Koter Kado Reviews 961

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik had een bestelling geplaatst die ik met spoed nodig had wegens een planwijziging. Ik had het 11.00 besteld en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Super blij met de service en het fijn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mooi baby dekentje besteld met de naam van onze baby erop geborduurd. Het ziet er ontzettend mooi uit. Verder ook een super snelle service, dinsdag avond heel laat besteld donderdag ochtend al in huis... See more

Rated 5 out of 5 stars

bestel al jaren zwembroekjes en afgelopen jaar iets foute opdruk, maakte er een foto van en 2 dagen later: nieuwe!Op vakantie worden we altijd aangesproken hoe we aan die gave zwembroekjes met naam e... See more

Company details

1. Baby Store

Written by the company

Koter Kado is al sinds 2005 bekend als hét adres waar je heengaat voor gepersonaliseerde kado's. Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, elke klant ontvangt een uitnodiging om ons daar te beoordelen. Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je bestelt dus simpel, veilig en snel bij www.koterkado.nl Een greep uit ons assortiment: Happy Horse konijnen met naam, Teddy rugzakken geborduurd met naam, leuke kraamkado's zoals rompers, badcapes, badcapes en babymutsjes met naam. Ook voor grotere kinderen en volwassenen hebben we een ruim assortiment gepersonaliseerde kadootjes. Bijvoorbeeld mooie toilettassen en beautycases met naam, schorten en leren BBQ Grillschorten gepersonaliseerd, geborduurde badjassen voor volwassenen, mutsen, caps, SOS bandjes, sporttassen, kofferriemen etc.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Persoonlijke en snelle bezorging

Ik had een bestelling geplaatst die ik met spoed nodig had wegens een planwijziging. Ik had het 11.00 besteld en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Super blij met de service en het fijne contact!

4 March 2026

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling over onze service. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Veel plezier vandaag bij het geven van het gepersonaliseerde kado op de babyshower. Graag tot ziens bij Koter Kado!

Rated 5 out of 5 stars

Mooi geborduurde baby deken.

Mooi baby dekentje besteld met de naam van onze baby erop geborduurd. Het ziet er ontzettend mooi uit. Verder ook een super snelle service, dinsdag avond heel laat besteld donderdag ochtend al in huis. Bedankt!

27 January 2026

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling. Super fijn om te lezen dat zowel het product als onze service zo gewaardeerd worden. We zien u graag terug bij Koter Kado!

Rated 3 out of 5 stars

Snelle levering, mooi rugzakje en de naam.is mooi geborduurd. Echter is de kwaliteit niet wat het moet zijn. Het materiaal kraakt alsof er een papier in zit. €29 maar komen nog verzendkosten bij en nog is €1.5 als je met PayPal betaald.

19 December 2025

mega tevreden

Ik ben mega tevreden over de service van koter kado. Ik had het verkeerde artikel ontvangen en heb hierover een mail gestuurd. Kreeg heel snel reactie dat er een nieuwe opgestuurd zou worden en 2 dagen later kreeg ik het nieuwe juiste product al binnen. Top service en zou hier zeker vaker bestellen!!

18 December 2025

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw uitgebreide 5 sterren review. Fijn dat alles naar wens is gegaan! Graag tot ziens bij Koter Kado!

Info

Super mooi naar mijn wens gemaakt en snel geleverd fijn voor de feestdagen geen spijt van mijn bestelling.

18 December 2025

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw mooie review, fijn dat alles naar wens is. Graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Super mooie gepersonaliseerde dekentjes!

Ik heb hier al meerdere gepersonaliseerde dekentjes besteld met naam in de afgelopen jaren en ik ben zeer tevreden! De dekentjes zijn van goede kwaliteit en de bedrukking ook. Na vaak wassen zijn ze na jaren nogsteeds goes en mooi! Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar ik ben zo tevreden dat ik het wel een review waardig vindt. Een nieuwe bestelling geplaatst en vandaag geleverd dus ook super snelle verzending. Top! 💗🥰

26 September 2025

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw mooie beoordeling, erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!

Rated 1 out of 5 stars

Geborduurde tas besteld voor mijn …

Geborduurde tas besteld voor mijn zoontje de kleur is heel anders in het echt lijkt donker roze zegt iedereen maar mevrouw van koterkado vindt het niet zo en ze hoopt mij nog een keer te zien nou ik plaats geen bestellingen meer dit is geen service niet gewend van jullie

25 July 2025

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de kleur van de borduring en dat u hier een andere verwachting van had.

