STOP med at ringe omgående… det er simpelthen chikane at genere gamle mennesker på den måde. I har ringet 2 x dagligt de sidste 4 dage. Accepter vi er nogle der ikke ønsker jeres opkald og spørgeskem... See more
See what reviewers are saying
Deltog i et telefoninterview for 1½ md siden, tænkte at han skulle jo også have en chance for at udfører sit arbejde, en uge efter startede det og bliver nu ringet op flere gange dagligt, senest i dag... See more
Det er simpelthen så irriterende at blive ringet op gang på gang selvom man tydeligvis har frabedt sig alt kontakt fra dette firma. Det er også direkte ulovligt. Jeg mener det er direkte chik... See more
Utallige emails med ligegyldige og direkte dumme spørgeskemaer. Hvis jeg svare at jeg ikke bruger et produkt, hvorfor så spørge hvor tit jeg bruger det, eller hvornår jeg sidst har brugt det? Kom... See more
No history of asking for reviews
Chikane!
Chikane!
De har ringet til mig fra hemmeligt nummer flere gange dagligt igennem flere måneder.
Er den nogen, der har fundet ud af at få det stoppet?
Hjælp, please! Det er både morgen, middag og aften - jeg magter det ikke!!!!!!
Manglende indsigt fra Gallup
Synd for Gallup at så mange andre også ringer, så man gidder ikke blive forstyrret mere..
Men at ringe 20:30 tirsdag aften og så er det jo hemmeligt nr.
Har en ældre far, samt går tidligt i seng for at stå tidligt op, så er det LANGT FRA I ORDEN.
Blev bare enormt sur
Forslag:
Ring før 19:30
Er det muligt ved opringning at vise det er Gallup (er træt af sælgere)
Tænker Gallup er nyttigt, så I skal finde ud af hvordan i gør nytte og ikke gør folk irriteret
Konsulenten smed røret på mens jeg sad…
Konsulenten smed røret på mens jeg sad og forklarede hvorfor jeg ikke ønskede at deltage med en bemærkning om at jeg da var en klaphat eller paphat - hørte det ikke 100%
Må jo bare sige at med mente i hvordan Gallup håndterer Trustpilot og oplærer deres medarbejdere så er firmaet da lige til skralderen!
Ringer med hemmelig nummmer kl 21.30 om…
Ringer med hemmelig nummmer kl 21.30 om aftenen! De skal ikke genere mig på min privat telefon så sent på dagen, desuden bør de slet ikke ringe ud til nogen, ham der ringede virkede til at være fuld og ikke helt til stede.
De ringer sent aften og med udeladt…
De ringer sent aften og med udeladt nummer. Tabere!!!
Fik usmagelig behandling af en ansat
Fik usmagelig behandling af en ansat, de fortjener ikke engang én stjerne.
Kaldte mig en tumpe
Kaldte mig en tumpe, da jeg høfligt sagde jeg ikke var interesseret. Synes måske lige det var grovt nok.
Ringer alt for sent om aftenen
Ringer alt for sent om aftenen. Ikke i orden.
Super service og kundetække
!!! ALERT ALERT !!!
(Her fortælles en "solstrålehistorie" og den er ikke for sarte sjæle)
Jeg har haft verdens BEDSTE oplevelse med Kantar Gallup da jeg har været deltagende på en af deres online undersøgelser.
Først og fremmest blev der taget enormt godt af mig inden gruppesamtalen og jeg følte mig virkelig velkommen og som en vigtig brik i seancen op til. Der var ikke dén ting, som jeg manglede og ej heller nogen misinformation. Meget professionelt!
Efterfølgende deltog jeg i et yderst skarpt opsat møde, hvor deltagende fra flere steder i landet og torveholder på det hele var oprigtigt deltagende og vi fik mange dialoger på kryds og tværs alle sammen. Igen, en fantastisk berigende oplevelse.
Sidst, men ikke mindst kommer prikken over i'et her: For deltagelsen udlovedes et gavekort, som sendtes pr. mail. Denne dukkede op i rigtig og ordentlig tid, men "smart" som jeg er, landede mailen i min uønskede post og blev derpå automatisk slettet. Og så er gode råd jo dyrere... Men også her oplevede jeg, at Kantar Gallup tog ansvar, for da jeg ikke kunne komme i kontakt med min mail-udbyder eller finde svar på supporten her kontaktede jeg Kantar Gallup og udtrykte min "nød". I princippet kunne de jo være ligeglade, men min mail blev svaret prompte på med et "tak for deltagelsen i øvrigt" - og min udfordring ville videresendes til rette interessent. Og sørme ikke om jeg fik svar klokken otte(!) om morgenen efterfølgende, at nu var der styr på det og et nyt gavekort tilsendt.
Kæmpe, kæmpe stor cadeau til folkene bag og virkelig servicemindede hele vejen rundt. Jeg er i hvert fald blevet behandlet godt og som en værdifuld kunde, hvilket betyder meget for mig og gør, at jeg har lyst til at samarbejde med Kantar Gallup igen (og igen og igen...)
@Kantar Gallup - på opfordring herfra synes jeg, at I skal give især én medarbejder en uforbeholden ros og kæmpe anerkendelse for hendes arbejde, da hun var med mig op til, undervejs og ligeledes efterfølgende i forbindelse med min deltagelse. Så frem med de store og rosende gloser for S. Soylu fra Jeres team - hende kan I være stolte af!
Plat og fuld sælger
Jeg blev kontaktet af en sælger (for) sent fredag aften og hun virkede fuld.
