Dårlig service!!!
Dagen før reisen hadde jeg avtalt en Flytaxi-tur tur-retur på telefonen, men jeg mottok ikke noen bekreftelse. Dagen etterpå fant ingen av de tilgjengelige bilene fra Flytaxi meg på listen til henting. En annen kunde, som hadde bestilt bil til sin gruppe, var snill nok til å ta meg med – de hadde fast pris for sin tur. Min adresse var 1,5 km unna deres, og Flytaxi-sjåføren var både uhøflig og aggressiv, og krevde at jeg skulle betale nesten 700 kr for tilleggs turen. Etter at jeg klaget og ringte kontoret deres, ble jeg informert om at det var greit å betale KUN 450 kr, og de måtte beklage for at jeg hadde ventet på bilen i en halv time, og at en annen kunde måtte ta meg med. Deres handlinger var klart et forsøk på å overbelaste meg med nesten 700 kr, eller til slutt 450 kr.
Dette er den dårligste drosjetjenesten jeg har opplevd i hele Norge, og den mest uhøflige og aggressive sjåføren! Folk bør læres opp til å kommunisere på en høflig og profesjonell måte med kundene sine, og ikke minst bør dere anerkjenne når dere gjør feil. En slik tjeneste vil jeg ikke betale for eller bruke igjen – NEI TAKK!