Tdl Algade Reviews 15

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

1. Dentist

Written by the company

Søger du en kompetent tandlæge i Roskilde eller omegn til at foretage din tandbehandling? Hos Tandlægerne Algade 33 er du i trygge og dygtige hænder. Vi foretager alle former for almene tandbehandlinger og rådgiver dig professionelt om dine tænder. Vi er tandlægerne i centrum af Roskilde med stort fokus på dig og dine tænder både under og efter behandlingen

4.5

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop haft mit første besøg hos…

Jeg har netop haft mit første besøg hos Tandlægerne i Algade. Jeg har tandlægeskræk og har haft en anden tandlæge i 25-30 år, så det var lidt grænseoverskridende for mig at skulle starte et nyt sted. Men det havde jeg slet ikke behøvet at bekymre mig om. Aldrig har jeg følt mig så accepteret med min skræk som hos Louise. Jeg gik derfra og følte mig fuldstændig tryg. Så professionelt og behageligt besøg. Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det. Tusind tak - er så glad for, at mit valg af ny tandlæge faldt på netop jer.

11 November 2025

Kære Ditte
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på :-). Det betyder virkelig meget.

Service- og kunder- fokus

Jeg har lige ændret tandlægen til Tandlægerne Algade 33 for nyligt, men service er bare flot! Service- og kunder- fokuseret. Definit 5 stjerner og stærkt anbefales.

17 October 2025

Kære Shir Ley.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Den betyder rigtig meget, da vi arbejder på at give vores patienter den bedste oplevelse:-).

Rated 5 out of 5 stars

Tandklinik i verdens klasse med den allerbedste service ✨

Fantastisk!!! At træde ind i klinikken og blive mødt af den skønneste receptionist i et hjertevarme rum af tryghed og højt til loftet.
Top professionel tandlæger som alle møder en med smil, grundige forklaringer og til os med lidt nerver på ✨✨✨✨TAK!!

15 September 2025

Kære RJ

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os altid at yde det bedste vi kan og sætter virkelig stor pris på tilbagemeldinger som disse :-).

Fantastisk tandlæge 🦷

Fantastisk tandlæge 🦷
De er simpelthen så søde og dygtige alle sammen! Føler mig altid tryg og godt tilpas - og så er studierabat bare en kæmpe bonus! 🙏🏼
Har været patient hos Tandlægerne Algade 33 i Roskilde, siden jeg var barn og har gennem alle årene været glad og tilfreds 🪥

18 June 2025

Kære Rebekka
Tusind tak for den fine anmeldelser. Det sætter vi kæmpe pris på :-).

Lene og Jeanet

Absolut Danmarks bedste tandlæger. Kanon personale, der altid er smilene og venlige, specielt Jeanet og Lene. Min datter og jeg går hos Lene og hun er bare den bedste. 10 stjerner til hende. Hilsen Liv og Majbritt

20 May 2025

Reply from Tdl Algade

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-)

Rated 5 out of 5 stars

Er lige kommet hjem fra tandlægen.

Er lige kommet hjem fra tandlægen.
Det er uden tvivl Danmarks bedste og mest kompetente tandklinik.
Jeg har en voldsom tandlægeskræk, men Louise er fantastisk, og formår at få mig til at slappe af, så det ikke bliver en alt for
traumatisk oplevelse .
Stor tak til sekretær Jeanet.
Hun er altid så sød og rar.
Derfor ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ herfra.

28 May 2024

Kære Helle
Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os :-). Du må have en rigtig dejlig dag og så glæder vi os til at se dig ved næste besøg :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en rigtig god førstegangs…

Jeg havde en rigtig god førstegangs oplevelse hos Tandlægerne Algade 33. Personalet var utroligt imødekommende og venlige fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Der var ingen ventetid. Tandlægen var meget professionel og tog sig tid til at forklare alt grundigt, hvilket gjorde mig meget tryg. Behandlingen var smertefri og effektiv, og klinikken var renlig og indbydende. Jeg følte mig virkelig godt taget hånd om under hele besøget. Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne Algade 33 til alle, der leder efter en god tandlægeoplevelse.

1 May 2024

Kære Anonyme

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, tros min fobi. Den ære lægger jeg på tandlægerne Algade 33. De mødte mig og min angst med forståelse og hjælpsomhed. Gav sig god tid i hele processen så jeg kunne føle mig tryk. Forklarede mig undervejs i hele forløbet hvad de fortog sig så jeg ikke blev overrasket. Tak til Kaveh og klinikassistent og den altid søde Jeanet i receptionen

29 April 2024

Kære Ann

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os :-)

Klart anbefalelsesværdig

Virkelig venlige. En god fornemmelse af stor faglighed og iøvrigt prisvenlige

12 April 2024

Kære Lone
Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner :-). Det betyder rigtig meget os.

Jeg går normalt ikke til tandlæge

Jeg går normalt ikke til tandlæge
Men lene busk har gjort jeg kommer også næste gang så flot en behandling og alle er søde og rare jeg vil klart anbefale det sted jeg har ikke været så tryk i lang tid
Mvh kim degn

22 August 2023

Roskildes bedste tandklinik

Når man kommer fra GODT SMIL kapital-kæden, så er alle tandlæger gode. Og denne klinik er en "rigtig" tandklinik, hvor der ikke spekuleres i at udnytte kunder, men derimod i at løse konkrete opgaver og drive en klinik med glade/tilfredse kunder.
Både jeg og min hustru Claudia er blevet tilknyttet denne klinik med egen parkering i gården.
Louise Hannecke/Lene Busk samt Jeanet Zartov i receptionen tildeles hermed de 5 maksimale stjerner. Tak !!

5 April 2023

Take a closer look