Thecomebackstore Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Uit de sprankelende collectie van Thecomebackstore koos ik voor een heerlijk appeltjesgroen colbert met mooie details. Supersnel verzonden en liefdevol verpakt met een kleine extra verrassing in de kn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat een geweldige ervaring met de VIP Box van @thecomebackstore! 🎁 Alles is zó mooi verpakt en bij elk item zit een persoonlijk kaartje met de reden waarom het speciaal voor mij is uitgekozen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al diverse keren bij Alicia gekocht en het stelt nooit teleur. Een VIP box is extra speciaal, op meerdere manieren: het uitpakken voelt als een waar cadeautje, de verrassing over welke items erin zull... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

26 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Een aanrader voor vintage liefhebbers

Heel blij met mijn aankoop! Vooraf snel en vriendelijk antwoord gekregen op mijn vraag over de maten. Zondag besteld, dinsdag al binnen in een fleurige verpakking. De jurk is schoon, prachtig en helemaal jaren ’80. Een echte aanrader!

22 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Weer twee items besteld en opnieuw erg…

Weer twee items besteld en opnieuw erg tevreden. Heb nu geloof ik al 8-10 items bij deze winkel gekocht en alles is van mooie kwaliteit. De foto’s geven een goed beeld van wat je koopt. Items worden snel verzonden en mooi verpakt.

27 June 2025

Mooie vintage kleding

Al meerdere keren besteld bij The Comeback Store en élke keer tevreden over de aankoop. De pakketjes worden feestelijk ingepakt en snel verzonden. Ik heb echt een paar hele mooie pareltjes erbij en in de toekomst worden dit er ongetwijfeld meer! 😁

23 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een feestje om te ontvangen

Alicia is al ontzettend leuk om te volgen op Instagram en ze steekt zoveel tijd en moeite in de VIP box. Een uitgebreide vragenlijst, tussendoor leuke updates en dan ontvang je de box waarvan je direct ziet dat het met liefde en zorg is samengesteld en verpakt. Echt een aanrader!

10 February 2025

Super leuke webshop

Super leuke webshop
De vintage box was echt geweldig.
Alicia heeft heel goed haar best gedaan dank je wel♥️🙏🏼

10 February 2025

Een dikke aanrader

Een dikke aanrader. Mooie kwaliteit kleding en accessoires. Altijd goed advies en echt een cadeautje om uit te pakken, met zoveel liefde verpakt.

14 January 2025
Unprompted review

Goede en snelle service

Goede service, de bereikbaarheid van Alicia is top. Binnen een mum van tijd kreeg ik reactie op mijn vraag. De producten werden snel en netjes verzonden, en zijn in het echt nog mooier dan ik hoopte. Ik ben blij!!

6 January 2025

Helemaal top!

Ik heb de VIP Box besteld, en wat een geweldige verrassing was dat!
De inhoud overtrof al mijn verwachtingen: prachtige kleding van topkwaliteit, perfect passend én helemaal mijn stijl. Helemaal speciaal voor mij samengesteld. Ik ben er ontzettend blij mee! 💖

22 November 2024

De VIP box

Ik kocht bij Alicia de vip-box. Wat een feest! Niet alleen de inhoud van de doos maar ook de voorpret en de leuke updates tussendoor. Heel blij met m’n nieuwe items, waaronder een fantastisch glittervest, een feestjurk en een spijkerrokje waar ik al lang naar op zoek was. Thnx!

22 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mooie kwaliteit vintage en TOP verkoopster

Mooie kwaliteit vintage en wat je altijd schoon gewassen en fris ontvangt, direct klaar om te gebruiken! Goed verpakt en snel verzonden. LOVE de roze verpakking en spullen mooi verpakt met een lief briefje van Alicia, echt een feestje om uit te pakken :-)
Alicia is ook altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen. Helemaal TOP dus!

16 November 2024

The Trustpilot Experience