U heeft gekozen voor de kleur burgundy, wat een diepe bordeauxrode tint is met een paarse ondertoon. Wij gebruiken hiervoor standaard hetzelfde hoogwaardige garen, dat op elk product gelijk is. Kleuren kunnen soms anders overkomen afhankelijk van het licht of de instellingen van een beeldscherm.

We vinden het natuurlijk jammer dat dit niet aan uw verwachtingen voldeed, want we doen er alles aan om de combinatie tussen tas en borduring zo mooi mogelijk te maken. Hopelijk mag het rugzakje alsnog met veel plezier gebruikt worden door uw zoontje.

Super goede ervaring

Super goede ervaring. Had het telefoonnummer verkeerd, mailtje gestuurd en direct antwoord terug en opgelost! Wat een super service!

Dank

28 July 2025

Reply from Koter Kado

Wat een fijne verrassing om uw mooie review te lezen, dank u wel! We doen elke dag ons best om iets bijzonders te maken van elk cadeautje, dus het is geweldig om te horen dat het wordt gewaardeerd. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Mooie producten, mooie bedrukking

Mooie producten, mooie bedrukking.
Ik heb twee verschillende tassen besteld (sporttas en retro) en beauty case. Zeer mooi.
Belangrijker nog; zeer snel afgeleverd.
Dinsdag besteld en donderdag geleverd. Geweldig.

3 April 2025

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw mooie 5 sterren review op Trustpilot. Heel fijn om te lezen dat alles naar wens was en dat de snelheid gewaardeerd wordt. We zien u graag terug bij Koter Kado!

Rated 2 out of 5 stars

Rvs beker met naam besteld

Rvs beker met naam besteld. Leuke beker naam staat er goed op maar na een weekje gebruik laat de verf los aan het deel waar je uit drinkt. Mail gestuurd werd snel opgelost door nieuwe beker toe gestuurd te krijgen. Maar helaas met deze beker het zelfde.
Tip geen verf bij het drink gedeelte, het lijkt me zo dat kinderen deze verf binnen krijgen.

12 August 2024

Reply from Koter Kado

Bedankt voor de review over de Mepal Ellipse beker. Vervelend om te horen dat ook de 2e beker bij u kapot gaat. Dit hebben we gelukkig nog niet eerder meegemaakt en ook bij Mepal is dit probleem onbekend. Ik heb via mail om een foto van de beker gevraagd zodat ik dit bij Mepal kan melden. Excuses voor dit ongemak!

Rated 5 out of 5 stars

Happy Horse geborduurd is top!

Al meerdere keren een mooi geborduurd konijn besteld en altijd fijne service en goede leveringen.
Als er nieuwe babies zijn - bestel ik er eigenlijk altijd eentje.

17 July 2024

Reply from Koter Kado

Bedankt voor de mooie review Martine, heel leuk om te horen. Graag tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Er wordt zeer snel gereageerd op mail…

Er wordt zeer snel gereageerd op mail en het bedrijf komt de afspraken na en doet wat het beloofd!
Dinsdag oranjeshirts besteld en donderdag bedrukt en al in huis.
Complimenten!

6 June 2024

Reply from Koter Kado

Bedankt voor deze mooie review! Heel graag tot ziens bij Koter Kado!

Rated 2 out of 5 stars

Knuffelhondje

Knuffel is goed maar de naam sticker zit nu op sommige plekken al los... en ik heb hem pas 1 dag binnen.
Ik durf hem niet als kraamcadeau te geven omdat ik bang ben dat mijn nichtje de stickers in haar mond krijgt.
Erg jammer voor best wat geld....

3 June 2024

Reply from Koter Kado

Goedenavond, ik zie geen mail over deze bestelling? Graag horen we van u op info@koterkado.nl zodat we het voor u op kunnen lossen.

Gepersonaliseerd rugtasje

Rugtasje voor mijn zoontje besteld met zijn naam erop geborduurd. Super snelle levering en helemaal blij met het tasje.
Volgende keer bestel ik sowieso weer bij jullie. Dikke aanrader!!!

31 January 2024

Reply from Koter Kado

Bedankt voor je mooie 5 sterren review, erg fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan! We zien je graag terug bij Koter Kado!

Kerstsokken erg mooi

Kerstsokken met naam besteld. Na 2 dagen al in huis en ze hebben een mooie luxe uitstraling. Wij zijn zeer tevreden.

