SIMPLY yourself sp. z o.o. Reviews 7

4. Marketing Consultant
  5. Online Marketing Agency
  6. Website Designer

Written by the company

web hosting with WordPress maintenance • web site creation and care • e-commerce • online marketing & social media • graphic design • audits, consulting, training • online business

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bezpieczeństwo strony w dobrych rękach

Współpracuję z SIMPLY yourself od 3 lat i mogę ich polecić każdemu, kto prowadzi stronę internetową i zależy mu na tym, żeby była odpowiednio zadbana od strony bezpieczeństwa.

To, co szczególnie doceniam, to szybka reakcja w razie potrzeby. Jeśli pojawia się jakikolwiek problem, Miłosz reaguje sprawnie i szybko go rozwiązuje. Czuję, że moja strona jest bezpieczna i że mogę na nim polegać.

Jeśli szukasz kogoś do opieki nad swoją stroną - warto się z nimi skontaktować.

Patryk Walkowicz, Movies & Learn

21 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Firma profesjonalna, z ludzką twarzą!

Bardzo lubię współpracę z Asią i Miłoszem, bo wiem, że moja strona i sklep online Wydawnictwa Pauza są bezpieczne, a jednocześnie wszystkie sprawy możemy załatwić w kilka minut, przez telefon, a nie bezosobowo jak w dużych firmach. Zawsze są gotowi pomóc, jak trzeba to coś podpowiedzieć. SIMPLY Yourself to firma zapewniająca profesjonalną i bezpieczną stronę www, ale też firma "z ludzką twarzą" (a nawet dwiema!). Asia i Miłosz opiekują się moją stroną od kilku lat i mam nadzieję, że przed nami wiele kolejnych lat udanej współpracy!

22 September 2025

Szkolenie prowadzone przez Asię

Uczestniczyłam w szkoleniu zorganizowanym przez Asię. Muszę przyznać, że dawno nie miałam do czynienia z tak świetnie prowadzącą osobą. Asia ma ogromne predyspozycje do prowadzenia szkoleń, dużo spokoju, piękny głos, świetna organizacja - to wszystko plus oczywiście ogromna wiedza, sprawia, że technicznego szkolenia o systemach słuchało się z dużą przyjemnością i zainteresowaniem. Zresztą całość to nie tylko czas szkolenia. Asia najpierw zbadała potrzeby uczestników (kilka dni przed szkoleniem) i przygotowała się na nie. Szkolenie było więc „szyte na miarę”. A po nim otrzymaliśmy świetne podsumowania i ściągawki na przyszłość. Bardzo polecam, jeżeli ktoś ma zapotrzebowanie na tematy z zakresu gdzie Asia jest ekspertką. Dobry szkoleniowiec to zawsze skarb i połowa sukcesu do przyswojenia wiedzy podanej na kursie.

10 February 2025

Reply from SIMPLY yourself sp. z o.o.

Agnieszko, pięknie Ci dziękuję za te słowa. 🩷 Wspaniale to czytać, że moje szkolenie było dla Ciebie tak pozytywnym doświadczeniem. No i ogromnie mi to dodaje skrzydeł na przyszłość. 🦋

Rated 5 out of 5 stars

Asia i Miłosz wkładają wiele serca w…

Asia i Miłosz wkładają wiele serca w swoje projekty i z pewnością trzeba im przyznać, że są dokładni i sprawdzają wiele szczegółów, żeby zapewnić danej stronie piękny wygląd, bezpieczeństwo i odpowiednie zaplecze techniczne. Oboje mają bardzo szeroką i aktualną wiedzę, która sprawia że dana strona www jest nowoczesna i pomaga w zdobyciu klientów. Polecam.

14 November 2024

Dziękujemy za Twoje wieloletnie zaufanie. <3

Niesamowita firma

Mój blog na Wordpress jest już u nich od paru lat, działa świetnie!

3 June 2024

Awww 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️ Dziękujemy!

Rated 5 out of 5 stars

Kontakt do Simply yourself otrzymałam z…

Kontakt do Simply yourself otrzymałam z polecenia od znajomej. Przed nawiązaniem konwersacji, weszłam na ich profil na FB i stwierdziłam, że to chyba sympatyczne osoby. Bardzo szybko moje przypuszczenia się potwierdziły.
W trakcie konsultacji z Asią, która odbyła się w miłej atmosferze, uzyskałam kilka ciekawych wskazówek o których nie miałam pojęcia. Asia ma dużą wiedzę i potrafi ją przekazać. To było ciekawe doświadczenie.

13 February 2024

Reply from SIMPLY yourself sp. z o.o.

Dziękuję bardzo za zaufanie i opinię. Polecam się na przyszłość.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look