072-PC toppers
ik heb hier ongeveer 2 maanden geleden een laptop
HP elitebook gekocht en werkt als nieuw en ziet er ook zo uit, ben ook zeer tevreden over de uitleg en het geduld hoe al mijn vragen beantwoord werden.
een tevreden gebruiker
Hans Krol
Wij van 072-PC kunnen u uitstekend helpen met diverse computerproblemen. Of het gaat om een langzame computer, software oplossingen of de aanschaf van een nieuwe laptop of PC, wij nemen uw zorgen uit handen! Naast nieuwe PC's en laptops verkopen wij ook refurbished exemplaren. Voordat we aan een opdracht beginnen zullen we een duidelijke inschatting geven van wat de kosten zullen zijn. U betaalt achteraf als u 100% tevreden bent. Persoonlijke service en tevreden klanten! Klanten beoordelen ons met 5/5 Prijswinnaar! Winkelier van het jaar 2019 Servicegericht! Te bereiken via mail en telefoon 2 Jaar garantie! Ook op refurbished U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden, als u vooraf belt kunt u meteen geholpen worden!
Kamerlingh Onnesstraat 18, 1821 BP, Alkmaar, Netherlands
ik heb hier ongeveer 2 maanden geleden een laptop
een tevreden gebruiker
Hans Krol
2 jaar geleden de eerste HP Elitebook hier aangeschaft voor onze oudste dochter. Goed advies, snelle levering en een goed prijs-kwaliteit. Die laptop voldoet nog elke dag. Vorig jaar een HP Z-book voor onszelf gekocht en nu een extra HP Elitebook voor de volgende dochter die gaat studeren. Reacties en advies via de app is zeer snel. Laptop geleverd binnen enkele dagen en voldoet aan de verwachting. Volledig geinstalleerd en gebruiksklaar geleverd.
Mijn beeldscherm bleef maar de melding geven van no signal. Ook bij een geleend scherm.
PC Alkmaar heeft hem kosteloos voor mij nagekeken. En kreeg ik hem werkend terug.
Super aardig en een top Service.
Ik kom er al jaren en beveel het iedereen aan.!!
Voor mijn dochter een laptop gekocht bij Steven, de eigenaar van deze leuke en nette firma, gewoon super goede uitleg gegeven aan mijn dochter die van alles wilde weten, Steven nam alle tijd en hij heeft alles helemaal in orde gemaakt voor een zeer schappelijke prijs, als er dan al wat mee is (tot nu toe nog niet 3 maanden in gebruik) kan je gewoon terug in de regio en maakt hij het. Veel beter hier te kopen als dat je een dure HP koopt bij een zeer grote mondiale firma zonder enige goede review op Trustpilot...
Bij 072PC kan je prima terecht!!!
Ik had een pc voor mijn dochter gekocht. Met de Windows update heb ik teveel lopen rommelen in de pc en ik kwam er niet meer uit.
Ik ging terug naar PC-072 en ben daar direct en keurig geholpen. Daar ik een bonnetje voor arbeidsloon verwachtte, kreeg ik als antwoord: Nee, je hebt hem toch hier gekocht ☺️
Inderdaad een zaak MÈT service. Hier kun je met een gerust hart je PC kopen. Mocht er alsnog een probleem met de computer zijn, dan kun je op een goede service rekenen. Dit heb ik persoonlijk ervaren. Mijn webcam stopte met werken en toen het vervangen van de camera niet hielp bleef Stefan naar een passende oplossing zoeken. Ik werd goed, vriendelijk en snel geholpen en mijn webcam doet het nu wel.
Learn more about other kinds of reviews.