Da hun efterfølgende skrev en mail til mig, formåede hun at stave mit fornavn forkert.
Nej tak til Kantar Gallup!
Længe leve blokeringer.
Længe leve blokeringer.. Nutidens mobiler kan heldigvis blokere telefonnumre.. Men kan se at de nærmest har ringet hver dag i en måned nu eller sådan.. Kæft hvor er det træls.. Ønsker ikke sådanne folk noget godt..
Ringer med hemmeligt nummer.
Ringer med hemmeligt nummer.
Og de bliver ved.
Ringer uden tilladelse
Ringer med skjult nummer uden tilladelse, eller forudgående aftale.
Du skal ikke hjælpe dem. Du bliver kimet ned.
Jeg blev kontaktet af Gallup, som ønskede min medvirken i en undersøgelse. Det ville tage ca. 10 min over telefonen og jeg accepterede derfor. Det tog selvfølgelig 25 min, men det værste var, at de nærmest tvang en mailadresse ud af mig for at sende et opfølgende spørgeskema på mail. Jeg var så dum, at give min mailadressen og det har resulteret i, at jeg har modtaget 6! opkald, hvor de rykker for svar på det spørgeskema. jf. mailen tager spørgeskemaet 40 min at udfylde og jeg har sagt til dem, at jeg IKKE kommer til at bruge tid på det. Ærgerligt, at man skal rykkes for svar, når man var så flink, at svare på den telefoniske undersøgelse.
BONDEFANGERI AF VÆRSTE SKUFFE!!!!
Dårligste kundeservice til dato! Jeg har det senest år sagt nej til intet mindre en 8 medarbejder som forsat bliver ved med at ringe til mig - på trods af at de alle lover at de ikke vil ringe igen. BONDEFANGERI AF VÆRSTE SKUFFE!!!! Lad for guds skyld være med nogensinde at deltag i nogle af deres undersøgelser, du ender med at få noget der minder om en klam stalker der ringer i tide og utide på alle ugen dage og tidspunker........
Kantar Gallup respekterer ikke et nej.
Selv om jeg pr. mail har gjort Kantar Gallup opmærksom på, at jeg IKKE vil deltage i Danmarks Statistiks forbrugerundersøgelse og de i svarmail har svaret mig, at jeg ikke vil blive kontaktet af dem igen, forsøger en interviewer alligevel personligt at få fat i mig en høj hellig søndag.
Det er under al kritik at Kantar Gallup ikke respekterer mit NEJ og forsøger at kontakte mig personligt uden forudgående aftale også på en søndag.
I øvrigt kan jeg ikke se, det rager andre, hvad jeg bruger mine penge på.
20:19 ringer de for tredje gang til mig…
20:19 ringer de for tredje gang til mig i løbet af en dag på skjult nr. hvad er det for et tidspunkt at ringe?. Vi er nogen som har et liv. Hvis man har behov for at ringe med skjult nr så burde man selv vide at folk ikke gider at snakke med en
Nej tak betyder ikke "Jamen så prøver…
Nej tak betyder ikke "Jamen så prøver jeg igen om 14 dage".
Var det ikke fordi I ringer fra hemmeligt nummer blev I blokkeret.
ADVARSEL Lad vær med at besvare deres spørgeskemaer
ADVARSEL Lad vær med at besvare deres spørgeskemaer! De tager flere timer at besvare, og når man så har besvaret det bliver man kimet ned i telefonen fordi de tror man vil svarer på flere(GRATIS??). Har fået OVER 40 opkald fra dem nu og de ringer fra hemmelig nr. så man kan ikke blokere dem. De tror åbenbart pga. man taget sin tid til at besvare et spørgeskema, at man fortjener at blive spammet ned med opkald når man ikke gider at besvare flere.
Professionelt niveau af laveste kaliber
Jeg bliver for første gang ringet op af Gallup med en undersøgelse omkring TV og medieforbrug. Kvinden i røret siger det kun vil tage 15 min af min tid, så det vil jeg gerne være med til. I virkeligheden ville det aldrig nogen sinde kunne have taget så kort tid, en stor grund til dette er klar: Når jeg for eksempel siger jeg aldrig hører radio nogensinde går der så en masse spørgsmål til hvornår jeg hører, hvilke kanaler jeg hører, hvad jeg tænkte over diverse udsendelser... Som jeg får at vide jeg SKAL svare på, selvom vi begge ved det er fuldkommen åndsvagt hun spørger "Hvornår har du sidst hørt P1, P2, P3 osv.?" og jeg siger "Længere tilbage end et år siden" til hver enkelt kanal. Det er latterligt, og resulterer selvfølgelig i at samtalen varer 40 min.
Jeg får så at vide at vi ikke engang er færdige, men der venter en spørgeskema undersøgelse og venter på mig i min email. Denne undersøgelse påstås at skulle vare 40 min, så den regner jeg vel med tager 2 timer at lave, så den får lov til at blive liggende.
I perioden efter bliver jeg dagligt ringet op fra hemmeligt nummer døgnet rundt, helt til klokken 21:30. Det er en uacceptabel måde at kontakte sine respondenter på. Det eneste de vil have en til er at udføre deres meget ustrukturerede undersøgelser, når jeg fortæller jeg ikke har interesse i det, af pga. min erfaring fra telefonopkaldet bliver der stadig ringet til mig. Jeg fatter ikke de selv kan sige god for den praksis de fører. Jeg har ingen tillid til Gallup.