2.6

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Første gang mit vasketøj, går på Vaskeri.

Jeg ventede spændt på mit vasketøj, kom retur.
Men blev meget forskrækket, over det der mødte mig,
Alle mine hvide lagner, og frotte,
Var blevet til en grumset hvid,øv øv, det havde jeg ikke forventet,
Jeg sendte 7 kg sengetøj og kun 60 gr. SOM jeg selv i årevis har vasket på 60 gr. Sammen - uden det nogensinde er blevet grumset,jeg hader den farve.
Drønærgeligt! Synes jeg, det havde jeg ikke forventet.
Firmaet burde oplyse om ,der forekommer et farveskift,når man indsender sit sengetøj og håndklæder til vask hos dem.

17 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mistede et par AirPods

Mistede et par AirPods, og kunne se på deres lokation, at de befandt sig hos Textilia Kolding. Jeg skrev til dem og fik hurtigt svar.
Mine AirPods blev fundet og Nina fra kundeservice var meget behjælpelig med at jeg fik dem igen.

18 February 2026

Det er kundernes skyld ‼️

Først mistede et lagen som man ikke ku hjælpe mig med at finde, anden gang fik jeg 4gange dyne betræk som jeg aldrig har set før og sente det tilbage. OK det fik jeg en kæmpe ros for‼️ Nu har jeg tapt et pudebetræk og får at vide at det er jo ikke alle kunder der afleverer det vasketøj di ikke ejer. ergo det er ikke firmaet skyld hvis kunderne er soooo uærlige 🤷🏼‍♀️ vel ‼️🤮🤯

27 November 2025

Virkelig møg hold jer væk

Virkelig møg hold jer væk
Alt mit tøj er ødelagt og skal aldrig vaske der igen.
De er åbenbart farveblinde og kan ikke se forskel på hvid eller grå. Mit undertøj og strømper var hvide da jeg afleverede det og kom tilbage gråt. Alt mit hvide tøj er kommet tilbage gråt.
De hører ikke efter når man ringer ind og noget tøj forsvinder bare og mere gør de ikke og håber på at man giver op.
Vil hellere betale en privat person der kommer og vasker mit tøj end det man bliver udsat for hos dem

20 August 2025

De ødelægger alt

De ødelægger alt, hold jer langt væk fra dem. Nok et af de mest uprofessionelle virksomhed jeg nogensinde har haft med at gøre.

Hvis i kan lide jeres egne ting, så hold jer væk fra dem her, det er et rent og helt igennem perfekt svindel firma fra top til tå. Der bruger mafia metoder til at presse penge ud af dig. Derudover det så fuldstændig smadre de dig også psykisk pga de afpresninger de laver.

Det er det rene svineri, og de burde lukkes - en virksomhed der høre hjemme i dr - kontant

4 February 2025

Ødelægger mit tøj

Ødelægger mit tøj

Jeg er simpelthen så ked af deres opførsel. De mærker mit tøj så det bliver ødelagt. Alle mine trusser er brændt i stykker, mærker sættes konsekvent hvor de ses udefra og så det trækker stoffet i stykker.
Jeg har mistet alle mine strømper, og fået tilfældige tilbage, mærket med andres navne, eller i herrestørrelser.

Når man kontakter dem, så kan man risikere virkelig nedladende tale, og/eller bare at blive syltet. Således har jeg kontaktet dem mere end ti gange om problemet, og blev lovet en sedel vedrørende reklamation - den kommer bare ikke. Og når man ringer ind og rykker, så skal de lige undersøge det, men ringer ikke tilbage. Det er flere måneder det har stået på, og de ødelægger bare mere og mere af mit tøj.

7 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

Trxtilia = DFD “nyt i gammel klæder”

Man skal bare husk at bag “Textilia” står det samme firma den gl . DFD…
Husk lige og tjekke anmeldelser de ligger under DFD. Navn er skiftet, men der ikke noget nyt firma og “nyt opstart”….
De er de samme gammel klæder….

DFD….eller Textilia
DFD….. oh nej …
DFD er generelt set en meget visionær…
DFD er generelt set en meget visionær virksomhed. 7 udvalgte verdensmål, arbejdsmiljø, klima, grøn omstilling. . .fint. .
Dog ser selve arbejdsmiljø i DFD's Odenses Logistik/kørselsafdeling helt anderledes ud. Her trænger DFD til en meget grundig selvrensning.
Dårlig ledelsesstil, manglende kompetence, manglende struktur, visioner er ikke eksisterende.
Dette medføre opsigelser af gode kollegaer, medarbejderflugt, dårligt arbejdsmiljø er konsekvensen af dette.Samtidig skulle man fra den øverste ledelse justere de "moralsk" kompas i denne del af DFD eller kører man langt udenom de 7 udvalgte verdensmål. . .
Visioner i virksomhed er en god ting, cirkulær økonomi...bæredygtighed...osv, men som virkligheden reelt ser ud hos DFD i denne afdeling , har intet med de visioner man har ad gøre.
Her glemme man og behandler den vigtigste faktori en virksomhed meget dårlig. Denne faktor danner basis for alt...,udvikling i virksomhed, bæredygtighed, grøn omstilling osv, som
Faktor MEDARBEJDERN !!!
Dato for oplevelse: 24. marts 2023