Banner for Balkan Reizen

Company details

Contact info

Promotion box for Balkan Reizen

Dé specialist voor de Balkan

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

4.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een prachtige reis gehad met…

We hebben een prachtige reis gehad met Balkan reizen. Wij zijn in 21 dagen door Albanië, Noord-Macedonië, Kosovo, Momtenegro en Bosnië-Herzogovina gereisd. Voor ons de eerste keer om in deze landen te zijn, dus we wisten niet goed wat we konden veewachten. Maar de ervaringen zijn allemaal maar positief. Overal aardige mensen, goede wegen, fijne hotels en goede restauants. En een overweldigend mooie natuur. Voorals de natuur in Montenegro en Bosnië is bijzonder en afwisselend. Verder bijzondere steden, Tirana in ontwikkeling en Serajevo met zijn verleden. Ook veel herinneringen aan de Bosnië-oorlog, waardoor ook de culturele verschillen tussen de vijf landen die we bezocht hebben duidelijker werden. Bijzonder is ook, dat we tot onze verrassing met heel verschillende weersomstandigheden te maken kregen: van heerlijk zomerweer aan de kust tot heel veel sneeuw en kou in de bergen van Montenegro. Bij onze hele reis hebben we ook veel plezier gehad van de app Trip Plans, waar alle informatie die je nodig hebt heel overzichtelijk vermeld staat. Kortom, een reis die we ons nog lang zullen herinneren. Piet en Lenie Veenema

23 September 2025

Beste Piet en Lenie,

Bedankt van de mooie review! Wat leuk om te lezen dat u zo heeft genoten van uw rondreis door de Balkan. De afwisseling tussen kust en bergen, de vriendelijke mensen en de rijke geschiedenis maken deze reis echt de moeite waard. Fijn ook dat de hotels, restaurants en onze Trip Plans-app zo goed zijn bevallen.

Hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een legendarische reis voor u samenstellen.

Top reisbureau

Super fijn geholpen door Dennis van Balkan reizen. Hij heeft een mooie reis en route voor ons gemaakt door Kroatië met ons zoontje van 1,5 jaar. Alles was super geregeld tot in de puntjes. Fijn contact ook tijdens de vakantie, dus een aanrader!

4 August 2025
Rated 4 out of 5 stars

Rondreis Balkan

Reis was goed geregeld ,meest hotels waren zeer goed, auto huur was goed geregeld.
Reis app werk zeer handig met alle reis info en nood nummers bij de hand.
Bij vragen via WhatsApp direct antwoord.

24 July 2025

Beste Kurt,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad en alles naar wens was geregeld. Ook goed om te horen dat de reisapp heeft bijgedragen aan een ontzorgde reis.

Graag tot ziens bij een volgende reis!

Fantastische rondreis Albanië

Het het traject, van de voorbereiding tot de reis zelf, was heel aangenaam en persoonlijk. Er werd echt geluisterd naar onze wensen, de aanpak was zeer persoonlijk. De reis zelf was heel goed geregeld (op enkele kleine details na) zodat we echt zodner zorgen in Albanie. Ook de contactpersoon ter plaatse was heel goed bereikbaar.

16 July 2025

Beste Charlotte,

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat jullie zo’n mooie rondreis door Albanië hebben gehad en dat jullie zonder zorgen konden genieten en dat onze collega ter plaatse goed bereikbaar was.

Graag tot ziens bij een volgende reis!

Super goed geregelde trip

Alles was goed geregeld en duidelijk. Als we hulp nodig hadden van bv de local agent was die er meteen. Hele mooie week gehad. Een feedback dingetje: de laatste 7km naar hotel Porto Tara is een moeilijke begaanbare zand- en steenweg vol met gaten en stenen. Soms 20% omhoog en omlaag. Dat zal niet iedereen aangenaam vinden en wij waren er ook door verrast. Voor ons een avontuur, voor anderen misschien wat teveel. Daar konden we niet om onze 4wd heen.

17 May 2025

Prachtige rondreis door Kroatië

We hebben een prachtige rondreis door Kroatië gemaakt. Alles wat goed verzorgd, fijne huurauto, een divers programma. Naar onze wensen werd goed geluisterd, we hadden o.a. aangegeven niet elke dag te willen 'verhuizen' van hotel en daar werd goed naar geluisterd. Veel dank voor deze mooie ervaring!

7 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische reis gehad door Montenegro…

Fantastische reis gehad door Montenegro en Kroatië! Balkan Reizen zorgt dat de reis vooraf en tijdens vlekkeloos verloopt. Ook na de reis zijn ze zo attent om telefonisch contact op te nemen hoe het allemaal is geweest. Service is super!

29 November 2024

Klant staat op 1

Wij hebben een super reis gehad met Balkan Reizen! Na eerder mooie reizen via hun andere merk Travel Legends gemaakt te hebben zijn we ook dit keer niet teleurgesteld. Dit is een bedrijf waar je je als klant nog echt gewaardeerd voelt!

4 October 2024

Prachtige reis Griekenland/Albanië/Montenegro

Geweldige rondreis Griekenland, Albanië en Montenegro!

Wij hebben met een groep van 8 op een prachtige zeilreis langs 3 landen gemaakt. We hebben zelf gevaren en kwamen langs onze eigen gekozen hoogtepunten & plekken die het team van Balkan Reizen ons had aangeraden. Alles was tot in de puntjes geregeld!

We zijn enorm te spreken over de organisatie en communicatie van het Balkan Reizen. Echt een aanrader.

21 October 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look