Dankbaar voor deze stichting Wat fijn dat Paard Zoekt Baas bestaat. Een stichting die paarden ,die door verschillende omstandigheden het verdienen om een via een begeleide route de rest van hun leven... See more
See what reviewers are saying
Oplichters zijn het... Verhuren zieke paarden waarvan keuringsrapporten bekend zijn...afgekeurde paarden... En nu ook nog geld uitgeven aan een rechtszaak om een forum monddood te maken... Triest... See more
Company details
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een fijne en professionele organisatie…
Een fijne en professionele organisatie met veel liefde voor paarden. Er wordt zorgvuldig gewerkt en er is duidelijk veel aandacht voor kwaliteit en het welzijn van de dieren. De communicatie is prettig en je merkt dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare plek
Oplichters zijn het..
En nu ook nog geld uitgeven aan een rechtszaak om een forum monddood te maken... Triest .
Zaakje stinkt aan alle kanten!
Handelsstal met slimme vermomming
Stichting werkt met een adoptiecontract, je betaald een marktcomform prijs voor een paard dat nooit je eigendom wordt. Wordt het dier ernstig ziek moet je eerst de stichting vragen om te euthanaseren. Kun je het paard niet langer houden moet het terug naar de stichting die er vervolgens weer het volle bedrag voor kan vragen. De rekening van de stichting is een andere als waar het geld voor adopties op terecht komt...
Paarden die aantoonbaar geblesseerd zijn (rontgenfoto's aanwezig) worden aangeboden als rijpaard. Het is een verkapte handelsstal die zich voor doet als nobele redder. Trap er niet in.
Wij hebben een zeer goede ervaring met…
Wij hebben een zeer goede ervaring met Paard zoekt baas, de pony die wij van hen hebben over genomen is zeer lief en braaf, exact hoe de beschrijving was.
Paardzoektbaas, ga vooral zo door!
Groet Mark
Oplichters bedrijf
Vaak zat van mensen om mij heen gehoord en meegemaakt dat ze hier een paard vandaan hebben, paard moest goed zijn en bedrijf ook, maar het tegendeel.
Ik zie het ook bij steeds meer man gebeuren en hoor letterlijk over heel nederland en belgië meer negatievere dan positievere ervaringen. Wat echt al JAREN lang bezig is.
Ook online is het bedrijf enorm schijnheilig.
Bedrijf neemt zowat geen tips aan om zichzelf te verbeteren en probeert alles wat negatief is online, naar ervaring (wat ik enorm belangrijk vind te delen, zodat je weet waar jij en je dier staat) te verwijderen en doen, dat is al een ENORME rode vlag.
Weg met zo'n handelaar, het hele bedrijf gaat alleen maar om geld geld en nog meer geld.
Dankbaar voor deze stichting
Dankbaar voor deze stichting
Wat fijn dat Paard Zoekt Baas bestaat. Een stichting die paarden ,die door verschillende omstandigheden het verdienen om een via een begeleide route de rest van hun leven een paar-waardig-bestaan te krijgen en houden, echt helpt. Ook dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. We hebben hier zelf 3 paarden geadopteerd en zijn hier heel erg tevreden over. Goede en eerlijke informatie, blijvende interesse en deskundige begeleiding. We zijn erg blij met onze paarden.
Let op en controleer alles!
Wees heel voorzichtig als je hiermee zaken doet.
Laat je contract door een notaris nakijken, het dier door een onafhankelijke dierenarts en een gedragsexpert/ trainer. Erg veel ellende van zien komen.
Opdoeken!
Deze "stichting" geeft helemaal niets om paarden. Juridisch klopt er helemaal niets van de constructie om een paard te "lenen", het lijkt meer op een koopcontract. (ik heb het ingezien van een goede kennis)
Paard was vanaf het begin af aan al niet in orde. Uiteindelijk zit je dan met een doodziek paard, torenhoge zorgkosten welke voor jouw rekening zijn - ookal is het paard nogsteeds "van hun" en een stichting die je op een gegeven moment volledig negeert. Hun hebben hun geld, dus je kunt fluiten.
Grote waarschuwing, blijf weg bij deze club!
Verademing
Mijn paard is met pensioen en staat hier al jaren. Ze heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben dat ik dit adres gevonden heb. Het is een verademing in vergelijking met andere stallen waar ze stond.
Verkapte handelaar
Al jaren geblokkeerd door deze ‘stichting’ want ze dulden geen commentaar. Verkapte handelaar.
Fijn onderkomen voor paarden.
Ons paard heeft daar een prima pensioen/oude dag. Niks verkeerd daar.
Topbedrijf
Het is een heel fijn bedrijf waar met veel liefde naar de paarden, de katten en de honden wordt omgekeken. Onze Jelle staat er alweer sinds april 2024 en heeft met recht een paardenleven. In de nacht op stal en overdag veel ruimte om te rennen, te stoeien en ook te zwemmen. Wij zullen hem daar niet meer weghalen want dit fijne leven kan hij nergens krijgen.
Trap er niet in
Trap er niet in! Het bedrijf doet voor alsof ze paarden en ponies naar een warm huisje willen laten adopteren maar het is verkapte handel! En de dieren zijn daar de dupe van! Er zijn al zoveel voorbeelden op internet te vinden van mensen die hier zijn ingetrapt en nu spijt hebben.
De eigenaar van de stichting dreigt en bedreigt graag en gaat grof te werk. Wees op je hoede!!
Vage voorwaarden die legaal gezien niet kunnen.
Ze noemen het 'adoptie' terwijl dit wettelijk gezien gewoon verkoop is. Daarbij proberen ze je aan voorwaarden te houden die legaal dus helemaal niet mogen.
Goede organisatie die paarden op 1 zet
Goede organisatie die paarden op 1 zet
Heel tevreden over de zorg voor onze paarden in het rusthuis en het adoptieproces
Slechte paarden!
Iedereen met “ik mag niet oordelen.”
Zelf heb ik les gegeven aan velen die hun paard bij paard zoekt baas vandaan hadden, 99,9% van de paarden die ik les heb gegeven die daar vandaan kwamen waren gewoon slecht!
Als ik van te voren wist dat een paard daar vanaan kwam gaf ik sws geen les, die paarden zijn niet goed en dat is een feit.
En maar zeggen dat die stichting “goed” werk levert, ik heb echt alleen maar ellende gezien van ze…
Een super fijne stichting
Een super fijne stichting, fijn dat zoiets nog bestaat in Nederland. Met eigen ogen wezen kijken bij paard zoekt baas en de paarden worden super verzorgd met veel liefde door de vrijwilligers. Ik werd warm ontvangen door de vrijwilligers en eigenaar en ze wilde me alles vertellen en laten zien over de stichting. Eerst kijken/ weten dan pas oordelen.
Tja wat is hier niet mis mee
Tja wat is hier niet mis mee. Verkapte verkoop.
Paard zoekt baas is oplichting
Paard zoekt baas is oplichting. 'Adopteer' hier geen paard! Dit is verkapte handel waarbij het paard nooit van jou wordt onder het mom welzijn. Meerdere 'geadopteerde' paarden bleken gedeeltelijk of volledig afgekeurd waar de kopers zelf achter mogen komen ipv dat dit vooraf gecommuniceerd wordt. Verweg blijven van dit soort bedrijven, we werken paardenleed alleen maar verder in de hand door dit soort plekken in stand te houden. Wees gewaarschuwd.
Gezien jullie mijn bericht op Facebook verwijderen en mij gelijk blokkeren, zetten we het gewoon hier neer. Niet te vertrouwen deze meneer en zijn 'stichting'
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.