Fantastisk kundeservice. Postnord havde forlagt vores ordre. Christina sørgede for at vi fik en ny forsendelse hurtigt og endda med ekstra. Tak for god service Vi er meget glade for produkterne
See what reviewers are saying
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg er stor tilhænger af AYAVAs produkter til børn, i sær deres spisetidsprodukter - de gør en travl hverdag lettere og mere overskuelig. Produkterne er pæne, enkle og ho... See more
Company replied
Jeg er dagplejer og drømte inderligt om en hoppepude til mine motorikglade børn 😍 på trods af loppebod var vejen lang til at kunne købe den smukke pude 😥 Heldigvis var hjælpen nær og da AYAVA hø... See more
Company replied
Jeg købte sidste år udskiftnings hoveder til vores solar buddies. Det nye hovede lugtede meget kraftigt og jeg huskede at det stod på hjemmesiden at det var en reklamationsfejl. Jeg valgte at skrive t... See more
Company details
Written by the company
Hos AYAVA bestræber vi os på at finde produkter som er med til at gøre hverdagen for forældre lettere. Alle produkter er nøje udvalgt og brugt af mine børn og jeg. For os handler det om at vi kan bruge mere tid sammen med vores børn og bekymre os mindre om oprydning eller spild. Vi prøver at fokuserer på produkter, som gør det lettere for dig og sjovt for dine børn. Lige fra spisetid til legetid. Hvis noget ikke lever op til forventningerne, vil vi sætte stor pris på muligheden for at hjælpe dig først. Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@ayava.dk eller på telefonnr. 51 72 00 82
Tårnvej 97E, 2610, Rødovre, Denmark
- 51720082
- kontakt@ayava.dk
- www.ayava.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Meget tilfreds
Varen som beskrevet, hurtig levering og følelsen af at man betyder noget som kunde.
Hurtig levering og gode produkter
God information igennem…
God information igennem leveringsprocessen! Vil helt sikkert handle her igen!
God butik og højt informationsniveau
God information om hele processen. Min ordre var en forudbestilling, men blev tilbageholdt i tolden for virksomheden. Fik god info om processen og mulighed for både at afbestille og andre valg. Beholdte min ordre og da den blev sendt gik det hurtigt og nemt 👍
Rigtig god oplevelse
Overskuelig hjemmeside, hurtig håndtering, kort levering og slikkepinde 🤩👏
God kommunikation og skønt produkt
God kommunikation og skønt produkt - solcremes applikator👌🏻
Superhurtig levering og vi købte en…
Superhurtig levering og vi købte en Solar buddies solcremeapplikator, til at vores datter skulle starte i SFO. Og den virker helt perfekt. Kan virkelig anbefales.
Rigtig god og hurtig service!
Hurtig handel
Pakken kom hurtigt. Produktet levede op til mine forventninger. Så kan klart anbefale at handle hos Det ren barnemad.
Lækker webshop og god service
Hurtig og venlig service. Lækre produkter vi har modtaget. Virkelig anbefalelsesværdig webshop, at handle på.
Fantastisk kundeservice både før
Fantastisk kundeservice både før, under og efter køb. Der er altid hurtig svar på eventuelle spørgsmål og med kyndig vejledning.
Super godt og hurtig ekspedition👍
Over all super
Over all super, pakken kom hurtigt og levede fuldt ud op til mine forventninger.
God webshop med et fint udvalg og…
God webshop med et fint udvalg og hurtig levering.
Hurtig levering og super lækkert…
Hurtig levering og super lækkert produkt :)
Jeg købte snack spinneren og den er virkelig god. Har efterfølgende købt én til da den første var et kæmpe hit og bliver brugt meget! :)