Wanderum Reviews 218

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter at have set flere reklamer på mit Facebook fee, af en mand fra Wanderum der med næsten sexuele undertoner smager rom af en emaljekop var jeg nødt til at prøve. Har bestilt deres Aguara Edition t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering. Godt pakket og meget lækker rom - aguara edition. Kommer til at bestille mere.

Rated 5 out of 5 stars

Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... See more

1. Liquor Store

Written by the company

Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.

4.9

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Uhmm en lækker rom

Uhmm en lækker rom. Blød og rund og samtidig kraftfuld med en god karakter. Bestemt ikke sidste gang vi køber rom hos jer.
Fantasisk historie bag de forskellige rom gør oplevelsen fuldendt.
Hurtig levering - for mig en super oplevelse... så stor 👍 op fra mig.❤️

26 September 2025

Hej Katarina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ❤️👍
Det gør os virkelig glade at høre, at du har nydt rommen – og at du oplever den som både blød, rund, kraftfuld og med masser af karakter 🥃✨

Vi lægger meget energi i at skabe rom med en historie, der kan mærkes, så hvor er det fedt, at du også synes, det fuldender oplevelsen. At leveringen så samtidig har været hurtig, er bare prikken over i’et.

Kæmpe tak for roserne – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på din næste bestilling.

Skål i eventyr og gode dråber!

God rom og god service

Jeg bestilte Aguara og La Tatuana, der blev leveret inden for ganske få dage. Begge rom smager fantastisk med hver deres smagsnuancer. Wanderum’ kundeservice responderer hurtigt og professionelt. Jeg kan varmt anbefale Wanderum til andre romnydere.

Hej Peter,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😄
Det glæder os virkelig, at både Aguara og La Tatuana faldt i din smag – de har hver deres unikke profil, og det er fedt at høre, at du sætter pris på nuancerne 🥃✨

Og tusind tak for rosen om vores kundeservice – vi gør os umage for at være til at få fat på og hjælpe hurtigt, så det betyder meget at høre.

Kæmpe skål – og tak for anbefalingen til andre romnydere!

Super lækker rom

Super lækker rom, den er fantastisk, men i glemte at sende koppen med. 🙈 Så nu må jeg drikke af flasken. 🥳

Hej Martin,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fede anmeldelse! 🥳
Vi er superglade for, at rommen ramte plet – men vi er selvfølgelig kede af, at koppen ikke kom med i pakken denne gang 🙈

Vi har allerede skrevet til dig direkte på mail, så vi kan få rettet op på fejlen – for du skal da have dit krus, så du slipper for at drikke direkte af flasken 😉🥃

Tak for din tålmodighed og for den gode humor!

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har smagt 4 varianter af Wanderum

Jeg har smagt 4 varianter af Wanderum, og de smager alle helt fantastisk. Der er stor variation i smagen på de forskellige editions, men der er ingen tvivl om at det er rom af meget god kvalitet.

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og de 4 stjerner! 😄
Det gør os rigtig glade at høre, at du har smagt dig igennem fire af vores editions og synes, de alle holder høj kvalitet. Vi arbejder netop på at give hver edition sin egen unikke smagsprofil, så det er fedt at høre, du kan mærke variationen 🥃✨

Vi kan dog ikke lade være med at være lidt nysgerrige… hvad skal der mon til for, at vi kan snige os helt op på den femte stjerne næste gang? ⭐️
Vi vil meget gerne høre din feedback, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre.

Kæmpe skål og på gensyn!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og lækker rom

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😄
Vi er superglade for, at både leveringen og rommen har levet op til forventningerne – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være 🥃✨

Når du får lyst til mere, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Rated 5 out of 5 stars

Et eventyr ud over det normale

Et eventyr ud over det normale. Jeg havde hentet Aguara og La Tatuana på vej ud og gå spor med min hund . Og medens jeg ventede på at sporet skulle blive gammelt nok, lagde jeg mig i grøften og smagte på de mest eventyrlige rom fra WandeRum . Fantastisk smag , farve og duft. Et mirakel ❤️🐾❤️ og godt der var et krus med , ellers skulle jeg havde drukket af flaskerne 🙈

18 September 2025

Hej!

