See what reviewers are saying
Registregering af ny hund Vi havde læst en masse dårlig omtale af dansk hunderegister Så vi frygtede det værste da vi ringede derind .Hold da op for en go service vi fik af en sød pige ved navn M... See more
Tja man skal give minimum 1 stjerne for at få lov til at skrive en anmeldelse, hvilket Dansk Hunderegister ikke fortjener. Det har taget 1 år med diverse opringninger og mails for at få hunden reg... See more
Jeg ringede til kundeservice
Jeg ringede til kundeservice, for at forhøre mig om min nye hunds omregistrering, da der er gået 3 uger siden købet af hunden og den tidligere ejer informerer om at han havde været inde om give mine oplysninger.
Jeg taler med en kvinde fra kundeservice, som på ingen måde er lyttende. Lader mig ikke tale færdigt. Afbryder kontant. Fortæller det er mit ansvar at omregistrere hunden. Jeg informerer hende om at det ikke er det der står på deres hjemmeside. Dette benægter hun og fortæller at den tidligere ejer KAN omregistrer hunden, men at det er mit ansvar. Hun taler meget nedladende. Jeg beder hun om at snakke pænt og lade mig tale færdigt. Men hun forsætter med at afbryde og tale nedladende, så jeg til sidst må afslutte opkaldet, ved at ligge på, da hun ikke er til at komme igennem.
Virkelig dårlig kundeservice!
Forfærdelig indviklet side
Forfærdelig indviklet side, har hentet to polske Siberian husky med meget fine papirer, næsten umuligt at få dem registreret,så indtil videre er de ikke eksisterende 🤷🙄 når man skal afslutte og betale går siden i sort og man skal starte forfra
Takker og bukker pænt
Det er ikke et øje tørt.... Vi har fået nyt familiemedlem " Marley" en lille spilopmager af en fransk bulldog. Der gik lidt kludder i det,da han skulle registreres i " chefen herhjemme's navn.... Heldigvis fik vi fat i Marianne som i løbet af sekunder, havde styr på det hele.... Tusind tak for hjælpen til Nordjyden..
Venligst østjyden :)
Jeg havde en meget uheldig oplevelse
Jeg havde en meget uheldig oplevelse, da jeg kontaktede "kundeservice" hos Dansk Hunderegister. Kvinden, jeg talte med, var nedladende og afbrød mig konstant, så jeg måtte bede hende om at lytte til, hvad jeg havde at sige. Hun virkede klart irriteret og afsluttede den ubehagelige samtale med trusler om bøder. Det er bestemt ikke en person, jeg ønsker at tale med igen. Jeg kan godt forstå, at opdrætteren vælger at sende mig videre, hvis det er erfaringerne, man får fra kundeservice.
slet ikke omregistreret
fra jeg tjekkede gik der 5 timer så var hun der, men det er stadig sløseri, det skal jo ikke tage 6 år vel
Jeg har haft hunden i 6 år og nu står jeg har brug for hendes chipnummer og andre data, og så viser det sig da jeg logger ind at hun slet ikke er omregistreret, så nu skal jeg bekoste en dyrlæge for at få data på hunden, hun var jo registreret da jeg købte hende, hold op hvor er jeg vred...mine katte bor på egen matrikel, jeg har aldrig fået en parkeringsbøde, jeg overholder fartgrænserne jeg overholder LOVGIVNING I skulle have haft 5 minus stjerner, men I får et opkald i morgen, og så må i jo pløje jeres register igennem og finde hende
De har ikke styr på noget som helst.
De har ikke styr på noget som helst.
Systemer tilknyttet denne virksomhed er da helt på månen.
Fandt ud af vores hund slet ikke var registreret. Da der så endelig findes ud af problemet får vi da også svar - endda også med besked via e-boks.
Jeg har utallige gange bedt lederen af foretagendet kontakte mig telefonisk, men intet sker.
Og det er en offentlig virksomhed hvor jeg betaler deres løn.
Håber dette giver lederen anledning til at kontakte mig.
Jeg tilslutter mig alle de øvrige negative anmeldelser.
Plads til forbedringer
Rigide procedurer, der blandt andet gør at man ikke kan redigere i adressen, og det kan/vil personalet heller ikke....
Super venlig og hjælpsom medarbejder😊…
Super venlig og hjælpsom medarbejder😊 Det var nemt og hurtigt at komme igennem på telefonen. Helt bestemt 5 stjerner herfra🌲👍
Jeg har snakket med den sødeste person…
Jeg har snakket med den sødeste person Ida idag, da jeg ikke kunne logen ind og bekræfte registrering af min hvalp.
