Det startede godt med hurtig betjening og flink mand der kom ud. Regningen og rullegardiner kom hurtigt😱 Opsætningen var fin. Da snoren til rullegardinet (det store) knækkede efter 2 uger, skrev jeg... See more
See what reviewers are saying
Det tog over en måned før projektet var færdiggjort, som bla skyldes fejl-leveringer. Gardinet kunne ikke monteres korrekt og et andet gardin i huset faldt ned. Vi måtte tage til takke med et "Jeg har... See more
Her er akupunktøren meget kompetent og har hjulpet mig flere gange med at blive smertefri i ryg og led. Det var også efter seancer hos hende , at betændelses tilstanden i kroppen forsvandt. Doktor Mao... See more
Trækker det totale beløb før levering og godkendelse, selvom andet var aftalt. Plisségardiner fungerer elendigt, og firmaet svarer ikke. Min kæreste betalte en formue for et elendigt produkt, som er f... See more
About Nordic+
Information provided by various external sources
Bestil gardinbussen her.
Dyrehavevej 17, 5800, Nyborg, Denmark
- info@nordicplus.eu
- www.nordicplus.eu
No history of asking for reviews
Professionel service
Jeg har været yderst tilfreds med gardinbussen - både med hensyn til kvalitet og service
Professionel service !
Jeg har brugt Nordic+. Da jeg ikke er nogen handymand og ikke selv lige kunne overskue at måle op til gardiner i huset.
Det var hele huset der trængte til nye gardiner.
Sammen med en rigtig venlig montør fra Nordic+ fandt vi de helt rigtige gardiner og opmålingen blev klaret på igen tid.
En uge efter kom montøren hjem til mig og gardiner blev sat op på ca. 40 minutter.
Gardinerne er jo lavet efter mål og må sige at jeg er vældig glade for gardinerne! Selve farvene, kvaliteten og den flotte alu liste er bare flot!
Jeg takker for en dejlig betjening og service.
Kan klart anbefales !
Med venlig hilsen,