Oplichting. Kleine bestelling geplaatst. Na 4 weken nog niets ontvangen. Geen communicatie mogelijk. Als ik nul sterren kon geven was dat passender.
See what reviewers are saying
Zoals iedereen al zegt ben ik ook opgelicht. In het verleden was alles hier top geregeld en kwamen bestellingen gewoon binnen. KOOP HIER NIETS. contactformulier invullen heeft geen zin. ze stur... See more
23 januari wat besteld zo te zien met me domme hoofd want lees hier nu al dat veel mensen problemen met leveringen hebben ik wacht nog steeds op me producten ze reageren niet op mail of wat dan ook nu... See more
Company details
Information provided by various external sources
Party spullen om te roken, te snuiven, te kweken en alle gadgets die jouw weekend zo compleet maken. Van lege buisjes tot natrium en van paddokweekset tot wietzaadjes. Alles discreet verstuurd, uit voorraad leverbaar en tegen groothandel prijzen. Onze wapshop en chillwinkel heeft 500 producten uit voorraad leverbaar.
Contact info
Oplichting
Als ik nul sterren kon geven was dat passender.
Redelijk grote bestelling geplaatst
Redelijk grote bestelling geplaatst, betaald, niks ontvangen , 2 tickets aangemaakt, geprobeerd te bellen maar telefoonnummer neemt geen voice mail meer aan.
Met andere woorden : OPLICHTERS !!
Luister je kan beter je geld weggooien…
Luister je kan beter je geld weggooien want je bestelling komt toch niet binnen.
Op 22-11-2025 een bestelling geplaats…
Op 22-11-2025 een bestelling geplaats te waarde van 87,19 onder bestelnummer ORD-221125600864794 en ondanks meerdere emails en tickets heb ik nog steeds niks mogen ontvangen. Lijkt alsof sinds november 2025 iets is mis gegaan met de webshop, ze zijn nog wel online maar versturen geen van de bestellingen....
Waardeloos
Inmiddels 3 weken aan het wachten.
Geen reactie op een mail gekregen.
Failliet?
OPLICHTERS
Zoals iedereen al zegt ben ik ook opgelicht.
KOOP HIER NIETS.
contactformulier invullen heeft geen zin. ze sturen niks terug.
wapwinkel = wrakwinkel
9 maart besteld en niks ontvangen.
mail wordt niet op gereageerd en die ticket doen ze ook niets mee.
Ben blij dat ik niet meer besteld heb.drummer
Ik heb 11 maart iets besteld hier en…
Ik heb 11 maart iets besteld hier en ook niks ontvangen.
Normaal gesproken worden de spullen van deze website snel verzonden.
Er zal wel iets aan de hand zijn daar.
Winkel is nep
Winkel is nep, er wordt niet meer verstuurd. Communicatie is er niet.
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel. 10 januari 2026 een bestelling gedaan, ik kreeg de bevestiging en verder niets. Geen bestelling binnen gekregen en na herhaaldelijk gemaild te hebben geen reactie terug gekregen. Bestel hier niet!
SCAM ..
SCAM ... HEEL Slecht . 01 maart 2026 bestelling gedaan. Niks ontvangen en ze reageert niet . Neppe website . SCAM
Wapwinkel zijn oplichters sinds…
Wapwinkel zijn oplichters sinds 3maanden niks meer geleverd geen contact geen reactie email kan nergens me geld terugstorten Wapshop is hele andere mensen worden gek gemaild gebeld ze staan er helemaal buiten werd zelf teruggebeld door Wapshop top service 5sterren voor Wapshop onthoudt die
Wapwinkel leverd niet en is niet bereikbaar
Had ik maar de reviews gelezen,maar te laat bestelling geplaatst 26-02-2026 maar niks ontvangen zijn niet bereikbaar reageren niet op support-ticket,Wat gooit dat bedrijf zo zijn eigen ramen in terwijl het al jaren goed ging laatste bestelling in september werd ook netjes geleverd.Mensen wees gewaarschuwd NIET BESTELLEN MEER BIJ WAPWINKEL.NL
Bestelling gedaan nooit ontvangen en bedrijf niet bereikbaar
Bestelling gedaan, ontvangstbevestiging met ordernr per mail gekregen. Bestelling niet ontvangen, email naar support en verkoop mailadres gestuurd die komen onbestelbaar retour. Contactformulier via website ingevuld maar het veld waar je je emailadres moet invullen is geblokkeerd en het is een verplicht veld dus je kunt het formulier niet versturen. Duidelijk oplichters.
Niet betrouwbaar
Ik heb nog steeds niets gekregen, besteld en betaald op 14/2. Geen levering langs PostNL
Niet te bereiken noch telefonisch noch per mail.
Lijkt sterk op oplichting!
Mijn spullen niet gekregen zijn…
Mijn spullen niet gekregen zijn oplichters 75 euro lichter en niks gekregen ze zijn niet te bereiken dus mensen pas op
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.