jeg desværre se, at min oplevelse ikke er enestående, hvilket efterlader et meget dårligt indtryk af virksomhedens måde at drive forretning på.
Jeg sidder tilbage med en dårlig oplevelse og en følelse af, at det ikke er foregået på en ordentlig måde.
Advarsel!, Brug dem ikke!!
Brug dem ikke! Jeg er 92 år og ringede en lørdag aften kl. 19.30, da mit toilet løb. Jeg sendte 3 fotos af mit toilet.
Der kom en VVS og hans kone. De lukkede for vandet og sagde, at indmaden skulle skiftes. Jeg sagde, at det ikke måtte koste mere end et nyt toilet. De fortalte, at de var nødt til at køre efter reservedele (på trods af, at de havde fået fotos). Det tog en times tid. Da jeg igen spurgte om prisen, svarede de bare, du får en regning.
Og det skal jeg lige love jeg fik.
18.374,58 kr inkl. moms!!
Servicevogn 3000kr
VVS vagt 4 timer a 1850kr= 7400kr
Servicevogn 400kr
GBG Nautichf inv. Cisterne 2017, 2630kr (koster 783kr på nettet)
Administrationsgebyr 69kr
Forbrugsmaterialer 59kr
Det lovpligtige kvalitetsledelsessystem 180kr
Miljøtiltag 7% af fakturabeløbet 961,66kr
Moms 3674,92 kr
I alt 18.374,58kr!!
Fup og svindel
Søndag d. 15.3.2026.
En diode på gasfyret viste rødt, i stedet for grønt. Usikker på betydningen, kom jeg desværre til at tilkalde "Akutgruppen" og fik besøg af to personer derfra.
Den/de fremmødte kunne ikke give nogen forklaring. Der blev hældt lidt vand på anlægget, og jeg blev anbefalet at kontakte firmaet der normalt servicerer fyret for - "Det var vist nok noget med brænderen"
De fremmødte gik og dioden lyste fortsat rødt.
For dette ligegyldige besøg kom der så en faktura på Kr. 9.640,70
Chefen for dette grådige firma hedder meget sigende "Al-Haj", som i øvrigt var under behandling i 2024, i TV-programmet Kontant.
Om dette grådige firma overhovedet sender folk ud med autorisation til at beskæftige sig med gasfyr vides ikke.
PS. VVS-Firmaet Dehlsen, der normalt kommer, var ikke i tvivl. Det var blot udendørsføleren der skulle skiftes. Sådan!
Fupfirma
Min kælder var oversvømmet, akutgruppen lovede at komme med det samme. De kom efter to timer og tyve minutter, var her i godt 15 minutter og sendte en faktura for to timers arbejde plus “akutgebyr” på 3000 kr plus moms, ialt godt 8000 kr.
Jeg meddelte at det havde jeg ingen planer om at betale og endte med at tilbyde at betale 5000 kr, hvilket stadig er for meget. Jeg har talt med Ankenævnet for Tekniske installationer som anfører, at de dømmer ud fra om der er overensstemmelse mellem fakturaen og det udførte arbejde. Det er der bestemt ikke i dette tilfælde hvorfor jeg sikkert kunne have fået medhold og nedsat fakturaen yderligere, men helt ærligt, så orker jeg ikke at føle mig i røverkløer længere. Men, som andre også anfører: HOLD JER LANGT VÆK, DET ER FUP OG SVINDEL!
Advarsel
Advarsel! Brug ikke dette firma!!
De tog over 8.000kr for at dreje på haner i Max 10 sekunder.
Firmaet er ikke til at stole på, de lyver og snyder folk med sindssyge priser.
NB:Hvis du alligevel er gået i deres fælde så klag til ‘ankenævnet for tekniske installationer’ her kan du få hjælp.
Brug ikke dette firma
Brug ikke dette firma - de tager uhæmmede høje priser og er helt ligeglade!
Jeg fik i februar 2026 besøg af Akut Gruppen Danmark ApS til at spule min kloak. Arbejdet tog omkring 30–45 minutter, men regningen lød på hele 4.282 kr. Jeg har tidligere fået udført samme type kloakspuling af et andet firma til 1.584 kr.
Næsten 2.000 kr. for et meget kort besøg uden udført arbejde
Jeg kontaktede AKUT SLAMSUGNING for at få kigget på et problem, og de kom hurtigt ud. Selve besøget varede dog kun omkring 15 minutter, og der blev hverken udført arbejde eller fundet en løsning på problemet.
Efterfølgende modtog jeg en faktura på næsten 2.000 kr., hvilket kom som en stor overraskelse. Jeg havde heller ikke anmodet om et akut udkald.
Jeg har fuld forståelse for, at der er udgifter forbundet med at rykke ud, men i dette tilfælde virker prisen efter min mening meget høj i forhold til den korte tid på stedet og det manglende arbejde.
På baggrund af denne oplevelse vil jeg desværre ikke benytte firmaet igen og kan derfor heller ikke anbefale dem.
Snyd
Rigtige svindlere.. fik sat to skruer i et toilet og fuget ved gulvet. Alle priser er totalt skruet op. Fik en regning på 3.800,-
Fup! 4000,- for 10 min.
Vi havde en stoppet vask og jeg fik i skyndingen ikke tjekket trustpilot forinden. VVSeren kom, var høflig og effektiv. 10 min senere var han hurtigt ude af døren. Herefter fik jeg en regning på 3900,- hvor der er faktureret 1,5 times arbejdstid (knap 2000kr) OG et tillæg på 800kr for at fjerne en prop i røret.
Det er SÅ frækt som det overhovedet kan være og jeg er ked af, at sådanne firmaer ikke stilles til regnskab for deres forretningsmodel. De svarer ikke på mails eller tlf opkald.
ØV!
Michael, Nørrebro