Et stenslag bliver til 5 høns
Inden sommeren bookede jeg en sommerservice + reperation af et stenslag. Da jeg havde ventet hele formiddagen i deres butik, var de færdige med service havde de fundet et defekt varmeskjold de da gerne ville reparere for mig. De glemte dog stenslaget, og da jeg gjorde dem opmærksom på det, var pladesmedens kalender booket, så bare ærgerligt. Men jeg skulle jo alligevel tilbage og have skiftet varmskjold. Da jeg kom tilbage et par uger senere fiksede de varmeskjoldet men.. du har nok gættet det.. glemt stenslaget. Derudover havde reperationen af varmeskjoldet ødelagt katalysatoren. Heldigvis kunne de jo skifte den for mig. Jeg var på det her tidspunkt lidt muggen over at have brugt 2 formiddage på ikke at få fikset mit stenslag og til udsigten til endnu en reparation de tilfældigvis havde fundet. Jeg spurgte om vi i det mindste ikke kunne få ordnet det stenslag med det samme. Det accepterede de, og gik i gang. En halv time senere kom de tilbage. Ruden var nu knust og skulle skiftes. De havde røde øre og lovede mig at skifte ruden gratis. Samtidig fik jeg et tilbud på ca 8000 for katalysatoren. På vej hjem kørte jeg forbi mit lokale værksted, der fiksede det fra dag til dag for 3900. Så har vi kørt rundt i 5 uger og ventet på at ruden endelig kunne blive skiftet. 3 gang var lykkens gang. De skiftede ruden og forsikrede mig om, at det var uden beregning. Jeg fik endda en faktura der var streget over, så jeg kunne se hvad det ville have kostet. I dag får jeg så en opkrævning fra mit forsikringsselskab på selvrisiko på en glasskade. De har gudhjælpemig sendt den nye forrude (som de selv ødelagde, og fortalte at de ville skifte uden beregning) til min forsikring. Man tror næsten ikke det kan være rigtigt, men det er det.

Reply from Volkswagen Helsingør - en del af Semler Mobility