Jeg bestilte nogle bremseklodser til kabinescooter hos dem, som skulle bestilles hjem fra producenten, og det hele gik perfekt, slet ingen problemer der.. Desværre blev kabinescooteren uds... See more
See what reviewers are saying
Har købt en Schuberth hjelm & Interphone F4 sæt. Begge varer var på lager og sendt 2 timer efter modtagelsen af ordre. Hurtig Respons, og en meget behagelig samtale med Robertsmc inden køb.... See more
Har nu handlet med Robert’s MC nogle gange, og hver gang har det hele bare spillet MAX...!!! Super hjælpsomme, hurtig levering, super priser, og oveni dette, så leverer de kæmpe go’ service... F... See more
Company details
Information provided by various external sources
Roberts Mc - Altid gode tilbud.
Smedevænget 34, 6430, Nordborg
- www.robertsmc.dk
No history of asking for reviews
Dejligt firma og handle og kommunikere med
Desværre blev kabinescooteren udsat for hærværk og totalskadet i mellemtiden, så jeg fik ikke brug for bremseklodserne alligevel..
Jeg sendte en mail til dem, forklarede situationen, og fik refunderet pengene for klodserne uden et eneste problem..
Super dejlig service, og dejlige mennesker, en butik man kan stole på 😊
5+ stjerner herfra for kanon service
Meget tilfreds
Jeg købte en brugt kabinescooter fra Roberts MC. Jeg talte nogle gange med Yrsa, der var meget venlig og hjælpsom. Jeg tilkøbte nye batterier som Robert monterede. Jeg bor langt fra Sønderborg, så jeg fik leveret scooteren med en fragtmand. Alt fungerede perfekt.
Jeg fik indtrykket af at have med en ærlig og oprigtig forhandler at gøre, der blot ønskede at gøre en god handel for både sælger og køber.
God betjening og hurtig levering kan…
God betjening og hurtig levering kan klart anbefales hilsen fra en glad mand i tølløse
Fantastisk god servis og kvaliteten er…
Fantastisk god servis og kvaliteten er i top
Har nu handlet med Robert’s MC nogle…
Fortjener uden tvivl de 5 stjerner...
Har handlet der flere gange og der…
Har handlet der flere gange og der bliver gjort ekstra for og gøre kunder glade der er en super service og man tager sig virkelig af kunder de kan absolut anbefales
Super god betjening og super godt at…
Super god betjening og super godt at der kommer besked om at hvornår varen forventes at bliver afsendt, bestemt et sted jeg vil bruge til fremtidige handler.
Super Web butik
Har handlet der flere gange , gode priser & problemfri levering.. !
Super Service!!!!
Kan kun varmt anbefale www.robertsmc.dk 100% god service fra bestilling til modtagelse. Tak for en god oplevelse!!!!!!
Vh Jesper Pedersen Kolding.
Intet svar
Jeg skrev til Roberts MC for at høre til en reservedel de havde på deres hjemmeside. Pludselig var delen fjernet og jeg fik aldrig et svar, men jeg formoder at de ikke havde den længere.
groft toneleje
syntes at kvinden som tog telefon i første omgang talte ordentligt og behandlede med en lys og venlig stemme, hvorefter jeg fik Robert (ejeren) i røret som begyndte at råbe op og være sur over at man ringer for at høre om de har varen man ønsker. uacceptabelt, ville ikke forsøge at bruge denne forhandler igen.
God service trods forkert kædekit fra fabrikken
Jeg havde købt bremseklodser og kædekit. Da jeg skal til at montere kædekittet opdager jeg at pakken ikke indeholder det der stod på pakken. En mail til Robert og straks sender han et nyt tandhjul.
Serviceminded og hurtig til at få varerne sendt fra butikken
Gode priser og hurtig levering
Jeg har handlet et par gange nu hos Roberts mc og altid fået leveret hurtigt og med den kvalitet jeg har betalt for. No problemo.
lang leveringstid men god info
Bestilte en Oxford Hot Grip Switch V8 der stod på siden levering 1-2 dage dette blev til ca 5 uger. Pga. af leveringstiden er der ikke fuld stjerner.
Men der er ros for tilbagemelding både på mail & tlf . God info om at varen blev forsinket og mulighed for at annullerer ordren.
Køber gerne igen
Hurtig svar på diverse spørgsmål på mail, både før og efter handlen..
Ingen problemer ved retunering af vare
Komplet mc outfit og mc lås leveret hurtigt og behagelig kundeservice
Vender gerne tilbage og shopper mc udstyr hvis det skulle blive aktuelt igen
Super kundeservice
Vi var for nylig hos Roberts MC for første gang. Vi købte et Interphone anlæg og en hjelm. Vi fik en meget god service og de var meget flinke og tog sig tid til os. Bestemt et sted vi vil handle hos igen. Vi kørte tilfredse hjem. :)
Alt gik som aftalt helt uden problemer
Jeg har for første gang købt nogle ting hos Robertsmc, og alt gik efter planen, fik en besked med at varen er blevet pakket og sendes idag - kort sagt, et helt okay sted og handle og et sted jeg til en hver tid vil benytte igen og anbefale andre.