See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end fantastiske folk her! Jeg har haft fornøjelsen af at lade Victor håndtere et komplekst problem på min stationære computer. Undervejs er priser og detaljer blevet gennem... See more

Company details

1. Computer Support and Service Company
  2. Computer Consultant
  3. Computer Repair Service
  4. Computer Security Service

Written by the company

Furesø Data ApS er totalleverandør af IT-løsninger til virksomheder og fungerer som en ekstern IT-afdeling for vores kunder. Vi tager ansvar for hele IT-driften – fra support og vedligehold til sikkerhed, cloud-løsninger og løbende optimering. Vi hjælper virksomheder med at sikre en stabil og effektiv IT-hverdag, hvor systemer fungerer, data er beskyttet, og medarbejdere får den support, de har brug for. Hos Furesø Data lægger vi vægt på høj kvalitet, hurtig respons og tæt samarbejde. Vores mål er at skabe tryghed og overblik, så vores kunder kan fokusere på deres forretning, mens vi sørger for, at IT’en bare virker. Vi ser os selv som en langsigtet partner, der leverer driftssikre løsninger og professionel rådgivning tilpasset den enkelte virksomhed.

4.7

3-star
2-star
1-star

Effektiv reinstallation af iMac

Fik for nylig hjælp til at reinstallere min iMac. Furesø Data gjorde det kompetent og hurtigt. Det er jo noget man sætter stor pris som kunde, når det handler om en daglige værktøj - PC/Mac osv. De er høflige og servicemindede og man føler sig set som kunde. Jeg anbefaler dem med stor glæde.

30 January 2026

5 stjerner – super god oplevelse

Jeg fik både repareret og opgraderet min stationære gamer‑PC, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Hele forløbet var nemt og ligetil. De holdt mig opdateret hele vejen, svarede hurtigt og var virkelig behagelige at snakke med.

Min PC kører nu bedre end nogensinde, og det mærkes, at der er blevet gjort et ordentligt stykke arbejde.

Kan helt klart anbefales.

13 January 2026

Reply from Furesø Data ApS

Tak for din feedback. Den sætter vi meget stor pris og hilser dig hjerteligt velkommen i fremtiden. :)

Rated 5 out of 5 stars

Panik før ferierejde blev klaret

Panik! Efter opdatering låste min telefon, fordi jeg hverken havde login eller password til Samsung kontoen. Og dagen efter skulle vi rejde til Portugal - og selvfølgelig med billetter og sndet vigtigt på telefonen. Jeg mødte op på FD's kontor uden aftale - jeg kunne jo ikke ringe og bestille tid.
En af folkene gik straks igang med at løse problemet - og efter 1/2 time virkede telefonen og vores ferietur var reddet. Tak til de friske og servicemindede unge mennesker!

16 October 2025

Hej Peter.

Tusinde tak for din positive feedback. Vi håber du havde en god ferie. :)

Meget kompetent arbejde

Meget kompetent arbejde. Vi følte os i gode hænder hele vejen!

11 August 2025

Reply from Furesø Data ApS

Hej Henrik. Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har følt dig i gode hænder. Bh. Jonas, Furesø Data

Følte mig troværdigt rådgivet

Følte mig troværdigt rådgivet. Og tryg ved at kunne lave opfølgning ved køb af PC samt der er support, som de altid er villige til at give. Behagelig stemning på "kontoret" og ikke hippe sælgere. Mere rådgivere. Det oplevede jeg ikke sidst da jeg købte PC i butikskæde.

27 May 2025

Reply from Furesø Data ApS

Hej. Tak din anmeldelse som vi sætter stor pris på. Det glæder os, at du har følt dig både troværdigt rådgivet og tryg i forløbet. På forhåbentlig gensyn når computeren engang skal skiftes ud igen. :) Bh. Jonas, Furesø Data

Meget serviceminded

Det var lidt en opdagelse at komme forbi Furesø Data. De var meget serviceminded og venlige og fik løst problemet indenfor 24 timer.

