Ik ben uiterst tevreden over de klantvriendelijkheid, de service en het resultaat👍 Een klein verbeterpunt: stuur een keer een update.
See what reviewers are saying
Claimbird heeft ons geweldig geholpen!! Ze hebben alles op alles gezet om voor ons een compensatie voor een vertraagde vlucht te regelen. Het heeft ze erg veel tijd gekost, doordat ze steeds achter d... See more
Company replied
We zijn erg blij met Claimbird, al heeft het een hele tijd geduurd, maar onverwachts was daar de mededeling dat we de kosten van onze vertraging terug zouden krijgen. Super dat zij zich ergens in v... See more
Matig. Geen contact mogelijk via telefoon. Claimde eerst maar 1 van de 4 tickets. Trage communicatie. Uiteindelijk wel gelukt, maar heeft energie en 3 maanden langer dan nodig geduurd.
Company details
Information provided by various external sources
Claimbird zoekt gratis uit of u recht heeft op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal €600,- per persoon. Vervolgens gaan wij op no-cure-no-pay basis voor u in onderhandeling met uw luchtvaartmaatschappij om uw vergoeding op te eisen. De (juridische en papieren) rompslomp nemen wij hierbij voor onze rekening.
Contact info
Netherlands
- vragen@claimbird.nl
- www.claimbird.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben uiterst tevreden over de…
Een klein verbeterpunt: stuur een keer een update.
Top geregeld
Top geregeld! Ik heb het hele bedrag van de gevraagde vlucht terug gekregen. Bedankt en ik wil iedereen aanbevolen !
We zijn erg blij met Claimbird
Super dat zij zich ergens in vastbijten en volhouden.
Vooral dank aan Dion, de aanhouder wint.
Claimbird heeft ons geweldig geholpen!!
Claimbird heeft ons geweldig geholpen!!
Ze hebben alles op alles gezet om voor ons een compensatie voor een vertraagde vlucht te regelen. Het heeft ze erg veel tijd gekost, doordat ze steeds achter de luchtvaartmaatschappij aan moesten, maar ze hebben het nooit opgegeven! Ik kan Claimbird aan iedereen aanraden!

Reply from Claimbird
Ik had niet verwacht na ongeveer twee en een half jaar nog iets terug te krijgen van Easyjet voor een flink vertraagde vlucht. Top dat we de claim na het harde werk door de mensen van Claimbird alsnog hebben mogen ontvangen!
Nog steeds in afwachting nu bijna een…
Nog steeds in afwachting nu bijna een jaar onderweg hoop dat het snel komt!
Al vanaf dec 2018 bezig om voor 7…
Al vanaf dec 2018 bezig om voor 7 personen een vergoeding te krijgen
24 uur vertraging in atlanta
Hotel overnachting 7 per , plus eten
Al diverse mails gestuurd,geen antwoord
Een keer een bericht ,gaat niet lukken
En dan weer een bericht we gaan door
Erg jammer dat je niet kunt bellen als ze niet op je mails reageren
In het begin had ik veel vertrouwen in claimbird
Maar dat is gezakt naar een dieptepunt
Zeer aan te raden
Zeer aan te raden. Claim indienen ging heel erg eenvoudig, uiteindelijk een mooi bedrag terug gekregen.

Service top !
Gewoon goed
Het duurt even maar goed op de hoogte gehouden en goed resultaat
Matig
zeer tevreden!
Eenvoudig indienen van de claim.
Duurt wel erg lang, maar na een jaar had ik een mooi bedrag retour.
Zeer tevreden!
Heel tevreden over de afhandeling van…
Heel tevreden over de afhandeling van onze claim bij deze firma.
Netjes geld terug na 8 uur vertraging!
Netjes geld terug na 8 uur vertraging!! Bedankt claimbird

Reply from Claimbird
Uitstekend geholpen na een…
Uitstekend geholpen na een tegengevallen terugvlucht. Beleid was duidelijk en helder.

Snel en doeltreffend
Snel en doeltreffend, heldere communicatie. Heel blij met Claimbird
We hebben een heel goede ervaring met…
We hebben een heel goede ervaring met Claimbird. De claim verliep soepel en snel en had het gewenste resultaat.
Topservice
Superservice en binnen de 10 minuten antwoord op je vragen...
The Trustpilot Experience