ExperienceTravel Reviews 31

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Beste Experience travel, Jullie krijgen van mij 1ster.Wij waren klant bij Silverjet reizen maar sinds de overname van Experience travel verlenen Silverjet niet meer de service die wij gewend z... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voortreffelijk georganiseerde reis die vlekkeloos is verlopen. Wat altijd opvalt is dat ET blijkbaar in staat is om erg goede gidsen in te zetten voor hun klanten. Ook dit keer in Sri Lanka was dat w... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Beste Experience travel

Beste Experience travel,
Jullie krijgen van mij 1ster.Wij waren klant bij Silverjet reizen maar sinds de overname van Experience travel verlenen Silverjet niet meer de service die wij gewend zijn. Geen persoonlijke aanpak, en zeker geen goed personeel meer op de juiste plek. En het aller ergste is dat je reis wordt overgenomen na een behoorlijke interne fout je denk nou nu gaat het toch nog goed komen! Helaas is dat ook niet gelukt en je dan op een gegeven moment totaal wordt genegeerd door
Mevr E ....... deze dame reageert niet meer op mails of op telefoontjes en Mevrouw heeft dan een belangrijke functie binnen uw bedrijf Experience Travel.
Zelfs op onze laatste mail reageert mevrouw niet!

Ik vind dat zeer beschamend en onprofessioneel.
Zoals jullie schrijven opmaat gemaakte reizen is helaas niet gelukt bij ons!

19 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een zeer goed opgezette reis

Een zeer goed opgezette reis, naar wensen geluisterd en heel goed geïmplementeerd. Haal-, brengservice vanuit alle luchthavens en hotels zeer goed. Hele fijne gidsen met veel kennis, die goed met je eigen wensen rekening houden.
Complimenten voor Noë die dit voor me in elkaar gezet heeft. Top organisatie

6 January 2026

Zuid Afrika

Wat een geweldig reisbureau die voor ons alles in de puntjes hebben verzorgd. Alles was perfect geregeld voor onze reis naar Zuid Afrika en Seychellen. Ook een groot compliment voor Desire, die ons goed heeft aangevoeld waar onze behoeften naar uitgingen. Als je een onbezorgde reis wilt met luxe en gemak, beveel ik hun van harte aan.

24 October 2025

Prachtreis door Canada

Een zeer persoonlijke en prettige benadering door onze contactpersoon bij Experience Travel. De reis is helemaal op onze wensen samengesteld. Er werd goed naar ons geluisterd. Wij hebben een prachtreis door Canada gemaakt dankzij Experience Travel. Alle accomodaties waren heel mooi en gezellig. Een binnenlandse vlucht naar Bella Coola is een absolute aanrader. We zijn een week terug en genieten nog iedere dag na! Veel dank aan Corine!

29 August 2025

Zeer professionele partij

Zeer professionele offertefase, prima uitgewerkt voorstel helemaal op maat en naar wens.
Prachtige reis gehad. Vliegtuig had vertraging, telefoonnummer was ‘s avonds prima bereikbaar.
Ik lees andere reviews maar kan me hier wat onze reis betreft helemaal niet in vinden.
Desire en Leonie, prima gewerkt.

21 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Topreis voor Japan, met recht in geuren en kleuren!

Mijn vrouw en ik (begin 60) hebben een prachtige reis naar Japan gehad, georganiseerd door Experience Travel. De intake was zodanig goed dat we merkten dat met de dingen die we belangrijk vinden ook echt rekening was gehouden. Prima hotels op fijne lokaties, en bovenal fantastische gidsen. De gidsen zorgden wel voor een extra dimensie voor een eerste bezoek aan een land dat zo heel veel anders is dan ons koude kikkerlandje. Super geregeld, Desiré!

14 June 2025

Prachtige rondreis Sri Lanka

Voortreffelijk georganiseerde reis die vlekkeloos is verlopen. Wat altijd opvalt is dat ET blijkbaar in staat is om erg goede gidsen in te zetten voor hun klanten. Ook dit keer in Sri Lanka was dat weer top.
Ook de samenstelling van het programma is in goede samenspraak verlopen, waardoor ons veblijf zo mogelijk nog prettiger was dan we al hoopten.

9 March 2025

Hele fijne organisatie!

Ik vind jullie erg goed. Heel goed bereikbaar en denken graag mee. Ik word altijd heel goed geholpen, met name door Desire. We zijn al een aantal keren op reis geweest, van een cruise in Zuid-Afrika tot een autoreis naar Frankrijk. Ze komt altijd met goede ideeën en is erg betrokken.

15 February 2025

Prachtige reis gemaakt naar Alaska

Prachtige reis gemaakt naar Alaska! Veelvuldig contact gehad voor de reis maar waar Experience Travel ook echt het verschil heeft gemaakt is hun hulp tijdens de reis: Op de dag van vertrek bleek onze vlucht geannuleerd en misten we op onze alternatieve vlucht onze aansluiting in Londen. Experience Travel heeft gelijk een overnachtingshotel en een nieuwe vlucht voor ons geregeld en gezorgd dat ons programma in Alaska aangepast werd zodat wij hiervan zo min mogelijk zouden missen. Bij aankomst in Alaska bleken onze koffers zoek... Wederom is Experience Travel te hulp geschoten en heeft zowat alle mogelijke luchthavens gebeld om uiteindelijk onze koffers te traceren en te zorgen dat wij deze in ons hotel in the middle of nowhere, Alaska te bezorgen. Ook kleinere aanpassingen tijdens de reis werden snel en naar volle tevredenheid opgelost. Experience Travel heeft kundige reisspecialisten in dienst met veel kennis die heel goed in staat zijn om de persoonlijke wensen te vertalen naar een prachtige op maat gemaakte reis. In geval van nood zijn ze 24 uur bereikbaar en iedere medewerker die wij tijdens onze reis spraken was even vriendelijk en behulpzaam. Bij thuiskomst werd er een bos bloemen en een kaartje bezorgd. Top bedrijf met top service! Volgende keer zeker weer.