5 March 2025

Reply from Furesø Data ApS

Hej Niels. Tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen. Bh. Jonas, Furesø Data

Rated 5 out of 5 stars

Furesø Data er dygtige folk med stor…

Furesø Data er dygtige folk med stor viden og kompetencer
De fik startet min PC op til fuld tilfredshed noget andre før dem ikke havde formået
Gode opdateringer og hurtighed
Bh Jan Dalsø Park

24 February 2025

Reply from Furesø Data ApS

Hej Jan. Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor på pris på. Bh. Jonas, Furesø Data

En meget positiv oplevelse

En meget positiv oplevelse. Hurtig, effektiv, rådgivende og fikset mit problem på 1 time :) Venlig, forklarende, opfølgende på sagen og fantastisk god service :) Må klart anbefales.

4 September 2024

Hej Bende. Tak for din positive anmeldelse. Bh. Jonas, Furesø Data

hurtige

hurtige, grundige og tillidsfulde.

27 February 2024

Hej Annette. Tak for din anmeldelse. Bh. Jonas, Furesø Data

Rated 5 out of 5 stars

Endnu engang helt fantastisk service

Endnu engang helt fantastisk service. Kan varmt anbefales. Småting som skruer der er faldet ud og skal skiftes, klares lynhurtigt og blæses ikke op til en større reperation.

22 January 2024

Hej Mette.

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Kunne ikke læse mine mails.

Kunne ikke læse mine mails.
Afl. min computer til en venlig ung mand ( og dygtig )
Næste formiddag kunne jeg hente min computer - og kunne igen læse mine mails

Venlig hilsen Palle Birk

16 January 2024

Hej Palle.

Tak for din feedback.
Det sætter vi stor pris på.

Hurtig

Hurtig, kompetent og behagelig.

9 January 2024

Hek Steen.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback på vores arbejde.

Rated 5 out of 5 stars

En kæmpe tak og ros til Furesø Data for…

En kæmpe tak og ros til Furesø Data for at fixet min søns gamer PC - som var helt død. Furesø Data fik vækket den til live igen i løbet af ganske få timer.

Det virker nu perfekt igen - tak for lynhurtig service

4 December 2023

Hej Kenneth.

Tak fordi valgte os og tak for din positive feedback. Det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end fantastiske folk her!

Intet mindre end fantastiske folk her!

Undervejs er priser og detaljer blevet gennemgået præcist og udførligt så man som kunde ikke oplever nogle overraskelser.

Victor lagde mærke til en fejl på en CPU køler som også blev skiftet. Hvordan i al verden skulle jeg selv finde ud af at den ikke virkede?

NETOP DERFOR skal du også vælge Furesø Data hvis du har teknik som driller.

Er imponeret og glad for jeres service. I øvrigt gik der kun 24 timer fra indlevering til at alt var løst!

Kommer igen

Mvh
Thomas

2 November 2023

Hej Thomas.

Tusinde tak for dine positive og rosende ord. Dem sætter vi meget stor pris.

Rated 5 out of 5 stars

Excellent og pædagogisk service.

Excellent og pædagogisk service.
Da jeg valgte Furesø Data, var det ud fra et nærhedsprincip, men jeg er glad for at konstatere at jeg valgte helt rigtigt. Furesø Data har pædagogisk (og online, så nærhedsprincippet var ligegyldigt) hjulpet mig med opsætning og sikkerhed, da jeg valgte at blive selvstændig. Og da jeg så for nyligt fik stjålet min computer, kunne Jonas øjeblikkeligt berolige mig, da alle mine data var korrekt og sikkert gemt, og jeg kunne tilgå dem med det samme.
Jeg er ikke skrap til computere, men jeg bliver dygtigt og venligt og pædagogisk vejledt hver gang jeg har spørgsmål og bekymringer.
Og til en fornuftig rate.
Furesø Data har min varmeste anbefaling.

27 October 2023

Hej Laura.

