STOP med at ringe omgående… det er simpelthen chikane at genere gamle mennesker på den måde. I har ringet 2 x dagligt de sidste 4 dage. Accepter vi er nogle der ikke ønsker jeres opkald og spørgeskem... See more
See what reviewers are saying
Deltog i et telefoninterview for 1½ md siden, tænkte at han skulle jo også have en chance for at udfører sit arbejde, en uge efter startede det og bliver nu ringet op flere gange dagligt, senest i dag... See more
Det er simpelthen så irriterende at blive ringet op gang på gang selvom man tydeligvis har frabedt sig alt kontakt fra dette firma. Det er også direkte ulovligt. Jeg mener det er direkte chik... See more
Utallige emails med ligegyldige og direkte dumme spørgeskemaer. Hvis jeg svare at jeg ikke bruger et produkt, hvorfor så spørge hvor tit jeg bruger det, eller hvornår jeg sidst har brugt det? Kom... See more
No history of asking for reviews
Ubehøvlet svar
Blev i dag kontaktet af en kvinde fra Gallup, hvor hun spørger "vil du høre om et projekt?". Til det svare jeg "nej det vil jeg ikke". I stedet for at respektere mit nej vælger hun at spørge i en flabet/fornærmet tone "hvorfor vil du ikke det?". Hun prøver simpelthen at presse mig til at sige ja selvom jeg lige har sagt nej. Jeg spurgte hende om det var normal praksis hos Gallup og til det svarede hun at det var hun nød til at gøre, da det jo var hendes job. Jeg spurgte om hun var blevet oplært i at stille disse spørgsmål og hvordan man skulle håndtere et nej, hvilket hun ikke kunne svare på. Da jeg spurgte om hun kunne give mig kontaktoplysningerne på hendes overordnede sagde hun straks farvel og lagde på.
Alt i alt en ubehagelig oplevelse, som lugter af at Gallup ikke har helt styr på hvordan man behandler folk på en ordentlig måde og evt. presser deres medarbejdere til at opføre sig dårligt.
Ringer fra hemmeligt nummer
Ringer fra hemmeligt nummer. En fræk og ubehøvlet optræden i telefonen.
Fortsætter det, må det vel bare videre til ombudsmanden.
Ren chikane
Ren chikane, Ringer hver dag fra hemmeligt nummer. Tager man telefonen får man en ubehøvlet teenager i røret. Prøv og ring en gang til så skal jeg f@ndme give jer en statistik i kan forstå.
Ringer og ringer fra hemmeligt nummer
Ringer og ringer fra hemmeligt nummer. Hvis man aftaler at gøre 1 undersøgelse færdig, sender de bare endnu en. Der var engang at navnet betød troværdighed, nu er det bundefangeri. Undgå at spilde din tid, smid røret på.
Gallup I skal ikke få folk til at svare…
Gallup I skal ikke få folk til at svare på spørgeskemaer som tager 3 timer at svare på og bilde folk ind det tager 20 min. Vores tid er dyrbar!
Og jo det tager 3 timer, selv hvis man sætter kryds tilfældigt. Der er absolut ingen estimering. Kun misbrug af folks tid.
Og PS: måske kunne i opbygge jeres skemaer lidt smartere. Så man fx kan se om de er 1000 spørgsmål tilbage. Men når der nu ER 1000 spørgsmål tilbage, ved I jo også, at man lukker skemaet ned. Så I vælger i stedet at suge folks blod og få så meget som muligt ud af os idioter ind til vi indser at det er et evighedshjul vi er igang med og lukker skemaet ned: Og jeres lille pengepræmie er vist blot bondefangeri. Hvis spørgsmålene så var relevante og ikke lignede en almindelig idiotisk forbrugerundersøgelse for bil-mærker, så ville der være formildende omstændigheder. Men det der var totalt spild af tid.
Jeg har i hvert fald lært min lektie.
