Company replied
Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... See more
Company replied
Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.
Box 2172, 750 02, Uppsala, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag vill varna andra för hur Sun Health hanterar sina kunder. Min äldre släkting tackade endast ja till ett provpaket, men fick därefter upprepade leveranser och fakturor som hon inte hade beställt. Någon ångerblankett kom aldrig fram, trots att företaget påstår att den skickats via SMS.
Försök att nå kundservice ledde ingenstans – telefonköer, avbrutna samtal och inga svar. Det är svårt att förstå hur ett seriöst företag kan ha en så här bristfällig kundhantering.
Det här är inte en trygg eller transparent process, och jag rekommenderar att man är mycket försiktig.

Reply from SunHealth
Jag har fått dubbelt vill skicka tillbaka ett paket utan att betala det.

Reply from SunHealth
VARNING VARNING- här har vi ett perfekt exempel för ett företag som inriktar sig på oetiska försäljningar med inriktning på stackars pensionärer. Trotts att man mailar om att man vill avsluta så fortsätter de skicka fakturor och leveranser. Det är i princip HELT OMÖJLIGT att avsluta ett abonnemang hos dom. De bedriver flera olika företag med olika namn men alla går till samma verksamhet. ALLA LIKA OSERIÖSA OCH OETISKA.

Reply from SunHealth
Snälle Hasse P.. Du som ska föreställa någon slags feg talesperson för detta bluff-företag.. Varför står du inte upp och låter dig kontaktas personligen efter alla klagomål ni får!?
Jag har bett om att få komma i kontakt med dig via telefon mååånga gånger eftersom jag anser att erat företag totalt lurar min dementa mor och många fler.
Det finns mycket du ska få höra, men eftersom företaget är så oseriöst, så kommer man ingen vart, och det är det du vet, spinner på, och gömmer dig bakom som den fega person du är..
Alla som läser detta: NEJ!! Sunhealth enbart lurar och siktar in sig på äldre och forcerar dom att säga något i stil med ett accepterande på telefon! En accept dom själva inte förstår innebörden av..
Ni som ger detta företag tummen upp och bra betyg… Jag undrar vilken sten ni bor under…
Känns denna kundupplevelse bra känner du ..,”Hasse P”?.. Tönt!!!

Reply from SunHealth
Jag är mycket nöjd med produkten och samtalet

Reply from SunHealth
Jag som god man har haft mycket kontakt med företaget för att försöka avsluta abonnemanget som min huvudman tecknat utan att förstå innebörden. Eftersom det inte finns någon förståelse för min huvudmans tillstånd, så vägrar Sunhealth att hjälpa till, så jag har varit tvungen att accepterat läget och betalar de försändelser som kvarstår. Har blivit lovad att abonnemanget sedan avslutas. Tyvärr ger jag inget bra omdöme då jag blivit väldigt dåligt bemött speciellt av en av de som arbetar på Sunhealth. Personen ber mig konkret att sluta att mejla dem, då det blir för hög arbetsbelastning för dem förklarade han sig, trots att jag mejlat om en sak som de gjort fel. De har skickat försändelserna med huvudmannens namn men min adress, så har hittat de senaste två försändelserna i trappuppgången, som tur är har de inte kommit bort. Idag har jag dock fått prata med en annan som arbetar på Sunhealth och han får högsta betyg av mig. Vänlig och serviceminded, det ska han ha cred för, Peter heter han.

Reply from SunHealth
Lurar äldre. Skickar ut fakturor och inkassokrav på varor som aldrig beställts. Begär pengar för abonnemang som aldrig ingåtts och är sedan så gott som omöjliga att komma i kontakt med. Mina äldre grannar blir helt förfärade när de får inkassokrav som de inte känner igen, från ett företag de aldrig hört talas om och inte kan betala, och förgäves försöker komma i kontakt med företaget för att lösa ärendet. Skamligt.

Reply from SunHealth
Har i dag fått inkasso från er. Har betalat till 2139238-6 sunhelth RKAB 477 kr ocr 214671 12mars samt 25 februari 417 kr meddelande 2034471 transreferens 001441. Inkassot är på ytterligare 181 kr. Nu räcker det.
Vil inre ha fler produkter från er.
Med vänliga hälsningar

Reply from SunHealth
Det här företaget sätter i system att ringa upp och lura äldre personer. Min mamma 80+ blev uppringd och lurad att hon vunnit D-vitamin i en tävling och försäkrad att det inte skulle kosta. Sjävklart kom det sen faktura. Jag kontaktade företaget och blev utlovad mailsvar då jag vidarebefordrat vad hon skrivit (att hon inte ville ha något med dem att göra). Varken hon eller jag fick svar. Nu har en ny person ringt henne och försökt sälja saker. Denna förnekade att de har tävlingar vilket ju visar att det var ett sätt att luras. Akta er för det här företaget och varna äldre släktingar!