16 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slaatje slaan uit hoogbejaard echtpaar in ziekenhuis

Mijn ouders van 85 en 89 hebben contact met Senior by ExperienceTravel en laten zich telefonisch voorlichten voor een Kerstarrangement in december in Markelo. Dan slaat het noodlot toe; mijn vader breekt zijn rug en belandt daardoor in het ziekenhuis. Mijn moeder is hiervan zo verward dat ook zij moet worden opgenomen. Daar probeert Experience Travel een slaatje uit te slaan. Hoewel het aanmeldingsformulier niet is opgestuurd claimt het bureau dat zij een mondelinge overeenkomst hebben. Mijn ouders hebben mondeling nooit iets toegezegd en nergens hun handtekening onder gezet. Inmiddels wordt mijn vader per mail aangemaand voor 1000€ terwijl hij nog steeds met een gebroken rug in het ziekenhuis ligt. Kennelijk is dit het business model van dit bedrijf. Ouderen mensen de stuipen op het lijf jagen om geld af te troggelen.

21 November 2024
Rated 3 out of 5 stars

Vroeger zo attent

We hebben diverse reizen met dit bedrijf gedaan en altijd tot tevredenheid.
Onze laatste reis was naar Vietnam en Cambodja in december 2023 en januari 2024 en daar waren zeker enkele missers.
Het meeste heb ikzelf ter plekke op kunnen lossen met de plaatselijke reisagent maar heb ik wel gemeld bij ET.
Na onze vakantie heb ik 5weken afgewacht en toen toch maar zelf contact opgenomen....daarna weer 6 weken gewacht en toen via mail contact gezocht met de directie...keurig te woord gestaan en afgesproken dat Mevrouw mij zou terugbellen( dat zou ze doen na 2 weken met drukte) na 2 MAANDEN heb ikzelf nogeens gemail met de vraag wanneer haar antwoord zou komen....
Tot op de dagvsnvandaag geen reactie.
Zo jammer ze gaven juist ALTIJD zoveel aandacht aan hun klanten...zelfs een condoleance bij het overlijden van mijn man.
En nu NIETS !!!!

23 December 2023
Rated 2 out of 5 stars

Van Helden Travel (onderdeel van…

Van Helden Travel (onderdeel van Experience Travel) ingeschakeld voor groepsreis (14 familieleden) met als doel: maatwerk en “ontzorging”.
Bijzonder slechte ervaring met wisselende contactpersonen, geen gevoel voor urgentie, te laat informeren over de versch. vluchtopties, waardoor onnodig hoge kosten.
Daarna “niet thuis” voor feedback / begrip.
Bijzonder teleurgesteld dus.

27 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

als je onderweg problemen hebt, dan zijn ze er niet voor je

We hebben de duurste reis ooit bij dit bureau geboekt. Op zich prima, dat was onze keus. We hebben heel veel ellende onderweg meegemaakt, wat deels niet door het bureau is veroorzaakt. Een reis boeken kan iedereen, maar wat mij betreft leer je een bureau echt kennen als er problemen zijn, hoe ze daarmee omgaan en hoe ze je helpen.

Nou, dat kan ik je vertellen in 1 woord: NIET! wat een ellende en wat laten deze mensen je in de steek zonder enig empathie., zelfs op een mail waarin wij tijdens onze reis echt een noodkreet en een smeekbede om hulp aan hun probeerden over te brengen hoor ik van ons contactpersoon " Ik had weekend en ik ben dan vrij". geen sorry, geen medeleven, niets.

Voor ons is dit een eenmalige boeking bij Experience Travel geweest. Nooit meer. 1 ster voor de moeite

16 September 2023

Prima, met een "maar"

Over het algemeen prima, laatste trip, Australie, had wat missers. ET is een professionele organisatie, goede service, maar bij de laatste 2 vakanties vonden we de kwaliteit/prijsverhouding wat zoek.

27 December 2016

Professioneel, betrouwbaar en klantgericht

Wij zijn alleen aan de westkust en in het midden van het Zuidereiland geweest en dat was toch veel van hetzelfde: Grote stukken met fjorden, gletsjers en meren. Misschien geeft de oostkust bij de reis meer variatie.
Een treinreis van Greymouth (?) naar een schapenboerderij was leuk en zeker aan te bevelen.
Het Noordereiland is interessant en afwisselend. Totaal anders dan het Zuidereiland en zeker aan te bevelen

goed

goed, doch een kanttekening betreffende het 1e Hotel.
reeds telefonisch besproken.

Professionele club.

Zeer behulpzaam. Krijgt snel op een klantvriendelijke manier antwoord. Mag ook wel eens tegengas geven. Niet alle vragen van de klant zonder meer uitvoeren.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look