Jeg er meget mistænksom ....
Jeg er meget mistænksom over for virksomheden. Asbesttaget blev fjernet som aftalt. Da jeg derefter havde spørgsmål om detaljerne i tilbuddet, sagde han, at det var et eksempel og ikke et tilbud, selvom regningen var præcis den samme pris som tilbuddet. Han nægter at besvare mine spørgsmål eller diskutere noget om arbejdet. Ja, han er meget høflig og virker erfaren, men set i bakspejlet stoler jeg ikke på denne virksomhed. Jeg vil ikke bruge dem igen.
WOW, du viser dit sande ansigt. Jeg betalte regningen, før du svarede her. Jeg sagde aldrig, at jeg ikke ville betale. Jeg sendte dig omkring 5 e-mails med tre spørgsmål, som du nægtede at besvare mange gange. Det var denne afvisning af at svare, der gjorde mig mistænksom, så måske svarer du nu!
1.Opsætning af vogn, afspærring 3 rengøringsområder og afskiltning: (2 timer) 1000,00
Jeg vil spørge om, hvad var vand og kloak opsætning brugt til? To kegle og tape til et indkørsel, hvor har I afspærret mere?
2.Affald: 1500,00
Hvilken affald er det?
3.Leje af special trailer til affald og transport: 1100,00
Udlejening af et trailer mere, det har jeg ikke set??
PS. Med hensyn til den anden opgave kan du være sikker på, at jeg ikke vil have dig til at gøre det.
Efter du lige har redigeret dit svar, har du stadig ikke besvaret spørgsmålene, hvis disse opgaver og omkostninger er sandfærdige, så forklar dem bare for mig. Du har nægtet at svare mange gange. Jeg tror, at disse opgaver er inkluderet for at øge omkostningerne. Folk pas på.

Reply from Unik Ejendoms- & Skadeservice