De ringer konstant
De ringer konstant! Mindst 1 gang om dagen, på alle tider af døgnet! Jeg har sagt, at de ikke skal ringe mere, men de bliver ved og så med hemmeligt nummer! Når man tager telefonen og beder dem om at lade være med at ringe, så lægger de bare på og ringer igen dagen efter!
Simpelthen så uacceptabelt!
Træls... bare træls!
Utallige emails med ligegyldige og direkte dumme spørgeskemaer.
Komplet spild af tid..
Hvis man ikke besvare undersøgelserne ringer de sent om aftenen eller i weekenden og spørger om man ikke kan spilde sin tid på et hjernedødt spørgeskema..
Nej tak!!!!
Meget sent opkald
Kan det virkelig være rigtig at de har lov til atit ringe folk op kl. 21.30 om aftenen ?
Vi er nogen som kun har lidt tid med familien om aften.
Ahahah jeg elsker at evnesvage…
Ahahah jeg elsker at evnesvage københavnere prøver at scam, jeg sad og spille Counter Strike, mens han prøvede at udtale sit eget navn, fik en god 5 minutter med grin. kom igen Mogens...
Gallup - det er for meget nu!
Har egentlig veneration for Gallup, men har for få dage siden, efter et længere telefoninterview, accepteret at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Den skulle tage 2 x 20 minutter. Det rakte slet ikke og følgende generede mig helt vildt:
Spørgsmålene kredser i det uendelige om det samme.
Man kan ikke følge med i hvor langt man er fremme i undersøgelsen.
Mange sprøgsmål er så indviklet formuleret, at jeg med en længerevarende uddannelse og - tror jeg - en almindelig gennemsnitlig intelligens måtte læse mange gange eller opgive at forstå.
Da jeg var igennem undersøgelse, troede jeg, blev jeg bondefanget til at starte en ny, som jeg dog har afbrudt. NU GIDER JEG IKKE MERE.
Gallup spammer med telefonopkald.
Gallup spammer med telefonopkald.
De burde ikke anmeldes på TrustPilot, men meldes til politiet for chicane.
Tilmeld dig ALDRIG Gallup
Tilmeld dig ALDRIG Gallup - De bliver ved med at kontakte dig selvom du har afmeldt dig flere gange! Både på mail og telefonisk!
Er nu meldt til Forbrugerombudsmanden for spam.
Det har scam stående over hele facaden
Helt ærlig, mandag kl 21.00 ??
Nok vil vi gerne hjælpe med at svare på undersøgelser, meeeeeen ikke klokken 21.00 en mandag aften?? Dette må I altså vise større respekt omkring. Jeg kan se vi ikke er de eneste der rammes af dette. Det er på ingen måde okay!
Hold op med at ringe til mig!!
Jeg har nu fortalt 3 personer fra Gallup at de skal holde op med at ringe til mig, men de bliver ved med at forpestre mig. Den ene dag da min tlf var på don't disturb havde jeg 10 opkald fra Gallup: skjult nummer.
Jeg interesserer mig ikke for jeres lilgegyldige markedsanalyser om noget så intetsigende som TV, der sikkert bliver solgt videre!!
STOP
Klage uden svar.
Tak for din henvendelse og fordi du har taget dig tid til at skrive til os vedr. din deltagelse i Folkemødet i DOKK1.
Jeg er ked af, at du var utilfreds med arrangementet.
Dine synspunkter og input vil indgå i den endelige evaluering af projektet.
Camilla
Stop
Stop med at ringe har frabedt mig det flere gange... Men i bliver ved !!!!
De kan ikke stoppe med at ringe
Jeg har flere gange bedt om ikke at blive ringet op, men det respekterer de ikke.
20.50 fredag aften er ikke okay!!
Blev i aften ringet op fordi i åbenbart er ved at undersøge folks internet vaner. Hjælper normalt hellere end gerne, men synes ikke det ligner noget at ringe så sent!!