Company details
About Wizard card
Written by the company
Wizard Card
Wizard Card is gespecialiseerd in digitale visitekaartjes, een duurzaam en modern alternatief voor de ouderwetse papieren kaartjes. Onze visitekaarten worden helemaal in de huisstijl van onze klanten geleverd, zodat ze perfect bij de rest van hun branding passen. We werken inmiddels samen met meer dan 700 bedrijven in Nederland en België.
Review kaarten
Naast digitale visitekaartjes bieden we ook NFC review kaarten aan voor Google en Tripadvisor. Met deze kaarten kunnen bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier klanten vragen om een review achter te laten, wat bijdraagt aan een verbeterde online zichtbaarheid en reputatie.
Digitale visitekaartjes
Wij zijn experts in het vervaardigen van digitale visitekaartjes, en gaan daarin een stap verder dan de traditionele kaarten. Elk van onze visitekaartjes is uitgerust met de nieuwste technologie, namelijk een NFC-chip en een QR-code. Dit zorgt ervoor dat het delen van je contactgegevens een fluitje van een cent wordt, en dat op vrijwel elk toestel!
Compleet in je eigen huisstijl
Maar Wizard Card gaat verder dan alleen technologie. We begrijpen het belang van branding en uitstraling. Daarom wordt elk visitekaartje standaard geleverd in jouw unieke huisstijl, zodat het niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.
Voordelen
📲 Te scannen via NFC of QR-code💾 Gegevens eenvoudig op te slaan
🎨 100% in jouw bedrijfshuisstijl
🌱 Geen onnodige papierverspilling meer
✅ Altijd up-to-date
🌐 Koppel al je sociale media
💼 Professionele en moderne uitstraling
- wizardcard.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.