Fandt Woocommerceeksperten da jeg søgte akut hjælp til webshop, var virkelig desperat, da kunderne kun kunne ligge samme vare i kurven lige meget hvilken vare man trykkede på. Fik straks konta... See more
See what reviewers are saying
Fik lynhurtig kompetent hjælp så mine downloads kom til at virke igen. Og som bonus lige et tip om et mailto link der ikke var lavet
Vi havde problem med afsendelse af emails fra vores webshop. Efter flere forsøg på selv at rette fejlen, googlede vi nettet efter løsninger på fejlen, og faldt over Woocommerceeksperten.dk. Her... See more
God kompetent service Jeg kontaktede woocommerceeksperten over nettet en tirsdag aften kl 23, frustreret over ikke at vide hvor fejlen på min hjemmeside lå. Jeg fik svar med det samme, og kyndig rå... See more
Company details
- Computer Consultant
- Computer Security Service
- Database Management Company
- e-Commerce Service
- Website Designer
Information provided by various external sources
Vi er dedikerede specialister i WooCommerce, udviklere der hjælper med opgaver store som små. Vi brænder for at at udvikle og optimere netbutikker. Skal I have kvalitets support til jeres webshop eller skifte til en nem og moderne WooCommerce løsning, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.
Marienlunden 1, 4296, Nyrup, Denmark
- info@woocommerceeksperten.dk
- woocommerceeksperten.dk
Havde et akut problem og blev hurtigt…
Havde et akut problem og blev hurtigt hjulpet. Jeg samler nu flere ting sammen så min side kan blive opdateret - ordentligt !
Anbefaling herfra 👌
Gundig kundeservice og hurtige svar
Tak for hurtigt svar af Prokop Suchánek,
God og grundig kundeservice, med stor forståelse for forskellige kompetenceniveau ift. et relativt kompliceret felt.
Hurtig, effektiv og venlig!
Hurtig, effektiv og venlig! Kan varmt anbefales.
Super Woocommerce ekspert
Jeg giver Prokop fra Woocommerce eksperten mine varmeste anbefalinger! Han er top professionel og dygtig, og jeg fik den bedste hjælp og ekspertise i verden. TAK!
Super hurtig og professionel hjælp til…
Super hurtig og professionel hjælp til webshop og integrationer.
Prokop lavede min hjemmeside så den er…
Prokop lavede min hjemmeside så den er blevet helt utrolig smuk og tjekket.
Det var et meget positivt samarbejde. Jeg følte mig set og hørt med alle mine ønsker og alle udfordringer blev løst meget proffesionelt.
Mine varmeste anbefalinger af prokop efter den oplevelse.
Prokop kan meget anbefales
Prokop kan meget anbefales. Han skaber mange flotte webshops og sites.
Man finder desværre ikke mange som dig…
Man finder desværre ikke mange som dig længere!!
Utrolig hjælpsom!
Super god og hurtig hjælp når det…
Super god og hurtig hjælp når det driller med woocommerse.
En klar anbefaling herfra.
Utrolig hjælpsom
Utrolig hjælpsom, man kan ikke bede om mere.
Lige så snart der var et problem, kom hjælpen, utroligt gennemgående og venlig.
Kan klart anbefales.