Tusinde tak for din positive og rosende ord. Det er skønt og høre at vores hjælp er værdsat. Tak for at anbefale os til andre. :)

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening. Fornuftige priser og god information om både det planlagte- og gennemførte arbejde.

2 October 2023

Hej Jan.

Tak for dine rosende ord. Det sætter vi meget stor pris på.

På gensyn hvis du får brug for hjælp en anden gang. :)

Rated 1 out of 5 stars

Inleverede pc til rep.

Inleverede pc til rep., og fik at vide at den kunne laves indenfor 5-7 dage..... Det kunne den så ikke! De kunne ikke finde ud af problemet, men prøvede alt muligt uden held, og fik den retur 5 uger efter, uden at den var lavet. I mellemtiden havde jeg været i kontakt med dem mange gange, for blot at få at vide at de ville prøve noget nyt.... At jeg så fik den tilbage, men nu med ridser og en afmonteret knap, hjælper heller ikke på anmeldelsen. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, så jeg kan IKKE anbefale firmaet!!! 500,- lige ud af vinduet!

15 August 2023

Kære Kim.

Det er IKKE korrekt at du har betalt for fejlsøgningen. Al arbejde er udført uden beregning og vi har tilbudt dig gratis låne computer igennem hele forløbet. Ligeledes er det IKKE korrekt at vi ødelagt knappen på tastaturet. Knappen var faldet af tastaturet da du indleverede den. Det er drøftet og noteret ved indlevering.

Her er opsummering af forløbet.

1. Du indleverer din computer til en quick fejlsøgning d. 15. august 2023. (koster 495 kr og afregnes altid først når sagen er afsluttet).

2. Du modtager efter ca. 4 timer et tilbud på reparation af computerens bundkort hvor vi oplyser at forventede behandlingstid er 5-7 hverdage. Vi oplyser også at disken på din computer er krypteret hvorfor data ikke kan genskabes før maskinen, er repareret.

3. Efter 7 hverdage (d. 24. august) ringer du og får oplyst at din computer endnu ikke er færdigbehandlet fordi vi afventer en reservedel (chip) som desværre ikke er på lager (leveringstiden forventer vi ca. at være en-to uger). Vi tilbyder dig en gratis lånecomputer som du afslår. Vi er selvfølgelig kede af at du ikke har fået en opdatering tidligere, det er vores fejl.

4. D. 6. september: Vi modtager og får udskiftet chippen på din computer, men konstaterer en anden fejl på computeren som først kan konstateres da chippen er udskiftet. Vi tilbyder dig igen en gratis lånecomputer som du endnu engang afslår.

5. Vi arbejder intensivt på at finde en løsning på den anden fejl på din computer men da du ikke ønsker at forsætte behandlingen, opgiver vi sagen og udleverer maskinen til dig d. 21. september. Alt er arbejde er udført uden beregning.

Vi sætter selvfølgelig pris på vores kunders feedback og vurderer også i de enkelte sager hvad vi kan forbedre for at lignende episoder ikke opstår igen. Vi vil fremadrettet ændre den oplyste behandlingstid så der tages højde for forsinkede reservedelsleveringer og være endnu bedre til at sikre os, at kunder får besked så snart vi er bekendte med eventuelle forsinkelser.

Vi er selvfølgelig, som tidligere nævnt meget kede af at vi ikke fik givet dig besked inden for de 7 hverdage omkring den forsinkede reservedel, men har herudover gjort alt hvad vi kunne for at du kunne arbejde videre på en anden computer.

Desværre kan ikke alle fejl på computerens kredsløb konstateres før de første fejl er løst og i dette tilfælde ville vi nok have afslået reparation hvis vi havde været bekendt med at den anden fejl sandsynligvis ikke kunne løses.

Rated 5 out of 5 stars

Fik en formidabel service fra Jonas

Fik en formidabel service fra Jonas. Både fagligt såvel som person, en behagelig oplevelse - mine problemer blev løst hurtigt og tilfredsstillende.

28 August 2023

Hej Klaus.

Tak for dine rosende ord. Det sætter jeg/vi meget stor pris på.

Take a closer look