Vixra trafilo mi sie przez reklame w…
Vixra trafilo mi sie przez reklame w necie obiecywali szybkie zyski i latwy start nawet bez doswiadczenia kliknalem z ciekawosci bo wszsytko wygladalo ladnie i niby profesjonalnie po chwili byl telefon doradca gadal spokojnie tlumaczyl bez cisnienia mowil ze wyplata to formalnosc i wszystko jest bezpieczne mial wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie zwrocliem na to uwagi bo skupialem sie na tym co pokazywal na ekranie na poczatku bylo ok konto aktywne panel dzialal saldo roslo przez jakis czas bylo cicho myslalem ze tak to juz bedzie problem zaczal sie dopiero pzry wyplacie najpierw podatek potem AML potem kolejne warunki i opoznienia raz mowili jedno raz drugie kazdy cos innego i zaczelo sie nerwowo zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach przyszlo umorzenie brak danych brak dowodow i okniec tematu frustracja ogromna bo wygladalo ze zostalem z tym sam dopiero pozniej trafilam na ludzi ktorzy znaaj takie schematy i wiedza co robic bez gadania bez obiecywania cudow po czasie sprawa ruszyla i srodki wrocily czego juz sie ni spodziewalem pisze to zeby ostrzec innych bo Vixra z reklamy wyglada niewinnie a prawdziwy rpoblem wychodzi dopiero pozniej zostawiam numer bo moze komus sie przyda 8/8/1 robie przerwy 5/0/1 bo usuwaja 7/5/1