Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... See more
Company replied
Efter at have set flere reklamer på mit Facebook fee, af en mand fra Wanderum der med næsten sexuele undertoner smager rom af en emaljekop var jeg nødt til at prøve. Har bestilt deres Aguara Edition t... See more
Company replied
Super hurtig levering. Godt pakket og meget lækker rom - aguara edition. Kommer til at bestille mere.
Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... See more
Company replied
Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.
Kong Georgsvej 19, 2000, Frederiksberg, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Det er nok den bedste rom jeg har smagt ever, så godt destilleret drenge 😋 Samt fantastisk hurtig levering!

Reply from Wanderum
Det var en rigtig god oplevelse og handle ind hos jer må jeg sige, det gik vældig godt må jeg sige. Og sikke en rigtig fantastisk god flaske Rom også. Den smager sørme godt. Tak for det.

Nem bestilling
Lækker smækker rom, har aldrig drukket rom før, tænkte det måtte jeg lære og nyder den dejlig smag 😎
Derfor 5 store herfra

Reply from Wanderum
Hurtig forsendelse og, ikke mindst, en rigtig god rom.
Jeg har samlet på rom i mange år, og har fået smagt rigtig mange forskellige fra hele Karibien og Mellemamerika.
Jeg købte "La Tatuana" og må sige, at det er én af de bedste rom jeg har smagt. Så stor anbefaling herfra!

Reply from Wanderum
En aldeles velafbalanceret fyldig, rund sødmefuld rom, som har den blideste blødeste og varme eftersmag.
Jeg Ælsker den🥰🥰

Reply from Wanderum
Fantastisk god Rom, ikke den billigste men helt sikkert en af de bedste, og så hænger det jo fint sammen. Hurtig expedition

Reply from Wanderum
Anders og Morten er 2 gæve gutter, der med deres passion for eventyr har rejst rundt i verden, for at give os den ultimative oplevelse ved at smage rom af høj kvalitet.
Samtidig er der bare hurtig levering fra dag til dag.
Til slut forkæler de os med at sende en WANDERUM emaljekop med gratis.
Tak til Anders og Morten for denne WANDERUM EVENTYRLIGE SMAGSOPLEVELSE❤️❤️❤️
Glæder os til den næste WANDERUM, der skulle være på vej🥰😍

Reply from Wanderum
Det gik hurtigt har dog ikke smagt den i nu

Reply from Wanderum
Hurtig service og forsendelse.
Fantastisk rom hvor flaske dog er for lille. Eller den bliver i hvert fald tom for hurtig.
De smager godt. Det eneste jeg mangler er at de sidste kommer tilbage på hylderne så man kan købe dem.

Reply from Wanderum
La Tatuana, den søde edition! En udsøgt fornøjelse.
Ordreafgivelse og levering forløb som forventet.

Reply from Wanderum
Super service og hurtig levering
Samt en fantastisk Rom

Reply from Wanderum
Lynhurtig levering. Super service, hvis man er i tvivl om hvilken slags, man skal have. 5 stjerner herfra

Reply from Wanderum
Super hurtigt levering, har endnu ikke smagt varen men forestiller mig det bedste.
Det er nemt at bestille og som sagt hurtigt og sikker levering.

Reply from Wanderum
Jeg er egentlig ikke ret meget til spiritus, men mega meget til outdoor, så jeg faldt totalt for jeres opslag på SoMe (får helt lyst til også at ryge pibe).
Jeg bestilte to flasker. La Tatuana og Sherpa. Og det er sgu kraftige sager. Næsten helt Whiskey-agtigt (siger en ikke-kender). Men jeg kan tydeligt smage den lidt mere søde La Tatuana. Den er min favorit. Leveringer var fuldstændig upåklagelig og super hurtig. Jeg er fan, og tager både Tatiana, kopper og lommelærke med på Tagtelt-sommerferie.

Reply from Wanderum
Nem og overskuelig handelsside, hurtigt levering og lækker rom (La tatuana og sherpa) kopperne indvies ved shelteret i den nærmeste fremtid.