15 December 2023

Reply from Koter Kado

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de gepersonaliseerde kerstsokken. Veel plezier er mee! We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!

Slechte kwaliteit

De tekst op het konijn Richie dat ik besteld heb is amper te lezen. Ook de oogjes van het konijn zijn niet te zien. Echt niet aan te raden om het te kopen.

14 December 2023

Reply from Koter Kado

Het spijt me te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed, en ik waardeer het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Onze oprechte excuses als we er niet in zijn geslaagd om aan uw verwachtingen te voldoen.

Ik zie dat u een Happy Horse konijntje in de kleur beige met een bruine borduring heeft besteld. Een ton sur ton resultaat. Ons inziens is dit ook de mooiste combinatie omdat het neusje van het konijntje ook bruin is. Uiteraard zou een zwarte, aqua of rode naam meer opvallen op lichtbruin, maar juist omdat u nu de kleur koos van het neusje, is het resultaat, naar onze bescheiden mening, juist een prachtig gepersonaliseerd knuffeltje.

Op maatje S hebben we maar 7 cm ruimte voor de personalisering, vandaar dat de letters niet groter kunnen. Op maat M en XL hebben we vanzelfsprekend meer ruimte voor de borduring. Ook het lettertype heeft invloed op het resultaat. Een script letter zoals Fab Felt die u koos, springt er minder uit dan een dikke blok letter zoals Avantgarde.

Dat de oogjes op maatje S minder goed zichtbaar zijn, komt door het kleine hoofdje van het konijn, en het pluizige karakter van het knuffeltje. U kunt de haartjes wat opzij vegen met uw vingers of met een kam, zodat het konijntje weer fris de wereld in kan kijken.

We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, en het is teleurstellend om te horen dat we dat bij u niet hebben bereikt. Nogmaals, onze oprechte excuses voor eventuele teleurstelling die u heeft ervaren. We waarderen uw eerlijke feedback en hopen dat we de kans krijgen om u in de toekomst nogmaals van dienst te zijn.

Rated 5 out of 5 stars

Vorige week een nieuw knuffel konijn…

Vorige week een nieuw knuffel konijn met geborduurde naam besteld bij koter kado
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben en een heel blij kind heb dankje wel !

14 November 2023

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw mooie 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens bij Koter Kado!

Rated 1 out of 5 stars

Let goed op het lettertype

Let goed op het lettertype! Ik had een naam met een o, maar dit bedrukken ze dus als een a, waardoor er een hele andere naam staat. Ik heb het hierdoor niet als cadeau kunnen geven en het dure konijn was goed voor de hond:( klantenservice bericht, maar ze konden hier niets mee, dit was het lettertype. Erg jammer. Voor mij de laatste keer!!!!

9 November 2023

Reply from Koter Kado

Zoals ook via mail besproken, hebben we een preview tool ingebouwd bij het product dat u heeft besteld. U ziet dus vooraf hoe de door u ingevoerde naam in alle lettertypes eruit komt te zien. Na het zien van het voorbeeld koos u toch voor Script Bold, het lettertype waarin de o het minst duidelijk is. U had 1 van de vele andere lettertypes kunnen selecteren maar had blijkbaar ondanks het voorbeeld dat u zag voordat u bestelde, een ander resultaat verwacht. Ik vind het enorm jammer dat u ons nu een 1 sterren beoordeling geeft. We hopen u toch nog eens terug te zien bij Koter Kado!

Happy Horse Konijn Richie

Happy Horse Konijn Richie besteld als kraamkado, super mooi eindresultaat!😍 Vriendin blij, ik blij!

Heel eenvoudig te bestellen, duidelijk in beeld wat je precies besteld, bij iedere handeling in het productieproces een mail ontvangen zodat je weet wanneer je kado onderweg en bezorgd is.

Dus top ervaring!

29 March 2023

Reply from Koter Kado

Wat een fijne review Francesca, dit klinkt als een perfecte online shopping ervaring. Super leuk om te lezen, dit is wat wij inderdaad willen bieden. Leuk om te lezen, enorm bedankt voor de 5 sterren review!

Probleem is probleemloos opgelost

Hier thuis is een probleem ontstaan met een product. Probleem gemeld bij Koter kado en probleem is meteen opgepakt en vandaag verholpen. Complimenten voor snelheid en service.

14 December 2022

Reply from Koter Kado

Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look