Company details

1. Marketing Agency
  2. Online Marketing Agency

Written by the company

Agencja marketingowa specjalizująca się w obsłudze deweloperów. Najlepszy wynik: średnio 500 zł za sprzedaż domu o wartości 1,2 mln zł (inwestycja Podkowa Leśna 4). System HyperSell™: 40+ wdrożeń, kilkadziesiąt sprzedanych inwestycji, średni CPL 40–60 zł.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Polecam Media W - widać różnicę

Z Media W współpracuję od roku. Wcześniej bazowaliśmy głównie na portalach ogłoszeniowych i pośrednikach, co było mocno uzależnione od sytuacji na rynku. Po wdrożeniu narzędzi i kampanii przez Media W zyskaliśmy większą kontrolę nad sprzedażą — regularne leady, więcej telefonów i lepszą jakość zapytań. W kilka tygodni kampanii wpadło ponad 200 leadów, a cały start i wdrożenie przebiegły bardzo sprawnie i profesjonalnie. Doceniam też to, że komunikacja jest konkretna, a działania są na bieżąco optymalizowane, żeby poprawiać jakość kontaktów. Polecam Media W każdemu, kto chce stabilnego, przewidywalnego kanału pozyskiwania klientów do swojej inwestycji.

14 January 2025
Rated 4 out of 5 stars

Z Media W zacząłem współpracę pół roku…

Z Media W zacząłem współpracę pół roku temu, wcześniej korzystałem z usług pośredników nieruchomosci oraz sam prowadziłem sprzedaż poprzez wystawianie inwestycji na portalach typu otodom, rynek pierwotny itp. Nigdy wcześniej nie prowadziłem kampani na facebook oraz instagram dlatego zdecydowałem sie wdrożyć ten kanał sprzedazy poprzez firmę Media W. Współpraca od początku byla profesjonalna. Chlopaki zrobili wizualizacje i po tygodniu juz kampania ruszyła. Po pół roku miałem ponad 200 leadów, lecz niestety z tych klientów wiesz kość nie wiedziala co klika, nie wiedziała nic o inwestycji a więc umawianie spotkań było bardzo trudne. Lecz tutaj musze pochwalic chlopakow poniewaz caly czas probowalismy ulepszac kampanie i dopasowywac reklamy do klientow. Kiedy to juz umówiłem spotkania ludzie nie podejmowali decyzji zakupowych. Efektem tego jest to że po pół roku udalo mi sie podpisać jedna umowe rezerwacyjna z ponad 200 leadow. Na usprawiedliwienie moge napisać ze z innych kanałów sprzedazy tez nie bylo klientów. Podsumowując kampania miala fajny odzew, zaangażowanie w kampanie firmy Marketing W był bardzo duży ale w mojej sytuacji nie bylo z tego wielkich efektów

1 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

MediaW polecam każdemu w promowaniu swojej inwestycji

Przed podjęciem współpracy z MediaW, korzystaliśmy głównie z pośredników nieruchomości, ale też z ogłoszeń na portalach Otodom i OLX.

Od pół roku korzystamy z usług MediaW. Na początku obawiałem się, że taki kanał sprzedażowy nie będzie miał przełożenia na sprzedaż. Ale po uruchomieniu kampanii szybko zaczęły spływać pierwsze leady. I też pierwsza sprzedaż.
Sam proces uruchomienia był też bardzo spójny z tym co usłyszeliśmy na pierwszej rozmowie.

Teraz 95 % kontaktów sprzedażowych pochodzi z platformy MediaW, wiec po taki czasie mogę z czystym sercem polecić z nimi współpracę.

1 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Media W dowozi dobre leady szybko i niskim kosztem

Z Media W współpracuję od roku. Wcześniej korzystaliśmy głównie z portali (OtoDom, Morizon itd) - byliśmy mocno zależni od koniunktury na rynku nieruchomości. Od wdrożenia narzędzi Media W mamy większą kontrolę nad procesem sprzedaży, jakością leadów, ilością telefonów / zapytań.
Efekty współpracy przerosły najśmielsze oczekiwania: ponad 200 dobrych leadów w kilka tygodni kampanii, a w efekcie szybka sprzedaż całej inwestycji. Do tego cały proces wdrożenia, startu przebiegał gładko.
Każdemu kto się jeszcze waha mogę szczerze poradzić: bierz Media W, daj się poprowadzić z kampanią, będziesz zadowolony! :)

19 November 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look