Tak for hjælpen Ida
Helt forfærdelig kundeservice når man…
Helt forfærdelig kundeservice når man ringer op. Flabede svarede gennem hele samtalen.
INGEN SVAR
Har det seneste halve år flere gange skriftligt henvendt mig uden at få nogen form for respons.
Vi har 2 hunde og ved flytning, blev den ene automatisk registreret med ny adresse. Da jeg gik ind for at ændre adresse på den anden hun, findes den slet ikke i systemet. Det har jeg skrevet til dem om flere gange. Men uden svar.
Hvad laver i derinde?
Inkompetent foretagende
Det har taget 1 år med diverse opringninger og mails for at få hunden registreret med det korrekte chipnummer.
To hunde hvis bøger og chipnummer var blevet forbyttet hos dyrlæge, menneskelig fejl,det skulle så ta' et år at få det rettet hos Hunderegisteret.
For 5 uger siden ringede jeg for 3 gang for at bede dem om at sende besidder kort, det er stadig ikke sket.
Nu gider jeg ikke mere, men mage til uduelig, inkompetent foretagende skal man da lede længe efter.
Om registrering
Skulle have om registreret en hvalp jeg havde købt men tidligere ejer påstod min e-mail ikke virkede.
Ringede derind og fik en venlig kvinde i røret som beskrev hvad jeg skulle gøre.
Dagen efter var min registrering gennemført😀 tak for god og hurtig service
Rigtig kedelig oplevelse at ringe til…
Rigtig kedelig oplevelse at ringe til “kundeservice” i dansk hunderegister!
Kvinden i røret var nedladende, afbrød mig hele tiden, så jeg måtte bede hende prøve at lytte til hvad jeg sagde. Hun virkede irriteret og sluttede den elendige samtale af med trusler om bøder.
Ikke nogen jeg ønsker at tale med igen - nogensinde. Jeg kan godt forstå opdrætter sparker bolden over på min banehalvdel hvis det er sådan et surt apparat man skal tale med.
Yderst imødekommende og tålmodige med…
Yderst imødekommende og tålmodige med mig og mine manglende IT-kompetance.
Fik den fineste service man kunne tænke sig. Tusinde tak
Kundeservice smed røret på
Kundeservice smed røret på da jeg stillede et relevant spørgsmål.
De skriver på deres hjemmeside at det er lovpligtigt at registrere sin hund hos dem, men det kan hvem som helst jo skrive, så jeg spurgte til hvor man kunne bekræfte det.
Svaret var at de havde de ikke tid til, og så smed hun ellers røret på.
De skal vist lige overveje deres berettigelse.
Registregering af ny hund
Registregering af ny hund
Vi havde læst en masse dårlig omtale af dansk hunderegister
Så vi frygtede det værste da vi ringede derind .Hold da op for en
go service vi fik af en sød pige ved navn Marianne hun var så
hjælpsom og behagelig så mange tak for hjælpen Marianne.
Kundeservice er ikke særlig venlig
Kundeservice er ikke særlig venlig og havde meget svært ved at forstå, hvad jeg mente, selvom jeg udtrykte mig klart og tydeligt. Denne blev nærmest arrig på mig, fordi personen ikke fattede problemet.
Uacceptabel service
Uacceptabel service!
Kvinden jeg snakkede med var nedladende og havde ikke tid til at svare på mine spørgsmål.
Grov og uacceptabel behandling
UTROLIGT DÅRLIGT DIGITALT SYSTEM SOM…
UTROLIGT DÅRLIGT DIGITALT SYSTEM SOM SIMPELTHEN IKKE VIRKER. Ejerskifte kan simpelthen ikke lade sig gøre. Ved bekræftelse ny ejer kan man ikke bekræfte da email adressen ikke accepteres. Derfor kan ejerskifte ikke gennemføres. Selvom emailadresse er korrekt. Der er også fejl i skemaet som Dansk Hunderegister ønsker bekræftet. Resultat er at HUNDEN MÅSKE MÅ AFLIVES PGA DANSK HUNDEREGISTERS MANGLENDE EJERSKIFTE AF HUND. Trods 12 opringninger til Dansk Hunderegister HAR DE IKKE LAVET EJERSKIFTE MANUELT SOM JO ELLERS VIRKER.