Reply from SunHealth
Jag tycker det är uselt att man utnyttjar/lurar gamla personer. Jag har en bekants mor som blev rentav lurade av eder. Det går och att få tag på eder är i stort sett omöjligt. Om ni vill svara på denna recension så svar med ett numer som går att nå eder på. Annars visar ni bara att denna recension är helt rättvisande. Då ni bara flyr undan med ett undvikande svar.
För den som är vaksam så ser man att ni fått en del 5 or i betyg. Men när man läser vissa av dessa så ser man att dessa är upplagda av personer som förmodligen inte existerar. Med andra ord rena lögner!

Reply from SunHealth
Trevlig person som ringde, inget påtryckning, utan förklarade, lugnt och sakligt.

Reply from SunHealth
Den kille som jag pratade med var trevlig och förklarade bra!

Reply from SunHealth
SunHealth säljer in sina produkter på ett absolut vilseledande sätt. Det är Bedrägligt!!! I det första insäljande samtalet får man som kund veta att SH bjuder på ett provpaket, i mitt fall D-vitamin, motsvarande två månaders förbruk. Därefter abonnemang som kan sägas upp när som helst. För att få provpaket ombeds man bekräfta att man accepterar avtalet. Detta skickas med i bilaga i Sms, där man förväntas svara OK för att acceptera. Efter ett långt och som jag upplevde tydligt samtal med säljare, läste jag ej det bifogade avtalet. Bedömde att allt klart o tydligt. STORT MISSTAG! Beskrivning i avtal stämmer ej överens med det upplägg som säljare lagt fram. Det går Inte att säga upp abonnemanget när som helst. Har därför tvingats betala ett helt års abonnemang trots att jag skickat tillbaka produktpaket som skickats till mig efter provpaketet. SH åberopar att de har faktiska kostnader iom att avtal ingåtts med kund. Vilken rappakalja!! Vitaminerna är inte specialtillverkade och anpassade för mig. Det är en stapelvara och borde inte vara problem att lösa ut abonnemang för en kund som inte längre önskar varan. Gå Inte på Sun Health marknadsföring och försäljningstrix!!

Reply from SunHealth
Detta företag går inte att nå på telefon. Jag har idag den 24 februari 2026 väntat i en timme på att komma fram . De svarar inte och går inte att få tag i. Deras mailadress funkar inte heller det går inte att skicka något meddelande till dem.

Reply from SunHealth
Säljaren ringde min 85-åriga mamma och erbjöd gratisprover av D-vitamin utan att berätta att det var ett årsabonnemang på vitaminerna, till mycket hög totalkostnad. I ett långt sms skriver de sen att det rör sig om ett abonnemang och skickar med länkar, med avtalsvillkoren, som min mamma inte förstod. Tyvärr svarade hon OK och var sen fast i ett avtal som är smart riggat, helt lagligt, men utformat för att det ska vara svårt att förstå avtalsvillkoren och kosta nästan lika mycket att säga upp avtalet som att fullfölja det. D-vitaminerna som levereras har inget namn, innehållsförteckning eller ursprung. Varnar för SunHealths affärsmetoder.

Reply from SunHealth
Precis på min födelsedag i dag mottog jag denna hälsning från Sun Health: Skuldregulering.
Se mitt omdöme 2025-10-02 i ärendet.
Därför att jag tok mig tid att förvissa mig hos Sun Health att frakt o exp. skulle betalas till Roosson Karlstad, som det sto på fakturaen tok Sun Health tillfället i akt att skicka purring och gebyr, som nu är kommet upp i 312 SEKeller 351 SEK, även om frakt o exp. strax blev betalat till ny SunHealth-konto.
Smart affärside? ... knappast.
2026-02-23
Notera att jag var på internätbanken för att betala 5 dagar efter mottagit paket och upptäckte okänt mottagarekonto; Roosson Karlstad AB. Skickade omedelbart fråga till SunHealth som tok 8 dagar på att svara. Jag betalade på ny forfallodatum tillsammans med mina andra månatliga betalningar.
SunHealth borde uppskatta att betalning inte går till fel mottagare vid missförstånd, eller är det precis missförstånd SunHealth vill åstadkomma ? ? ? Vilken affärside !!!
2026-03-02
Kunden har alltid rätt. Nöjde kunder är basis för en lyckad affär, särskilt viktigt om man är angelägen om kundernas hälsa. Underskatta inte placeboeffekten.

Reply from SunHealth
Jag läser omdömen och era svar här i Trustpilot. Intressant, jag har försökt nå er på mejl i 8 dagar eftersom den jag företräder (jag har fullmakt) har fått en påminnelse som jag inte förstår varför hon har fått den och vill ha en förklaring till det. Men ni svarar inte. Hur långa svarstider tycker ni att ni kan ha och ändå hålla en god service till era kunder? Jag vill gärna ha svar på mitt mejl med ett tydligt svar på vad som har hänt.

Reply from SunHealth
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.