Sikke en fantastisk anmeldelse – tusind tak for de 5 stjerner og den skønne historie! ❤️🐾❤️
Vi elsker at høre, hvordan vores rom bliver en del af folks små og store eventyr – og billedet af dig i grøften med et krus og to eventyrlige flasker gør os helt varme om hjertet 😄🥃✨

Aguara og La Tatuana er to meget forskellige, men begge fulde af smag og karakter – så vi er glade for, at de ramte plet hos dig. Og ja, godt der var et krus med, ellers havde det set lidt vildt ud 🙈

Kæmpe skål og tak for at tage os med på turen!

Hurtig levering 🚚

Har fået flæsken men den skal være en gave så kan ikke sige så meget nu uden at afsløre at jeg har købt den 😊. Levering er fint 👌

20 September 2025

Hej M. Meyer,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine besked! 😄🚚
Det glæder os, at leveringen gik glat – og hvor er det skønt, at flasken skal gives som gave 🎁 Vi håber, den bringer stor glæde hos modtageren (og måske lidt nysgerrighed hos dig selv til at prøve næste gang 😉).

Husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, hvis du en dag skal have en flaske til dig selv.

Hurtig og god levering

Hurtig og god levering. Købte aguara, og den lever bestemt op til forventningerne. Og så er koppen også fed😀

Hej Claus,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Dejligt at høre, at leveringen sad lige i skabet – vi glæder os til at høre, hvad du synes om smagen, når flasken bliver åbnet 🥃✨

Indtil da sender vi et kæmpe skål – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, har ikke smagt den, men vender tilbage, når den er smagt. Men 5 stjerner for hurtig levering.

Hej Claus,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Vi er glade for, at leveringen har været super hurtig – og vi glæder os til at høre, hvad du synes om smagen, når du får åbnet flasken 🥃✨

Rated 5 out of 5 stars

super hurtig levering kvalitet rom

13 September 2025

Hej Kent,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Vi er superglade for at høre, at både leveringen og kvaliteten på rommen har ramt plet – det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være 🥃✨

Når du er klar til næste omgang, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Fin og fyldig rom

Fin og fyldig rom. Hurtig levering.

12 September 2025

Hej Bill,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Vi er glade for at høre, at både smagen og leveringen har levet op til forventningerne – en fin og fyldig rom fortjener jo også at lande hurtigt i glasset 🥃✨

Når du er klar til næste flaske, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat på bestillingen.

Fantastisk smagsoplevelse

Hurtigt, nem og overskuelig hjemmeside og levering.
Samt en fantastisk smagsoplevelse

5 September 2025

Hej Lasse,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😄
Det glæder os virkelig, at alt fra bestilling til levering har været nemt og overskueligt – og vigtigst af alt, at rommen gav dig en fantastisk smagsoplevelse 🥃✨

Når du får lyst til endnu et glas, så husk rabatkoden Rom10 – så får du 10% rabat på din næste bestilling.

Fin og hurtig levering som altid

Fin og hurtig levering som altid

26 August 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Det er skønt at høre, at alt igen har været nemt og hurtigt – præcis sådan vi ønsker, det skal være hver gang 🥃✨

Vi glæder os allerede til næste levering – og husk, at du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Rated 5 out of 5 stars

Wanderum er uden tvivl den bedste

Wanderum er uden tvivl en af de bedste rom, jeg nogensinde har smagt. Den skiller sig ud med en fylde og balance, som man sjældent finder. Sammenlignet med en klassisk caribisk rom, for eksempel en fra Den Dominikanske Republik eller Barbados, er forskellen markant. Hvor de caribiske rom ofte er mere sødlige og frugtagtige, næsten med et strejf af tropisk lethed, har Wanderum et mere jordnært og raffineret udtryk. Den føles mere moden og kontrolleret. Wanderum er derfor ikke bare endnu en flaske på hylden, men en oplevelse. Det er en rom, der inviterer til ro, refleksion og et godt glas i hånden efter en lang dag. Den fortjener sin plads blandt de bedste og for mit vedkommende står den som en klar favorit over mange af de traditionelle rom.

