See what reviewers are saying
Wij zijn ontzettend blij met de prachtige sieraden van Viva! Hele mooie kwalitatieve oorbellen die helemaal met de trend mee gaat! Ook heel fijn dat Kirsten regelmatig komt om alles weer lekker aa... See more
Ze hebben zulke mooi sieraden, ben er super blij mee met de oorbellen en draag ze met plezier
Company details
Written by the company
Een wereld creëren waarin iedere vrouw zichzelf durft te zijn, Viva Jewellery is meer dan alleen een sieradenmerk, het is een gevoel en een statement. Viva jewellery is niet alleen maar jezelf laten zien, het is een moment voor jezelf.
Contact info
Netherlands
- vivabytendenza.nl
Ze hebben zulke mooi sieraden
Super goede service van Kirsten
Super goede service van Kirsten! Wij zijn blij met Viva.
Wij zijn ontzettend blij met de…
Wij zijn ontzettend blij met de prachtige sieraden van Viva!
Hele mooie kwalitatieve oorbellen die helemaal met de trend mee gaat!
Ook heel fijn dat Kirsten regelmatig komt om alles weer lekker aan te vullen.
Viva is een super leuk hip en trendy
Viva is een super leuk hip en betaalbaar merk met een hele grote collectie toffe oorbellen en armbanden.
Dankzij de geweldige hulp van vertegenwoordigster Kirsten feilloos de toppertjes uit die grote collectie weet te combineren, zijn wij altijd voorzien van de leukste oorbellen en armbandjes!
Viva een tof sieradenmerk niet meer weg…
Viva een tof sieradenmerk niet meer weg te denken uit onze winkel , hou van uitstraling die compleet is , zowel de mooie frisse witte rekjes als de shiners die menige klant doet stralen .. Heel veel keuze die dan iedere x weer de super lieve vertegenwoordigster met ons samen uit zoekt .. ❤️
Super mooi bedrijf
Super mooi bedrijf, mooie collectie, altijd vriendelijk en mijn klanten zijn heel blij met dit merk, altijd vernieuwend en trendy !!!
Aanrader!
Ik ben echt fan van de sieraden van Viva! Ik draag ze al jaren elke dag! En daarbij krijg ik er altijd complimenten over!
De service is ook goed bij Viva Jewellery. Zeker een aanrader dus!
Ik heb al een aantal keer sieraden…
Ik heb al een aantal keer sieraden gekocht bij viva jewellery. Ben er ontzettend blij mee en de sieraden blijven ook mooi!
Prachtige sieraden.
Prachtige sieraden in zowel klassieke stijl als de laatste trends. De sieraden zijn van uitstekende kwaliteit en blijven mooi. Ook krijg je als klant echt top service. Ik hoop hier nog veel aankopen te kunnen doen.
Zeer tevreden
Super mooie kwaliteit! Ik heb al meerdere oorbellen van Viva en ik draag ze altijd met veel plezier.
De sieraden van Viva zijn echt…
De sieraden van Viva zijn echt fantastisch! Ze zijn altijd van uitstekende kwaliteit en blijven lang mooi, zelfs bij veelvuldig dragen. Wat ik vooral waardeer, is dat ze nét even anders zijn dan standaard sieraden, waardoor ze echt opvallen. Dankzij deze unieke ontwerpen krijg ik vaak complimenten van mijn vriendinnen. Ik draag ze met veel plezier en kan ze iedereen aanraden die houdt van originele, kwalitatieve sieraden.
Mijn nieuwe go-to sieraden
Onwijs blij met mijn nieuwe sieraden. Ze zijn prachtig, voelen kwalitatief goed aan en je ziet dat er aandacht in zit! Echt een aanrader als je jezelf (of iemand anders) iets moois gunt!
Super mooie sieraden goede prijzen
Super mooie sieraden tegen een zeer betaalbare prijzen. Ben echt fan!
Ik ben een super fan van Viva sieraden!
Ik ben een super fan van Viva sieraden! De oorbellen zijn nikkel vrij, dus ik hoef niet bang te zijn dat ik een allergische reactie krijg. De sieraden verkleuren ook niet. De sieraden zijn van goede kwaliteit en trendy. Ook aan de service van Viva is niks op aan te merken!
Webshop
Al een aantal keren wat besteld via de webshop en super tevreden! Sieraden blijven mooi, goede service en een hele leuke collectie!
Leuke oorbellen armbanden en…
Leuke oorbellen armbanden en accessoires, altijd blij mee en elk jaar nieuwe collectie, goede prijs kwaliteitsverhouding. Verkrijgbaar bij de van der Valk hotels, de betere drogisterijen en kledingboetieks.
Mooie sieraden
Mooie sieraden, ik hou van de nieuwe collectie. Veel variatie, veel kleuren en vormen!! Een top.
Super mooie sieraden!!!
Zeer tevreden over de mooie sieraden
Zeer tevreden over de mooie sieraden, er is een ruime keuze aan sieraden en elke keer wel iets nieuws. Goede service en bereikbaarheid.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.