Acrossystem trafilo mi sie przez…
Acrossystem trafilo mi sie przez reklame w necie pisali ze to nowa emtoda inewstycyjna i ze wszystko jest latwe i bezpieczne bez zadnego ryzyka Kliknalem z ciekawosci i po chwili odezwal sie doradca Rozmowa byla spokojna tlumaczenie proste nic nie naciskali Mial wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie zwrocilem na to uwagi bo skupialem sie na tym co mowil Na poczatku wszystko wygladalo normalnie saldo roslo wszystko dzialalo bez problemu myslalem ze to bedzie latwa droga Problemy zaczely sie dopiero przy wyplacie Najpierw pojawil sie temat podatku potem zaczeli mowic o weryfikacji AML i opóźnienia w komunikacji Kazda rozmowa konczyla sie innymi wersjami informacjami przez co zaczalem czuc ze cos tu jest nie tak Zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach dostalem odpowiedz ze brak dowodow na dalsze prowadzenie sprawy wiec umorzono ja frustracja byla ogromna bo wygladalo to n zamknieta sprawe Na szczescie pozniej trafilam na ludzi ktorzy znaja takie sytuacje i pomogli mi wyciagnac sprawy na wlasciwa droge Pomogli odzyskac srodki mimo poczatkowych trudnosci Pisze to zeby ostrzec innych bo Acrossystem z reklamy wyglada niewinnie ale potem pojawiaja sie problemy Zostawiam kontakt bo moze komus sie przyda 8/8/ robie przerwy5/0/1 bo usuwaja7/5/1