5 September 2025

Hej Thomas,

Wow – sikke en anmeldelse! Tusind tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at beskrive oplevelsen så detaljeret 🙏

Vi bliver helt stolte af at læse, hvordan du oplever forskellen mellem vores rom og de klassiske caribiske – og det betyder meget for os at høre, at du ser Wanderum som noget særligt, der stikker ud med fylde, balance og et mere raffineret udtryk 🥃✨

At du kalder det en oplevelse og ikke bare endnu en flaske på hylden, rammer lige ned i det, vi gerne vil skabe.

Kæmpe tak for roserne – og husk, at rabatkoden Rom10 altid giver 10% rabat, når du er klar til at fylde op med din nye favorit.

Rated 5 out of 5 stars

God information igennem hele forløbet…

God information igennem hele forløbet fra køb til levering.
Købte La Tatuana og Aguara de smager fantastisk på hver deres måde.
De bedste anbefalinger herfra.

Hej Frank,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! 😄
Det er skønt at høre, at hele forløbet fra køb til levering har været en god oplevelse – sådan skal det være.

La Tatuana og Aguara er to meget forskellige, men virkelig lækre rom, så hvor er det fedt, at du har nydt dem begge på hver deres måde 🥃✨

Kæmpe tak for dine anbefalinger – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Rated 5 out of 5 stars

Det bliver et langvarigt venskab den er…

Det bliver et langvarigt venskab den er godtnok god.

Hej Tonny,

Tusind tak for de 5 stjerner og den skønne besked! 😄
Det glæder os helt vildt at høre, at du har fundet en rom, der kan blive starten på et langvarigt venskab – det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles 🥃✨

Kæmpe skål herfra – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat, når du vil fylde glasset igen.

Fremragende rom

Fremragende rom , hurtig levering

Hej Frank,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😄
Vi er superglade for, at både rommen og leveringen har ramt plet – det er præcis sådan, vi gerne vil have det hver gang 🥃✨

Hurtig ekspedition, klasse rom

Hurtig ekspedition - klasse rom

28 August 2025

Hej Lars,

Tusind tak for de 5 stjerner og din korte, men super gode anmeldelse! 😄
Vi er rigtig glade for at høre, at både ekspeditionen og rommen har levet op til forventningerne – sådan skal det være! 🥃✨

God oplevelse

God oplevelse, fra de spænende og humoristiske indslag på Facebook og Istagram, til selve bestillingen som bare fungerer.
Hurtig og effektiv levering.
Dejligt med den gode Rom-kop til bålet, grillen eller bare foran brændeovnen med god rom i.

29 August 2025

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😄
Det er fedt at høre, at du både har hygget dig med vores indslag på Facebook og Instagram, og at bestillingen og leveringen også har været en god oplevelse.

Vi er glade for, at koppen allerede er i spil – om det er ved bålet, grillen eller foran brændeovnen, så smager rommen jo altid lidt bedre i godt selskab 🥃🔥

Kæmpe skål og på gensyn – og husk, du altid kan bruge rabatkoden Rom10 for 10% rabat på næste bestilling.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig betjening og super god…

Hurtig betjening og super god kundeservice

28 August 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😄
Det glæder os rigtig meget at høre, at både betjeningen og kundeservicen har været en god oplevelse – det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles at handle hos os 🥃✨

Når du er klar til næste omgang, så husk rabatkoden Rom10 for 10% rabat.

Take a closer look